J30 10 #3401 Napisano 18 Stycznia Nie znam się wiec też zapytam a nie trzeba go przesmarować? Ten zegarek ma u mnie dożywocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msz38 18 #3402 Napisano 19 Stycznia Z ciekawości przejrzałem trochę tematy na forum i odpowiedź jest dość niejednoznaczna. Napewno warto sprawdzić uszczelki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 143029 #3403 Napisano 3 Lutego 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 11120 #3404 Napisano Piątek o 16:58 OCW-T200S-2AJF 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12580 #3405 Napisano wczoraj o 12:51 Pierwszy Ocek, dołączam do klubu 12 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11759 #3406 Napisano wczoraj o 15:20 2 godziny temu, tommly napisał(-a): Pierwszy Ocek, dołączam do klubu Szybko poszło 🙂 Bardzo ładny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12580 #3407 Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, nav napisał(-a): Szybko poszło 🙂 Bardzo ładny. 😆 tak bywa. Dzięki 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9694 #3408 Napisano 22 godziny temu Pierwszy Ocek, dołączam do klubu Chyba w tym roku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12580 #3409 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, TomG80 napisał(-a): Chyba w tym roku? Tomku nie, w ogóle, w całej mojej karierze zegarkowej Serio. MTS, MTG i MRG były, ale Ocka jeszcze nie miałem, choć werk podobnie się obsługuje, moduł jak w GPW. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9694 #3410 Napisano 19 godzin temu Tomku nie, w ogóle, w całej mojej karierze zegarkowej Serio. MTS, MTG i MRG były, ale Ocka jeszcze nie miałem, choć werk podobnie się obsługuje, moduł jak w GPW.Oj, to chyba trzeba trochę pamięć odświeżyć. Przecież kilka lat temu sam od Ciebie kupiłem OCW-S100-1AJF. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12580 #3411 Napisano 19 godzin temu Oj, to chyba trzeba trochę pamięć odświeżyć. Przecież kilka lat temu sam od Ciebie kupiłem OCW-S100-1AJF. Fakt, to był moment, przyszedł, poszedł i pewnie dlatego go nawet nie zanotowałem w pamięci Edyta: sprawdziłem, nie mam ani jego zdjęć ani nie istnieje w katalogu: Zegarki sprzedane, czyli tak jakbym go nie miał.Ale dla formalności niech będzie, że pierwszy w tym roku 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach