J30 10 #3401 Napisano 18 Stycznia Nie znam się wiec też zapytam a nie trzeba go przesmarować? Ten zegarek ma u mnie dożywocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msz38 18 #3402 Napisano 19 Stycznia Z ciekawości przejrzałem trochę tematy na forum i odpowiedź jest dość niejednoznaczna. Napewno warto sprawdzić uszczelki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 144516 #3403 Napisano 3 Lutego 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 11260 #3404 Napisano 20 Lutego OCW-T200S-2AJF 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #3405 Napisano 24 Lutego Pierwszy Ocek, dołączam do klubu 16 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 12121 #3406 Napisano 24 Lutego 2 godziny temu, tommly napisał(-a): Pierwszy Ocek, dołączam do klubu Szybko poszło 🙂 Bardzo ładny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #3407 Napisano 24 Lutego Godzinę temu, nav napisał(-a): Szybko poszło 🙂 Bardzo ładny. 😆 tak bywa. Dzięki 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9725 #3408 Napisano 24 Lutego Pierwszy Ocek, dołączam do klubu Chyba w tym roku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #3409 Napisano 24 Lutego 2 godziny temu, TomG80 napisał(-a): Chyba w tym roku? Tomku nie, w ogóle, w całej mojej karierze zegarkowej Serio. MTS, MTG i MRG były, ale Ocka jeszcze nie miałem, choć werk podobnie się obsługuje, moduł jak w GPW. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9725 #3410 Napisano 24 Lutego Tomku nie, w ogóle, w całej mojej karierze zegarkowej Serio. MTS, MTG i MRG były, ale Ocka jeszcze nie miałem, choć werk podobnie się obsługuje, moduł jak w GPW.Oj, to chyba trzeba trochę pamięć odświeżyć. Przecież kilka lat temu sam od Ciebie kupiłem OCW-S100-1AJF. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12739 #3411 Napisano 24 Lutego Oj, to chyba trzeba trochę pamięć odświeżyć. Przecież kilka lat temu sam od Ciebie kupiłem OCW-S100-1AJF. Fakt, to był moment, przyszedł, poszedł i pewnie dlatego go nawet nie zanotowałem w pamięci Edyta: sprawdziłem, nie mam ani jego zdjęć ani nie istnieje w katalogu: Zegarki sprzedane, czyli tak jakbym go nie miał.Ale dla formalności niech będzie, że pierwszy w tym roku 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia_Daniel 2131 #3412 Napisano 26 Lutego Dzień karmienia słońcem (w końcu) 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hesus 8 #3413 Napisano Czwartek o 07:48 Coś czego tu nie było od kilkudziesięciu stron (nadrabialem wątek :) ). Mam go już ponad 10 lat, miejscami widać już zmęczenie materiału, ale to jest chyba jeden z 2 zegarków co będzie miał u mnie dożywocie (zobaczymy kto pierwszy padnie). a z tego wszystkiego nieśmiało spoglądam na manty :) 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aramorco 497 #3414 Napisano Czwartek o 12:36 4 godziny temu, hesus napisał(-a): Coś czego tu nie było od kilkudziesięciu stron (nadrabialem wątek :) ). Mam go już ponad 10 lat, miejscami widać już zmęczenie materiału, ale to jest chyba jeden z 2 zegarków co będzie miał u mnie dożywocie (zobaczymy kto pierwszy padnie). a z tego wszystkiego nieśmiało spoglądam na manty :) Oj jest na co spoglądać 👌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach