Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Wg. mojego rozeznania to "nóżki" w kopertach Łucza były zaokrąglone a w kopertach poljotowskich "kanciaste" :huh:

Odwrotnie. Ale tak koperta jest jeszcze inna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czysto akademicko - mnie to pachnie kopertą z Poljota 16/17j na 2408/2409 (Kirowskie) - podobna do "deluxowych", ale ciut bardziej pękata (co widać właśnie w okolicy uszu i tego jak wchodzą w kopertę oraz oczywiście dekiel (choć wizualnie podobny) ma większa średnicę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ot i znowu byla okazja troche sie poduczyc..:-)

Edytowane przez AWG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ritter

Co z tą Slavą? Zdjęcia figle płatają lecz widoczna nerwówka przy wkładaniu balansu z mostkiem, może nawet z przeszczepu i wydaje się lekko przelany oliwą. Ogólnie poskładany przyzwoicie. Skoro jest na punktualnym chodzie a mechanizm wygląda jak wygląda to oznacza, że nie powinno być z nim problemow przez długi czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, czy buksiak za stówę to okazja.. dodatkowo wskazówki od czapy, zwłaszcza sekundnik koło tego "chrono" nawet nie leżał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nad nią myślałem, ale właśnie wskazówki i brak zdjęć mechanizmu powoduje sporą  niepewność. Do tego nie wiadomo czy w ogóle chodzi. Wczoraj bodajże poszła podobna na Alle... za ok.70 zł na chodzie i z odpowiednimi wskazówkami. Szkoda, ze za długo się wtedy wahałem :(.

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeważnie je widzę w okolicach 200 pln więc myślałem, że ta jest okey ;).

Sam ostatnio robię się wybredny ;). Wczoraj przepuściłem ze trzy polaki, każdy poniżej 100 pln, ale każdy miał jakiś mały mankament ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeważnie je widzę w okolicach 200 pln więc myślałem, że ta jest okey ;).

Sam ostatnio robię się wybredny ;). Wczoraj przepuściłem ze trzy polaki, każdy poniżej 100 pln, ale każdy miał jakiś mały mankament ;)

Znalezienie polaka bez wad poniżej 100 zł graniczy z cudem ostatnio :). Blisko 200 zł dochodzą już Błoniaki w przyzwoitym, ale nie idealnym stanie.

Kupię: ---.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, czy buksiak za stówę to okazja.. dodatkowo wskazówki od czapy, zwłaszcza sekundnik koło tego "chrono" nawet nie leżał

Też się  podnieciłem :D ale brak opisu, zdjęć  werka, wskazówki i usuniety napis ruhla z tarczy. Za 30-40 zł na części to tak ale za 100 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Szkoda że jest ninja usuwanie postów bo byłem ciekawy jak koledzy podeszli by do usuniętej wiadomości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ku przezstrodze, amfibia na olx za 30zł. Wystawiana dzisiaj już 5 raz i zawsze z innego konta

http://olx.pl/i2/oferta/zegarek-wostok-amfibia-CID87-IDgN62t.html#:33540b720f

Już raz któryś z kolegów to zgłosił i przeniosłem do "nie przepłacaj" ale niech i tu zostanie bo jeśli jest tak jak piszecie to faktycznie podejrzane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Widzisz Krzysiek. Właśnie oto mi chodziło żeby tu też ślad został ku przestrodze. Ten mój post wyżej (12742) można usunąć bo nawet informacji nie było że przeniosłeś. :) Na marginesie taka okazja, 9 Amfibii za jedyne 50 zł.  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Krzysiek. Właśnie oto mi chodziło żeby tu też ślad został ku przestrodze. Ten mój post wyżej (12742) można usunąć bo nawet informacji nie było że przeniosłeś. :) Na marginesie taka okazja, 9 Amfibii za jedyne 50 zł.  B)

A to nie ja usunąłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ku przezstrodze, amfibia na olx za 30zł. Wystawiana dzisiaj już 5 raz i zawsze z innego konta

http://olx.pl/i2/oferta/zegarek-wostok-amfibia-CID87-IDgN62t.html#:33540b720f

Ku przestrodze to mamy dział "Nie przepłacajcie"

@Rafał75 - moderator może przenieść, usunąć, ukryć posty jeśli uzna to za stosowne. Tak samo może o tym napisac informacje albo nie.

Komentowanie takich decyzji lub pisanie że " mi chodziło ..., ciekaw byłem..." Może doczytaj regulamin?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

A to nie ja usunąłem ;)

A to przepraszam.  :ph34r:

Ku przestrodze to mamy dział "Nie przepłacajcie"

@Rafał75 - moderator może przenieść, usunąć, ukryć posty jeśli uzna to za stosowne. Tak samo może o tym napisac informacje albo nie.

Komentowanie takich decyzji lub pisanie że " mi chodziło ..., ciekaw byłem..." Może doczytaj regulamin?

Roman ja wszystko rozumiem, ale skoro już tu się pojawiło... Wiem że mieszanie tematów nie jest zgodne z regulaminem tylko potem znowu szukać postu i komentarzy do niego. Można było właśnie zrobić tak jak Krzysiek. Jedno zdanie ku przestrodze i temat zamknięty. Wiem, wiem już milczę jak grób. :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem w temacie okazje trzymajmy się faktycznych okazji, inaczej zrobi się balagan. Już na forum z polakami ludzie zaczęli wrzucać linki do "okazji" z przymrużeniem oka i na dobre to nie wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to przepraszam.  :ph34r:

Roman ja wszystko rozumiem, ale skoro już tu się pojawiło... Wiem że mieszanie tematów nie jest zgodne z regulaminem tylko potem znowu szukać postu i komentarzy do niego. Można było właśnie zrobić tak jak Krzysiek. Jedno zdanie ku przestrodze i temat zamknięty. Wiem, wiem już milczę jak grób. :x

No widzisz?! Dalej nie rozumiesz. Niezgodne z regulaminem jest publiczne komentowanie decyzji moderatora.

Reszta to tylko robienie śmietnika na forum ;)

" ..skoro już tu się pojawiło...."

Jak ktoś wrzuci okazję do Szwajcaria to też zostawimy bo " skoro już się tu pojawiło" Nie żartuj.

Jak widzę tu ofertę z olx która wygląda na próbę oszustwa - to żeby nikogo nie narażać wywalam do kosza i nie będę tłumaczyl dlaczego tak zrobiłem.

Reszta tak jak napisał Mike.

Tyle jeżeli chodzi o ten temat.

Proszę już o posty tylko i wyłącznie z okazjami :)

Miłego dnia wszystkim czytającym życzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi