Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

ale nie wysyła....

Jak znam te rewiry to wystarczy ponegocjować. U nas na allegro też wszyscy standardowo zaznaczają"nie wysyłam za granicę"..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile da sie dogadać w ludzkim języku :)

No stary!Tłumacz google i jedziesz.! Niby się rosyjskiego w szkole uczyłem ale co to była za nauka? I to jakieś 27 lat temu.. :D  A kupuję  na aukro i molotoku. :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No stary!Tłumacz google i jedziesz.! Niby się rosyjskiego w szkole uczyłem ale co to była za nauka? I to jakieś 27 lat temu.. :D  A kupuję  na aukro i molotoku. :o

:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

130zł,popękana tarcza i średniawa koperta/bezel to kiepska oferta.

Małą Amfibię w świetnym stanie kupisz za 70-100zł jak trochę zapolujesz. Taka to powinna kosztować ok. 50zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że ten ma tylko 34mm, wydawało mi się, że wszystkie Wostoki z tej serii mają ten sam rozmiar. Dzięki za podpowiedź, moja Amfibia ma 40mm i jest to rozmiar w sam raz.

Czy te które mają po skosie koronkę na pólnocny-wschód, to wszystkie są mniejsze rozmiarowo?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że ten ma tylko 34mm, wydawało mi się, że wszystkie Wostoki z tej serii mają ten sam rozmiar. Dzięki za podpowiedź, moja Amfibia ma 40mm i jest to rozmiar w sam raz.

Czy te które mają po skosie koronkę na pólnocny-wschód, to wszystkie są mniejsze rozmiarowo?

Nie. Są również duże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, to teraz prośba o pomoc;-) i pytanie o autentyczność, niby 2 takie same:

1.http://allegro.pl/kolekcjonerski-wostok-komandirski-kotwica-cccp-i4916324630.html

2.http://allegro.pl/kolekcjonerski-wostok-komandirski-na-chodzie-i4932012951.html- bezel standardowy, jak w amfibiach, ale u Jogiego jest inny - porównywałem ze zdjęciami w spisie Komadirów ;-) ?

Nr 1 to chyba podróba, bo brak opisu "sdiełano w cccr", bezel jakiś taki byle jaki, koronka też dziwaczna.

Znalazłem jeszcze takiego:

3.http://allegro.pl/amfibia-komandirskie-i4929163931.html- to chyba oryginał, ale czy nie noworuski?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, to teraz prośba o pomoc;-) i pytanie o autentyczność, niby 2 takie same:

1.http://allegro.pl/kolekcjonerski-wostok-komandirski-kotwica-cccp-i4916324630.html

2.http://allegro.pl/kolekcjonerski-wostok-komandirski-na-chodzie-i4932012951.html- bezel standardowy, jak w amfibiach, ale u Jogiego jest inny - porównywałem ze zdjęciami w spisie Komadirów ;-) ?

Nr 1 to chyba podróba, bo brak opisu "sdiełano w cccr", bezel jakiś taki byle jaki, koronka też dziwaczna.

Znalazłem jeszcze takiego:

3.http://allegro.pl/amfibia-komandirskie-i4929163931.html- to chyba oryginał, ale czy nie noworuski?

Ech, no to ha odpowiem... :)

Nr1. Jest ok, produkcja to pierwsza połowa lat 90. Koperta jest normalna, występuje taka w noworusach, do dziś taką produkują.

Nr2. Jest okej!

Nr3. Również okej, produkcja wczesne lata 90.

Żadnego z nich bym nie brał, bo zbyt drogio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, no to ha odpowiem... :)

Nr3. Również okej, produkcja wczesne lata 90.

Żadnego z nich bym nie brał, bo zbyt drogio.

3 jest wprawdzie najdroższa, ale chyba w najlepszym stanie.

Ostatnio kupowałem w licytacji Amfibie i dałem 175 zł, też przepłaciłem, ale tarcza mi się tak spodobała, że nie wiem co. A że "czasami" nie potrafię się powstrzymać, więc: ..."no co zrobisz, no nic nie zrobisz"... :D

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 jest wprawdzie najdroższa, ale chyba w najlepszym stanie.

Ostatnio kupowałem w licytacji Amfibie i dałem 175 zł, też przepłaciłem, ale tarcza mi się tak spodobała, że nie wiem co. A że "czasami" nie potrafię się powstrzymać, więc: ..."no co zrobisz, no nic nie zrobisz"... :D

Rozumiem. To nawet nie aż tak dużo, zależy od stanu i modelu. Jak się tak podobał, to można ;] Jak co, to automaty zazwyczaj drożej chodzą.

Czołgista jest fajny(klasyczny kształt indeksów dodatkowo) Jakby mi zależało, to i dałbym 150, ale nie za wersję bez sygnaturki "Sdiełano w CCCP" :) Zdobycie wszelakich wersji czolgisty w podobnym stanie ale za mniejsze pieniądze nie jest żadnym problemem, kwestia czasu i cierpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie miałem pisać, że raczej w za dobrym stanie ta tarcza

Edytowane przez rysqut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze raz spróbuje z budzikiem - tutaj pionek to najprawdziwsza rakieta http://allegro.pl/budzik-i4934403700.ht

No ten piękny Paweł!

Edit. I wszystko przez Ciebie! Na co mi ten budzik? :D  No ale nie miałem i mam. I wygląda że ładny egzemplarz choć chyba trochę przepłacony.

Przepłacony??? ;)

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trochę tak przepłacony bo rakieta z plastiku ale reszta w miarę ok taką prawdziwą rakietę można trafić na alle więc podmianke zrobisz ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyżej to stoi KFG moim zdaniem ale to już rzadkość duża.

O co chodzi w tym skrócie KFG,mam tak na jednej sławie ,czerwona gwiazda a na niej KFG,oczywiście po rosyjsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi