Genovese_ 12160 #18976 Napisano Sobota o 14:31 6 minut temu, loco50 napisał(-a): U mnie dziś w kieszeni. Żeby nie było - używany jest😁 No ślicznie znorany,koledze hezio zapewne przypadnie do gustu, ale cóż , powłoki mają to do siebie, że wszystko na nich widać jak na dłoni.Choć nie ukrywam ,że uwielbiam czarne powłoki na nożach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22842 #18977 Napisano Sobota o 21:44 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motocyklista 0 #18978 Napisano Niedziela o 04:04 (edytowane) Spoko Edytowane Niedziela o 04:06 przez motocyklista 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22842 #18979 Napisano Niedziela o 14:55 Dziś miecz 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 12160 #18980 Napisano Niedziela o 14:57 A u mnie AdV Butcher UTL : 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7830 #18981 Napisano wczoraj o 06:54 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71938 #18982 Napisano wczoraj o 07:49 😁😁😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4803 #18983 Napisano wczoraj o 12:11 rękojeść wygląda jak patyk do sprawdzania gardła 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71938 #18984 Napisano wczoraj o 12:17 6 minut temu, Burns napisał(-a): rękojeść wygląda jak patyk do sprawdzania gardła Przydaje się do arbuzów 🍉🍉🍉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1881 #18985 Napisano 19 godzin temu to nożyk "rzeźniczy" tzw "konsumpcyjny" .. Fajny - mam kilka jak znajdę to też wkleję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71938 #18986 Napisano 19 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, zadra napisał(-a): to nożyk "rzeźniczy" tzw "konsumpcyjny" .. Fajny - mam kilka jak znajdę to też wkleję. Dawaj 🤗🤗🤗 39 minut temu, zadra napisał(-a): to nożyk "rzeźniczy" tzw "konsumpcyjny" .. Fajny - mam kilka jak znajdę to też wkleję. Ale to nie jest nożyk do mięsa 🤔🤔🤔 Edytowane 19 godzin temu przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1881 #18987 Napisano 16 godzin temu Ale tylko górskich bananów " Monte bananas" , to scyzor dla góralów .. Jestem w fazie przedprzeprowadzkowej tzn już nic nie wiem gdzie włożyłem i długo chyba nie znajdę jak już przewiozę w docelowe miejsce.. Trochę poczekacie na moje "rzeźnicze" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1837 #18988 Napisano 2 godziny temu Rzeźnickie mniejsze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4803 #18989 Napisano 1 godzinę temu Tak sobie przypomniałem jaki hejt wylewał się 4 lata temu na posiadaczy a w zasadzie tych co odważyli się kupić nóż produkcji rosyjskiej (ew. sprzedać). Ciekawy jestem, czy noże z USA teraz będą tak samo "bee" ? Wychodzi na to, że hiszpańskie na dzień dzisiejszy są jedynymi prawilnymi - jeszcze prawilnymi. Włoszczyzna też OK. Oj system wartości strasznie się rozjechał w czasach jakich przyszło nam żyć, 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1881 #18990 Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 7 minut temu, Burns napisał(-a): Wychodzi na to, że hiszpańskie na dzień dzisiejszy są jedynymi prawilnymi - jeszcze prawilnymi. Włoszczyzna też OK dodam od siebie francuskie i nie można zapominać o Polskich.. Dobre bo polskie .. Edytowane 1 godzinę temu przez zadra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1427 #18991 Napisano 10 minut temu To są prawdzi niezniszczalni😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach