szymon__k 1330 #5051 Napisano 22 Kwietnia 2021 I tak najlepsze ma ogłoszenie na latarkę za 3,7.Mocno poniosło go z tą ceną za Barrel... 600-700$ ale nie prawie 1k$ 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5052 Napisano 22 Kwietnia 2021 Ja mam kuchnię w m390. Nie chce mi się bawić kamieniami. Normalnie na trianglu lecę + pasek z pastą polerską na koniec.Kamienie to caly fun i tez jakas satysfakcja, poza tym gdyby Pan Kawamura mnie zobaczyl z tym nozem i trainglem, to jakis ninja z Seki wzialby mnie na celownik Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #5053 Napisano 22 Kwietnia 2021 Moje po trianglu i pasku polerskim rozdwajają włos. Satysfakcja też jest. Bardziej technicznie podchodzę do tematu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5054 Napisano 22 Kwietnia 2021 A ja duchowo Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5055 Napisano 22 Kwietnia 2021 Powitoł Mój leciwy już Erni CQC7: Bardzo lubię ten nóż, nikomu nie polecę producenta Według mnie firmę ciągnie głównie marketing i hamarykancka legenda, a gdzieś tam dalej w kolejce produkowane noże. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #5056 Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 21.04.2021 o 17:53, szymon__k napisał(-a): Coś mi sie tu zaś namieszało.Ale taki dzisiaj przyszedł.Jeszcze ciepły.Nie moge sie nacieszyć. Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5057 Napisano 24 Kwietnia 2021 fajny, a co to dokładnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5058 Napisano 24 Kwietnia 2021 2 godziny temu, mirek 1969 napisał(-a): Coś mi sie tu zaś namieszało.Ale taki dzisiaj przyszedł.Jeszcze ciepły.Nie moge sie nacieszyć. Wyglada na okropny mordulec. 🔪 Czy mi się tak zdaje, czy rzeczywiście głownia jest nieproporcjonalnie krótka wobec rękojeści ❓ 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #5059 Napisano 24 Kwietnia 2021 38 minut temu, Burns napisał(-a): fajny, a co to dokładnie ? Strider 32 minuty temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Wyglada na okropny mordulec. 🔪 Czy mi się tak zdaje, czy rzeczywiście głownia jest nieproporcjonalnie krótka wobec rękojeści ❓ No mnie sie wydaje że jest tak nie za długa ale wszystko pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5060 Napisano 24 Kwietnia 2021 5 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Strider A dokładniej? No i druga strona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #5061 Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem z forum knives. Nazwa to Strider AR .Nie jestem specem w nożach ale podobają mi sie Stridery i go kupiłem.Jest to jakiś starszy model. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez mirek 1969 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #5062 Napisano 25 Kwietnia 2021 Stary model. Te stridery dobre są do wyciągania piwa z lodówki bez otwierania drzwi. Wersja jeszcze z hartowaniem Bossa. Ładny, kompletnie niefajny na edc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #5063 Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Liczy sie sztuka.Kupiony do kolekcji. A do zabawy to mam takie za 40zł😀A tak dołożę jeszcze do pieca.Strider od tego jest żeby otwierać piwo z lodówki bez jej otwierania😀 Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5064 Napisano 26 Kwietnia 2021 Powitoł Coś tam posuwam kuchenniaka do przodu Drewno zmieniłem na "chybagruszę", bo tamto było jakieś takie nijakie. Zostanie chyba poniższa konfiguracja - węgiel+rurka miedziana+chybagrusza. Zastanawiam się jeszcze nad korkiem z bawoła, ale trochę by mi się to kłóciło z ideą "polskie i po kosztach" 2 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #5065 Napisano 26 Kwietnia 2021 Nice. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #5066 Napisano 28 Kwietnia 2021 Panowie mam pytanie o firmę Sharg bo spotkała mnie i śmieszna i przykra niespodzianka. Dziś dotarła do mnie ekspresowo super zabezpieczona przesyłka z nożem, tzn dotarło puste pudełko bez noża. Czy to jest rzetelna firma? Gdyby to był nożyk za parę PLN machnąłbym ręką, ale jest to taka kolekcjonerska limitka, więc szkoda by było wtopy, nie mówię już o sporej kupce banknotów narodowego banku polskiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7165 #5067 Napisano 28 Kwietnia 2021 Kupowałem u nich dwa razy , problemów nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5068 Napisano 28 Kwietnia 2021 51 minut temu, loco50 napisał(-a): Panowie mam pytanie o firmę Sharg bo spotkała mnie i śmieszna i przykra niespodzianka. Dziś dotarła do mnie ekspresowo super zabezpieczona przesyłka z nożem, tzn dotarło puste pudełko bez noża. Czy to jest rzetelna firma? Gdyby to był nożyk za parę PLN machnąłbym ręką, ale jest to taka kolekcjonerska limitka, więc szkoda by było wtopy, nie mówię już o sporej kupce banknotów narodowego banku polskiego. Mam sporo pająków od nich, firma rzetelna, noże niemacana (przynajmniej niektóre), 2x cos mi się w nożu nie podobało (był wyszczerbiony na szlifie) zwracają, wymieniają bez problemu. Do dogadania się. Droższe noże dostawałem z dnia na dzień. Raz tam wymieniałem jakieś spodnie, to gdzieś w tych pandemicznych czasach trochę czekałem, aż odkopią się ze zwrotów, musiałem dzwonić bo się zawieruszył, ale mi też się nie spieszyło. Co kupiłeś jako LE ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1331 #5069 Napisano 28 Kwietnia 2021 Moje dwa najlepsze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #5070 Napisano 28 Kwietnia 2021 58 minut temu, Burns napisał(-a): Co kupiłeś jako LE ? Limitowaną edycję pudełka😁😁 od Fox FKMD Col Moschin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5071 Napisano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Limitowaną edycję pudełka😁😁 od Fox FKMD Col Moschin. Były ślady dobierania się do przesyłki, czy wyglądało jakby ktoś zapomniał włożyć tam nóż ? Zasiałeś w mem sercu ziarno niepewności, bo taka limitka do mnie jedzie Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20277 #5072 Napisano 28 Kwietnia 2021 Przesyłka zapakowana na glucho. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5073 Napisano 28 Kwietnia 2021 14 minut temu, loco50 napisał(-a): Przesyłka zapakowana na glucho. Może wzięli do zdjęć, może mają kamery w magazynie. 16 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Były ślady dobierania się do przesyłki, czy wyglądało jakby ktoś zapomniał włożyć tam nóż ? Zasiałeś w mem sercu ziarno niepewności, bo taka limitka do mnie jedzie Sharg nie sprzedaje BM, albo to Kolba, albo inny z odbiorców Kolby. To wersja mini presidio ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #5074 Napisano 28 Kwietnia 2021 17 minut temu, Burns napisał(-a): ....To wersja mini presidio ? Tak, 575 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #5075 Napisano 29 Kwietnia 2021 Ciekawe czy będzie centrował, poka zdjęcie złożonego od góry jak odbierzesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach