djmarco 1 #1576 Napisano 25 Września 2019 Zauważyłem Fotka dla dodania apetytuWedług mnie oba fajne Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaMi tytan leży na ręce idealnie. Każdy ocek jest piękny. Manty są przepiękne ale... No właśnie. Każdy tytan jaki miałem, czy to Oceanus czy Attesa (Citki jeszcze mają różne tytany różnie utwardzane) to po pół roku na mojej ręce wyglądał jak by był eksploatowany co najmniej 10 lat w trudnych warunkach. Bardzo dobrze, że wyszedł ocek w stali Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmalkow 4 #1577 Napisano 25 Września 2019 No właśnie. Każdy tytan jaki miałem, czy to Oceanus czy Attesa (Citki jeszcze mają różne tytany różnie utwardzane) to po pół roku na mojej ręce wyglądał jak by był eksploatowany co najmniej 10 lat w trudnych warunkach.Dzięki! Przekonałeś mnie :-) Miałem na oku Attesę, ale chyba jednak zdecyduję się na tańszy wariant stalowy. Zwłaszcza że w CB0010 można wstawić pasek skórzany (jak mi się zachce) a w CB1070 ni cholery, bo projektant wykombinował taką kopertę, że……… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1578 Napisano 25 Września 2019 Dzięki! Przekonałeś mnie :-) Miałem na oku Attesę, ale chyba jednak zdecyduję się na tańszy wariant stalowy. Zwłaszcza że w CB0010 można wstawić pasek skórzany (jak mi się zachce) a w CB1070 ni cholery, bo projektant wykombinował taką kopertę, że………Bierz Ocka. Będziesz bardziej zadowolony Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmalkow 4 #1579 Napisano 25 Września 2019 Wiem że byłbym. Ten T200s bardzo mi się podoba, ale cena wysoka, dostępność (w PL/EU) niska… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1580 Napisano 25 Września 2019 Wiem że byłbym. Ten T200s bardzo mi się podoba, ale cena wysoka, dostępność (w PL/EU) niska…Zerowa Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmalkow 4 #1581 Napisano 26 Września 2019 Tak sobie oglądam recenzję T200 (https://youtu.be/ELn3ubqjVWU?t=85) i gość pokazuje obok siebie S100 i T200. Muszę przyznać, że S100 ma ładniejszą tarczę. Szczególnie te błękity na indeksach godzinowych. W ogóle ten T200 jest taki bardziej… dosadny… Co nie zmienia faktu, że i tak jest śliczny i jest w TOP1 mojej listy ChcęTo (ex aequo z S100, bo nie umiałbym się zdecydować). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1582 Napisano 26 Września 2019 Powiem Ci szczerze że tej poświaty niebieskiej na indeksach to już trochę imo za dużo w S100.Masz na ringu przy szkle, wskazówkę a dodatkowo w T200S masz takie logo i tym logiem się właśnie broni Jakby była jeszcze na indeksach to by było za dużo cukru w cukrze Co prawda oba piękne ale jednak ja wybrałem T200S gdzie ogólnie bardziej mi się podobają wskazówki, indeksy, właśnie logo, koronka, brak napisu tougt mvt, na tarczy.A przede wszystkim że jest stalowy ale to już według własnych preferencji Co nie zmienia faktu że S100 też pragnę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bmalkow 4 #1583 Napisano 26 Września 2019 Za T200S przemawia też Bluetooth, bo jak Nick na filmie wspomina, przyszłość nadajników czasu jest niepewna (DCF77 chyba gwarantowany do 2021 a potem cholera wie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1584 Napisano 26 Września 2019 W T200S jest BT i nadajnik RC, to można korzystać z obu Kastrowanie zegarków z RC na rzecz BT mi się nie podoba ale może właśnie do tego to zmierza bo nie będzie jak się połączyć z nadajnikiem Cieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1585 Napisano 1 Października 2019 Ile od czasu wysyłki z JP czekaliście? Myślałem, że z dzień będzie leciał i będzie już w WER. A tu tak to wygląda. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordoss 126 #1586 Napisano 1 Października 2019 Wszystko normalnie, trzeba czekać, aż skompletuje się ładunek samolotu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1587 Napisano 1 Października 2019 Z jednym Ockiem nie będą startować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1588 Napisano 2 Października 2019 Dobra. Już wer warszawa jest. Jeszcze wer Lublin, VAT i do nowego właściciela Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #1589 Napisano 3 Października 2019 Nowe Ocki limitowane.OCW-S5000D i OCW-G2000SB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1590 Napisano 3 Października 2019 Trochę za dużo tęczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #1591 Napisano 3 Października 2019 Zdecydowanie na nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1592 Napisano 3 Października 2019 Jest kolorek, jest impreza Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Horizon 542 #1593 Napisano 8 Października 2019 Zainspirowany tematem dołączam do Klubu Musiałem sprzedać moje Seiko SARB033, bo nie mogłem o tym Oceanusie zapomnieć. Czas pokaże czy było warto... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #1594 Napisano 8 Października 2019 Gratuluję, będziesz zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1595 Napisano 8 Października 2019 Zainspirowany tematem dołączam do Klubu Musiałem sprzedać moje Seiko SARB033, bo nie mogłem o tym Oceanusie zapomnieć. Czas pokaże czy było warto...Ode mnie plus wielki, ja swojego chętnie noszę i uważam, że to świetny, piękny i wygodny zegarek, poza tym użytkowanie, to czysta przyjemność Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11515 #1596 Napisano 8 Października 2019 Zainspirowany tematem dołączam do Klubu Musiałem sprzedać moje Seiko SARB033, bo nie mogłem o tym Oceanusie zapomnieć. Czas pokaże czy było warto...Gratuluję, ale ... i tak SEIKO lepsze (żarcik taki) 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1597 Napisano 9 Października 2019 Dla informacji. WER Lublin rozpakowuje paczki i sprawdza co jest w środku. Przynajmniej moją rozpakowali. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4587 #1598 Napisano 9 Października 2019 Zainspirowany tematem dołączam do Klubu Musiałem sprzedać moje Seiko SARB033, bo nie mogłem o tym Oceanusie zapomnieć. Czas pokaże czy było warto...Zdecydowanie warto, to zupełnie inna liga Dla informacji. WER Lublin rozpakowuje paczki i sprawdza co jest w środku. Przynajmniej moją rozpakowali. Nie tylko Lublin, większość moich rozpakowywali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1599 Napisano 9 Października 2019 Paranoja. A jak będzie czegoś brakowało, coś będzie zniszczone to wtedy do sprzedawcy czy do WER? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Horizon 542 #1600 Napisano 9 Października 2019 Dziękuję za dobre słowa. Ponoszę trochę i podzielę się wrażeniami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach