Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/1940r-pancerny-stalna-15-dkg-sygnatura-na-werku-i4322288748.html - na to cudo nikt sie nie czai ? Cena spora, ja nie potrafię tu napisać niczego o orginalności tego zegarka (aczkolwiek na pierwszy rzut oka widać wskazówki nie pasujące do siebie w żaden możliwy sposób ), ale myślę, że okazja niebanalna.

Wskazówka minutowa od mołni - godzinowa jest ok - poza tym uszko zmienione na jakieś rzemieślnicze i coś grubawy  ten kominek (ten mąsiężny obskrobany z chromu) u mnie we wszystkich zegarkach sa troszke inne - poza tym nie widze nieprawidłowości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza wydaje sie być jakaś pogięta nad godziną 6 kilka miejsc takich widze czy to odbicie światła ?

to refleksy świetlne też się na tym złapałem :)

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/1940r-pancerny-stalna-15-dkg-sygnatura-na-werku-i4322288748.html - na to cudo nikt sie nie czai ? Cena spora, ja nie potrafię tu napisać niczego o orginalności tego zegarka (aczkolwiek na pierwszy rzut oka widać wskazówki nie pasujące do siebie w żaden możliwy sposób ), ale myślę, że okazja niebanalna.

i poszła za 2 stówki, ciekawe czy by się sprzedała gdyby na forum nie wypłyneła.

Jak tu się coś pojawia to już można zapomnieć o taniości :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'Rarytasy' to nie są, ale pospolite zegarki w dobrych cenach, czyli Wostok i Poljot w średnim stanie za 20zł z wysyłką: http://allegro.pl/wostok-i-poliot-i4359186977.html

oraz bardzo ładny Poljot i Zaria w dobrych stanach za 30 kup teraz + wysyłka: http://allegro.pl/poljot-klasyk-z-sekundnikiem-gratis-zaria-i4364173417.html

Edytowane przez TabaQ

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i poszła za 2 stówki, ciekawe czy by się sprzedała gdyby na forum nie wypłyneła.

Jak tu się coś pojawia to już można zapomnieć o taniości :D

Tak się leniwie zastanawiałem czy się na to rzucać czy nie i w końcu odpuściłem... Nawet nie wiem jaka cena byłaby właściwa, bo K-43 coś rzadko ostatnio wypływają (a mam 2 do zrobienia i tak leżą i leżą...).

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się leniwie zastanawiałem czy się na to rzucać czy nie i w końcu odpuściłem... Nawet nie wiem jaka cena byłaby właściwa, bo K-43 coś rzadko ostatnio wypływają (a mam 2 do zrobienia i tak leżą i leżą...).

pozdrawiam

Narfas

ja jakiś czas temu się wyleczyłem z kupowania jak popadnie każdej okazji, bo to zwykłe zbieractwo :) kupię bo okazja naprawię i będzie git i na planach się kończyło. teraz kupuję jeno w stanie bdb czyli takie perełki i zwykłe złomki na częśći bo często się trafia fajny niezniszczony zegarek ale z walniętym werkiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdrawiam

Narfas

I ja sie zastanawiałemale ale jako że od pewnego czasu polubilem stare kieszonki to sobie licytnałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja sie zastanawiałemale ale jako że od pewnego czasu polubilem stare kieszonki to sobie licytnałem :)

No to gratulacje bo nabytek zacny. I nie powiem że się nie zastanawiałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje! Trochę zazdroszczę, bo tak się zastanawiałem aż się aukcja skończyła. ^_^

Zegarek wbrew pozorom w dobrym stanie, biorąc pod uwagę jakie szroty zazwyczaj wypływają.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Panowie ale dopuki nie przyjdzie to nie cieszę sie jeszcze. Fakt że trafić je w dobrym stanie i przyzwoitych pieniądzach to prawie cud. Dlatego mam nadzieję że będzie cieszył. Teraz jeszcze nareczny trzeba upolowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jeszcze nareczny trzeba upolowac :)

Koniecznie - jak jest kieszonkowy to naręczny musi być też

post-68206-0-43558400-1403633344_thumb.jpg

post-68206-0-70815900-1403633428_thumb.jpg

post-68206-0-02749600-1403633444_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł to chętnie odkupie :) Ostatecznie mogę wziąć Złotousta :-D też chyba u Ciebie widziałem.

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kilka modeli ale nie sprzedaję ich - mam je juz kilka lat i jakoś nie mogę się rozstać :)

Ciemno już ale może cos widać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kilka modeli ale nie sprzedaję ich - mam je juz kilka lat i jakoś nie mogę się rozstać :)

post-68206-0-49684700-1403635843_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piekny kawal historii :)

oj piekny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło curva... No to mnie naprawdę ruszyło. :blink:

Piękny zbiór, wręcz zjawiskowy.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny, piękny. Pokaż jeszcze swoje " Pawełki " i można będzie znowu z żalem rzucić okiem na swój zbiorek który przed chwilą był piękną kolekcją :blink:  :D  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z reguły jestem nieufny do zegarków wystawianych przez tego sprzedawcę ale ten Kirowski firanka wydaje się być ok.

Mało wyświetleń, niska cena (teraz 61zł)

http://allegro.pl/kirowski-16-jew-super-stan-krab-i4348430301.html#tabsAnchor

Pomimo, że jest to jedna z najczęściej podrabianych tarcz czyli zawsze ryzykowna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/poljot-de-luxe-automatic-i4356301334.html

co sadzicie panowie o tym zegarku? warty swojej ceny?

ostatnio bardzo łądny de luxe poszedł na alledrogo za 170 zł a tu chyba zdecydowanie za drogo i ta tarcza dziwnie "nowo" wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio bardzo łądny de luxe poszedł na alledrogo za 170 zł a tu chyba zdecydowanie za drogo i ta tarcza dziwnie "nowo" wygląda

Witam,

Zegarek jest oryginalny - z tarcza wszystko ok. Jedyne do czego można się przyczepić to brak lupki na szkiełku. Ciekawostka że to jest automat 29j ale nie de luxe. Majster mi mówił że ten model był "pierwowzorem" automatów 29j de luxe. Wiecie cos na ten temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kchrapek Ty to chyba masz jakiegoś "snajpera do wyszukiwania aukcji" potem cały tydzień tylko przesyłki odbierasz ;) bardzo fajna Rakieta, gratuluję zakupu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kchrapek Ty to chyba masz jakiegoś "snajpera do wyszukiwania aukcji" potem cały tydzień tylko przesyłki odbierasz ;) bardzo fajna Rakieta, gratuluję zakupu :)

Wszystko przychodzi do pracy. Śmieją się że jak z pięć zegarków na tydzień nie przyjdzie to coś jest nie tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi