bartekwoj 45 #551 Napisano 3 Sierpnia 2015 Nie zawsze cena idzie w parze z jakością, mi moją 5teczke udało sie wyrwac za 200zł na aukcji sklepu i tez jestem zachwycony, a luma w seiko niszczy system 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #552 Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) jeśli chodzi o lumę (ale nie tylko), polecam serię SNZG Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #553 Napisano 3 Sierpnia 2015 ciesze sie ze ci sie podoba Tomku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavlitto84 38 #554 Napisano 16 Sierpnia 2015 W dniu wczorajszym moje Seiko 5 zostało poddane próbie wodoszczelności. Producent deklaruje 30m. Tymczasem ja przez 5h kąpałem się w nim we wzburzonym Bałtyku. Waliły w niego fale, wielokrotnie też pozostawał pod wodą. Nawet maleńkiego zaparowania nie było !!! Ten zegarek to prawdziwy diver, wzór wytrzymałości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8241 #555 Napisano 16 Sierpnia 2015 Nic nadzwyczajnego Z moim też zdarzyło mi się pływać, bardzo często pod prysznic lubi ze mną iść i nic się nie dzieje. Oczywiście nie zachęcam innych do takich eksperymentów, w końcu to tylko 30M. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavlitto84 38 #556 Napisano 16 Sierpnia 2015 Nic nadzwyczajnego Z moim też zdarzyło mi się pływać, bardzo często pod prysznic lubi ze mną iść i nic się nie dzieje. Oczywiście nie zachęcam innych do takich eksperymentów, w końcu to tylko 30M. Owszem nadzwyczajnego nie mówię o przepłynięciu basenu, lecz o katowaniu pół dnia w warunkach wzburzonego morza.. przy 30m wodoszczelności.. Teraz lubię moje Seiko 5 jeszcze bardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #557 Napisano 20 Sierpnia 2015 Czyli WR w 5tce jest podane z rezerwą ;-) niby dobrze wiedzieć,ale z drugiej strony,może Wasze akurat miały szczęście i nie puściły wody? Ja jednak mojego aviatorka nie będę tak testował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #558 Napisano 24 Sierpnia 2015 Dorzucam dwie piąteczki od siebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #559 Napisano 24 Sierpnia 2015 Druga jest genialna,świetnie wygląda ten niebieski ring. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #560 Napisano 24 Sierpnia 2015 gripen gdzie kupiles ta druga? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #561 Napisano 24 Sierpnia 2015 Trafiła się tu u Nas na bazarku więc bez wahania ją wziąłem bo od jakiegoś czasu szukałem jej, a nasze sklepy nie posiadają tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #562 Napisano 24 Sierpnia 2015 ze ja jej nie zobaczylem kurzcze, tez sie nad nia zastanawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #563 Napisano 25 Sierpnia 2015 Świetny model,kiedys mialem okazję wymienić za Amfibie Ministry ale bylem w niej zakochany i się nie zdecydowałem...teraz trochę żałuję.Koledzy,parę postów wyżej pokazywałem mojego aviatorka SNK809...powiedźcie mi ta koperta jest tak polerowana na mat czy piaskowana?cóż to jest...pytam bo zegarka używam na codzien i lapie rysy a chciałbym wiedzieć co potem można z ta koperta zrobić żeby ja odświeżyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amildor #564 Napisano 30 Sierpnia 2015 Chcialem wrzucic zdjecie ale mam jakies techniczne problemy.jestem zachwycony zegarkiem.na zywo cudo.w kolorze blue.ciekawe czy w innych kolorach tez taki slodziak na zywo.mam zegarki x razy drozsze ale to wlasnie ten zegareknie tak zachwycil.sam sie az dziwie.pozdrawiam wszystkich fanow snxs77k!Niech się dobrze nosi Też go mam i jestem zachwycony jego ogólnym designem, wspaniała robota ludzi z seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muszu 0 #565 Napisano 31 Sierpnia 2015 Piątke mam i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #566 Napisano 31 Sierpnia 2015 Miałem identyczną,ciekawa tarcza.Gdzie dorwałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muszu 0 #567 Napisano 1 Września 2015 Miałem identyczną,ciekawa tarcza.Gdzie dorwałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muszu 0 #568 Napisano 1 Września 2015 Dostałem od żonki, zakupiona na allegro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex37 30 #569 Napisano 4 Września 2015 A ja mam taką zupełnie nową piąteczkę SNZJ19K1 i jest nawet do sprzedania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yosef69 0 #570 Napisano 22 Września 2015 To i ja się przywitam i pochwalę swoimi "piątkami" Niestety kupowałem je jako "nieboszczki" ale teraz żyją i cieszą się drugim życiem. Mam sentyment do tych starszych piątek, aczkolwiek najbardziej nie lubiany przeze mnie mechanizm to cal. 7009. Niestety limit nie pozwala na pojedyńcze fotki, chyba ten bałaganik na "warsztacie" zajmuje tyle KB. Pozdrawiam miłośników Seiko 5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dijx 0 #571 Napisano 25 Września 2015 SNZG15(K1) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4986 #572 Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Miał być jednym z piewszych, wyszło inaczej, ale co się odwlecze... Panie i Panowie! Atlas aka Landshark: Edytowane 29 Czerwca 2023 przez tts 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albi 0 #573 Napisano 1 Października 2015 Miał być jednym z piewszych, wyszło inaczej, ale co się odwlecze... Panie i Panowie! Atlas aka Landshark: Dostępny tylko z drugiej ręki? Ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 4986 #574 Napisano 1 Października 2015 Dostępny tylko z drugiej ręki? Ładny Z tego co wiem nie. Np na zatoce jest ich trochę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lgepl.kc 0 #575 Napisano 1 Października 2015 Miałem się zaprezentować wcześniej, ale lepiej późno niż wcale SNZG11 z granatowym paskiem Pattini: Natomiast coraz bardziej chodzi mi po głowie wymiana jego na SRP481: Jedyne czego się boję, to że będzie on zbyt duży na moje 16,5 cm w nadgarstku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach