mario1971 68212 #7876 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) ... Edytowane 7 Lutego 2022 przez mario1971 zbyt głębokie myśli miałem... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #7877 Napisano 7 Lutego 2022 Nigdzie nie napisałem że wysoka cena świadczy o lepszej jakości noza. Jak idziesz w BM Gold class, czy custom marfione itp, to trzeba zapłacić od 3 do 13k . Taka jest wartość rynkowa . Jak ktoś nie chce niech nie kupuje.😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7878 Napisano 7 Lutego 2022 Ja do nikogo "broń Boże" nie piję. Faktem jest, że od pewnego momentu jakość schodzi na drugi plan, a płacimy premium za prestiż. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7879 Napisano 7 Lutego 2022 1 godzinę temu, zbyniu70 napisał(-a): Nóże po 3k to nic wielkiego. Posiadam wiele cenniejszych . Każdy ma prawo posiadać i pasjonowac się tym czym chce. A pokażesz jakiś z tym wpisem w tle ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #7880 Napisano 7 Lutego 2022 Godzinę temu, mario1971 napisał(-a): jakość schodzi na drugi plan, a płacimy premium za prestiż. No bo taki mieszczuch co ma robić nożem ? Chleb sprzedają pokrojony, piwo otwieramy zawleczką itd itp. A do otwierania korespondencji i zgrzewek z mlekiem wystarczy nóż z gównoliny, byleby miał nobilitujący napis i jakieś egzotyczne oczojebne okładki 1 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1820 #7881 Napisano 7 Lutego 2022 41 minut temu, Burns napisał(-a): A pokażesz jakiś z tym wpisem w tle ? Jak w piaskownicy... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #7882 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Burns napisał(-a): Edytowane 8 Lutego 2022 przez zbyniu70 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7883 Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) 22 minuty temu, zbyniu70 napisał(-a): Daj spokój, że Ty nie masz to nie znaczy że ja nie mam fajnych noży.😉 No i gitara, Fakt, że droższy, czy fajny nie oceniam. Ale pewnie domyślasz się jakie zdanie mam o małym scyzoryku naszpikowanym świecidełkami i kolorkami. Przedkładam osiągnięcie metalurgi i technologiczne nad błyskotki. A czy chcę to inna bajka bo jak widziałeś kilkanaście x przysłowiowy 1000zł mogę mieć i Marifione. 31 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): No bo taki mieszczuch co ma robić nożem ? Chleb sprzedają pokrojony, piwo otwieramy zawleczką itd itp. A do otwierania korespondencji i zgrzewek z mlekiem wystarczy nóż z gównoliny, byleby miał nobilitujący napis i jakieś egzotyczne oczojebne okładki 1/3 noży odsprzedawana jest jako noszona, nieużywana druga 1/3 jako nienoszona, nieużywana i często niemacana. Przerabialiśmy to tutaj już kilka razy. Edytowane 7 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7884 Napisano 7 Lutego 2022 Powitoł Większe afery kręcicie niż ziomkowie na najfsach Pierwszy schab suszony własnej roboty - do piwa na przegryzkę, nieskromnie powiem, świetny A nóż to jakiś samodział kupiony na OLX - cieniutka węglówka tnie jak szatan 8 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7885 Napisano 7 Lutego 2022 26 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): No bo taki mieszczuch co ma robić nożem ? Chleb sprzedają pokrojony, piwo otwieramy zawleczką itd itp. A do otwierania korespondencji i zgrzewek z mlekiem wystarczy nóż z gównoliny, byleby miał nobilitujący napis i jakieś egzotyczne oczojebne okładki Jesteś, to i dobrze. Bo już myślałem, że zamiatasz w odosobnieniu powyrywane skrzydełka i nóżki z podłogi. 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7886 Napisano 7 Lutego 2022 5 godzin temu, zbyniu70 napisał(-a): Pomidora i tekture falistą.👍 Czy w takim razie twój profil psychologiczny wygląda tak jak pisałeś, że latasz z CRKT M16/21 a resztę wyszukanych kitrasz na wystawce lub szufladzie, żeby ładnie wyglądały nieużywane ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #7887 Napisano 8 Lutego 2022 8 godzin temu, Burns napisał(-a): Czy w takim razie twój profil psychologiczny wygląda tak jak pisałeś, że latasz z CRKT M16/21 a resztę wyszukanych kitrasz na wystawce lub szufladzie, żeby ładnie wyglądały nieużywane ? Idź leczyć kompleksy gdzie indziej... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7888 Napisano 8 Lutego 2022 9 godzin temu, Burns napisał(-a): Czy w takim razie twój profil psychologiczny wygląda tak jak pisałeś, że latasz z CRKT M16/21 a resztę wyszukanych kitrasz na wystawce lub szufladzie, żeby ładnie wyglądały nieużywane ? Quo vadis? 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7889 Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) Godzinę temu, zbyniu70 napisał(-a): Idź leczyć kompleksy gdzie indziej... Nie mam żadnych i nie muszę się dowartościowywać logo jakiejś marki. Jeżeli masz jakiś przekaz to twórz go spójnie z uzasadnieniem podparte faktami jak napisał @pisar czy @adiblue2 a nie wrzucasz slogany, które mają podnieść chyba tylko twoje ego, że chwyciłeś byka za rogi. Koniec boksowania się koniem. 44 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Quo vadis? Ty tak na poważnie ? Bo ja nie! Bo ten "profil psychologiczny" to taki sam slogan i beka jak "klasa sama w sobie" aż dziw, że jeszcze słowo prestiż nie padło Pokazuj lepiej swój nowy kozik. Idę do paczkomatu 🤣 Edytowane 8 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7890 Napisano 8 Lutego 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Ty tak na poważnie ? Bo ja nie! Bo ten "profil psychologiczny" to taki sam slogan i beka jak "klasa sama w sobie" aż dziw, że jeszcze słowo prestiż nie padło Słabą masz pamięć lub czytasz wybiórczo. 14 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Ja do nikogo "broń Boże" nie piję. Faktem jest, że od pewnego momentu jakość schodzi na drugi plan, a płacimy premium za prestiż. Godzinę temu, Burns napisał(-a): Pokazuj lepiej swój nowy kozik. Idę do paczkomatu 🤣 Jadą jadą, jeden ciągle jest w DE, a drugi w POP Zabrze. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7891 Napisano 8 Lutego 2022 c*p, c*p, c*p Bez prestiżu, ale ze wzorowym wykonaniem. Kè rì xiū nawet ścierkę do ryja dał jak u zachodnich braci za 3k. Klasa jest tylko w sposobie zapakowania produktu, stal tak samo "ciulowa" s35vn. Są też dwie naklejki, albo na kompleksy, albo na oczy - trzeba przemyśleć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7892 Napisano 8 Lutego 2022 24 minuty temu, Burns napisał(-a): c*p, c*p, c*p Bez prestiżu, ale ze wzorowym wykonaniem. Kè rì xiū nawet ścierkę do ryja dał jak u zachodnich braci za 3k. Klasa jest tylko w sposobie zapakowania produktu, stal tak samo "ciulowa" s35vn. Są też dwie naklejki, albo na kompleksy, albo na oczy - trzeba przemyśleć. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #7893 Napisano 8 Lutego 2022 19 godzin temu, mario1971 napisał(-a): zamiatasz w odosobnieniu powyrywane skrzydełka Niestety, post ws nóżek i skrzydełek zniknął w czeluściach internetu. Stety razem z pogróżkami jednego denuncjatora 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7894 Napisano 8 Lutego 2022 29 minut temu, mario1971 napisał(-a): Po Tobie, teraz twoja kolej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68212 #7895 Napisano 8 Lutego 2022 Data Godzina Oddział Status 08.02.2022 14:45 Bydgoszcz (z siedzibą w Solcu Kujawskim) Przesyłka jest obsługiwana w Centrum Sortowania Liczę, że jutro korki od szampana strzelą dwa razy. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #7896 Napisano 8 Lutego 2022 2 godziny temu, Burns napisał(-a): c*p, c*p, c*p Bez prestiżu, ale ze wzorowym wykonaniem. Kè rì xiū nawet ścierkę do ryja dał jak u zachodnich braci za 3k. Klasa jest tylko w sposobie zapakowania produktu, stal tak samo "ciulowa" s35vn. Są też dwie naklejki, albo na kompleksy, albo na oczy - trzeba przemyśleć. Raczkujesz widzę dopiero w temacie, a skaczesz tu jak samozwańczy ekspert. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7897 Napisano 8 Lutego 2022 (edytowane) 21 minut temu, zbyniu70 napisał(-a): Raczkujesz widzę dopiero w temacie, a skaczesz tu jak samozwańczy ekspert. Dokładnie tak jest i przynajmniej dostałem już kilka ocen do dzienniczka. Nie ściągałem. A Ty ? Ja naprawdę nie mam nic przeciwko a wręcz pożądane, żebyś dodał coś merytorycznego od siebie. Edytowane 8 Lutego 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15821 #7898 Napisano 8 Lutego 2022 2 godziny temu, Burns napisał(-a): Po Tobie, teraz twoja kolej. No dawaj. Pokazuj 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #7899 Napisano 8 Lutego 2022 2 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): No dawaj. Pokazuj 😎 Mariusz pierwszy do tablicy, plusa dał, musi opuścić przedszkole. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyniu70 1356 #7900 Napisano 8 Lutego 2022 18 minut temu, Burns napisał(-a): Dokładnie tak jest i przynajmniej dostałem już kilka ocen do dzienniczka. Nie ściągałem. A Ty ? Ja naprawdę nie mam nic przeciwko a wręcz pożądane, żebyś dodał coś merytorycznego od Już pisałem dlaczego Seba to nóż świetny, nie przeczytałeś ,więc się nie wyrywaj do tablicy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach