tebaribe 0 #476 Napisano 26 Marca 2015 Jak pisałem wyżej zakochałem się w kompozycji Seiko kolegi Amildor. Pochwalę się moim pięknym: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzul 0 #477 Napisano 26 Marca 2015 To jakaś pamiątka rodzinna? jak nie będzie dało się po taniosci czegoś z nim zrobić to nie lepiej kupić nowe Seiko 5?Nie, to żadna pamiątka. Szkło około 5 - 7 zł muszę tylko właśnie znaleść niedrogą tarczę. Może ma ktoś jakieś namiary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #478 Napisano 26 Marca 2015 Nie, to żadna pamiątka. Szkło około 5 - 7 zł muszę tylko właśnie znaleść niedrogą tarczę. Może ma ktoś jakieś namiary?Szkoda kasy na renowacje , stan tragiczny , wartość niewielka . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek.wg 0 #479 Napisano 31 Marca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
impactom 8 #480 Napisano 1 Kwietnia 2015 to i ja... Rewelacja takiego szukam właśnie. Jaki to ref i na czym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zihuatanejo 1 #481 Napisano 1 Kwietnia 2015 Wszyscy mają mambę. Mam i ja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #482 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Rewelacja takiego szukam właśnie. Jaki to ref i na czym? SRP483K1, mechanizm 4R36. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #483 Napisano 2 Kwietnia 2015 Rewelacja takiego szukam właśnie. Jaki to ref i na czym? SNZF49K1 NA 7S36 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #484 Napisano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Teraz zauważyłem, że powyższy ma na tarczy napisane 23 kamienie.One się czymś różnią, poza mechanizmem? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #485 Napisano 2 Kwietnia 2015 Delikatne roznice sa tez w indeksach i ten nowszy jest chyba o 1 mm wiekszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amildor #486 Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak pisałem wyżej zakochałem się w kompozycji Seiko kolegi Amildor. Pochwalę się moim pięknym:Bardzo ładny pasek Mam nadzieję, że zarówno on, jak i sam zegarek będą Ci służyć jak najdłużej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djdpl 0 #487 Napisano 4 Kwietnia 2015 Seiko SNZH53K1 kupiony na TimeTrend.pl za 489zł (załapałem się na promocję -50%, tuż po moim zakupie przywrócili pełną cenę). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #488 Napisano 4 Kwietnia 2015 Bardzo dobra cena za ten model. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #489 Napisano 4 Kwietnia 2015 Ponownie SNZH53: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #490 Napisano 4 Kwietnia 2015 Tomek z Wrocławia -bardzo ładny zegarek 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #491 Napisano 4 Kwietnia 2015 Tomek z Wrocławia -bardzo ładny zegarek 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amildor #492 Napisano 5 Kwietnia 2015 Seiko SNZH53K1 kupiony na TimeTrend.pl za 489zł (załapałem się na promocję -50%, tuż po moim zakupie przywrócili pełną cenę). Gdybym tylko wiedział o tej obniżce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #493 Napisano 7 Kwietnia 2015 Tomek z Wrocławia -bardzo ładny zegarek Dziękuję to dzięki uprzejmości Kolegi z forum o nicku "sandinista" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #494 Napisano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Gdybym tylko wiedział o tej obniżce... Z tymi obniżkami w TT to chyba ciężko trafić, na ich stronie w ogóle nie było tej wersji (53), to zapewne zniżka w outlecie na miejscu? We Wrocławiu we wszystkich outletach był tylko jeden, czarny i za ponad 900 zł.... edit: sorry, przegapiłem że to zakup na stronie TT.pl. Kiedy była ta promocja? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #495 Napisano 17 Kwietnia 2015 Koledzy posiadacze/użytkownicy seiko SNZH, mam pytanie, czy w Waszych SNZH bezel "chodzi" na tyle lekko, że zdarza się (nawet często), że przesuwa się samoczynnie i przypadkowo, np wskutek kontaktu z mankietem swetra, kurtki, etc.?Czy jest jakiś sposób regulacji (pewnie bardziej "patent", niż sposób przewidziany przez producenta)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fastmoney 0 #496 Napisano 17 Kwietnia 2015 U mnie również bezel chodzi lekko i zdarza się, że przesunie się w czasie noszenia ale to głownie jak nosiłem kurtkę plus bluza. W Mako i Rayach trzeba siły żeby ruszyć bezel, tu sam się kręci . Taki już jest i nic z tym raczej nie zrobisz. Pozdro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #497 Napisano 19 Kwietnia 2015 Dzięki za odpowiedź, mi to bardzo nie przeszkadza, mółbym go zapiaszczyc,ale po co? tak go zrobili, niech będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oureion 1 #498 Napisano 21 Kwietnia 2015 Oficjalnie dołączam do klubu Seiko 5 Zegarek świeżutki, dzisiaj dopiero przyszedł, po zrzuceniu folii:)Jestem pod wrażeniem jakości wykonania, chyba nie będzie mój ostatni Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amildor #499 Napisano 26 Kwietnia 2015 Oficjalnie dołączam do klubu Seiko 5 Zegarek świeżutki, dzisiaj dopiero przyszedł, po zrzuceniu folii:)Jestem pod wrażeniem jakości wykonania, chyba nie będzie mój ostatni Seiko. Podoba mi się ten czarny kolor, pasuje mu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oureion 1 #500 Napisano 26 Kwietnia 2015 Dzięki, też uważam, że to dobry układ.Ponieważ to moje pierwsze Seiko, jestem zaskoczony lumą, która w porównaniu z moimi innymi zegarkami (nieraz sporo droższymi) jest potężna. Zegar świeci w sumie cały czas, przy minimalnym naświetleniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach