chief_eng 6 #51 Napisano 14 Kwietnia 2006 Ktoś nie obeznany z tematem zegarków nie zauważy róznicy pomiędzy takim za 1000pln i za 15000. To samo jest z nożami. Kiedy ktoś dowiaduje się, że nóż który mam przy sobie kosztował 700pln przeważnie puka się w czoło i patrzy na mnie z politowaniem Rafał, biję się w pierś :oops: Nie miałem zamiaru Cię urazić :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal 0001 #52 Napisano 14 Kwietnia 2006 A ja myślę, że kasa jest po to aby sprawiać sobie przyjemności większe i mniejsze. Np kupić fajne gadżety - noże, zegarki itp. i zapalniczki.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal 0001 #53 Napisano 14 Kwietnia 2006 Rafał, biję się w pierś Nie miałem zamiaru Cię urazić Ja nawet tego tak nie odebrałem i musze przyznać, że bawie sie świetne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal 0001 #54 Napisano 14 Kwietnia 2006 Myślałem, że będziemy tu się chwalić swoimi scyzorykami, aleta dyskusja zmieniła trochę kierunek i tak mnie rozbawiła, że aż zapomniałem o filmie Może ktoś wrzuci parę fotek swojego noża.... :?: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1253 #55 Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja mam taki oto nożyk. Klasyczny custom made z jakiegoś wiezienia. Zakupiony na poczatku lat 90 w pociagu od pensjonariuszy zakładu karnego na przepustce za równowartość 2 jaboli. Okładzina wykonana z PCV a ostrze z piły tarczowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #56 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zegarek, nóż, zapalniczka... jakoś chyba można to pogodzić, tak mi się przynajmniej wydaje... 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #57 Napisano 18 Kwietnia 2006 Piter kolejne super zdjecia. Bardzio fajny brelok do kluczy. Gdzie taki nabyc? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #58 Napisano 18 Kwietnia 2006 Dzięki A brelok to "Pry Baby" Petera Atwooda z kluczem do nozy Stridera (czyli wersja "Strider Spanner Camo")... www.atwoodknives.com 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal 0001 #59 Napisano 20 Kwietnia 2006 No..; ładny ten nożyk i pasuje super do zegarka i zapalniczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #60 Napisano 20 Kwietnia 2006 jakie jest wasze zdanie na temat nozy firmy VICTORINOX.co myslicie o zakupie ich na allegro-ceny sa dosyc konkurecyjne.spodobal mi sie model hunter http://tiny.pl/g74r . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #61 Napisano 20 Kwietnia 2006 jakie jest wasze zdanie na temat nozy firmy VICTORINOX.co myslicie o zakupie ich na allegro-ceny sa dosyc konkurecyjne.spodobal mi sie model hunter http://tiny.pl/g74r . Mam Victorinoxa z tej serii i jest OK. Polecam. Ale słowo "Victorinox" w tym temacie oznacza, zdaje się, profanację... Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #62 Napisano 20 Kwietnia 2006 Ten gadzet bardzo mi się podoba: http://www.allegro.pl/item99124300_victori...w_narzedzi.html 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #63 Napisano 20 Kwietnia 2006 Taki "makgajwerowski" :wink: Neuro co to za rzeźnika masz w avatarze ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #64 Napisano 20 Kwietnia 2006 Neuro co to za rzeźnika masz w avatarze ? Przecież to Wilq, opolski superbohater :!: pochodzi z tego samego osiedla co ja www.wilq.pl - polecam 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #65 Napisano 20 Kwietnia 2006 O prze kozak jest 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #66 Napisano 20 Kwietnia 2006 to juz bedzie zupelnie OT, sorry :oops: jakby ktos z Was chcial sie pobawic w komiks zobaczcie to:http://www.stripgenerator.com/fajna zabawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24238 #67 Napisano 20 Kwietnia 2006 www.wilq.pl - polecam 8) Super, chyba skoczę do empiku w wolnej chwili.Neuro polecam Ratmana - polskiego superbohatera, do kupienia również w empiku. Też jest niesamowity! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #68 Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja jeszcze polecę "Kroniki Jakuba Wędrowycza" - Pilipiuka, co prawda nie jest to komiks, ale w takiej konwencji na pewno też by się sprawdził. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #69 Napisano 20 Kwietnia 2006 polecam Ratmana - polskiego superbohatera, do kupienia również w empiku. Też jest niesamowity! Pamiętam go z dawnych czasów z Nowej Fantastyki Nie wiedziałem że jest album - dzięki, przejde się do Empiku :idea: ... i pewnie znów wydam kupę kasy na komiksy :? ech.... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #70 Napisano 20 Kwietnia 2006 ...Ale słowo "Victorinox" w tym temacie oznacza, zdaje się, profanację... Marcin Według mnie w klasie cenowej do 100pln ciężko zdobyć coś lepszego niż poczciwy Victor Większość miłośników noży ma chociaż jednego w swojej kolekcji.Sam mam trzy (nie licząc tych, które zgubiłem lub rozdałem znajomym ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamm 3 #71 Napisano 21 Kwietnia 2006 ktory model w cenie do 100zl byscie polecali... :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chief_eng 6 #72 Napisano 21 Kwietnia 2006 Wybierasz w zależności od Twoich potrzeb. Mi najczęściej przydają się: nóż, otwieracze, piła, nożyczki. Lepiej wyposażone modele są zbyt pękate i niewygodnie się nimi pracuje :roll: Wg mnie w granicach 100pln lepiej kupić taki z blokowanym ostrzem, ale mniejszą liczbą narzędzi.Którego byś nie kupił, nie trafisz źle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #73 Napisano 21 Kwietnia 2006 ktory model w cenie do 100zl byscie polecali... :roll: byle jaki motylek (balisong) da Ci 3 razy więcej radochy niż jakikolwiek folder czy scyzoryk. Wiem co mówię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #74 Napisano 21 Kwietnia 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #75 Napisano 21 Kwietnia 2006 Klod100 :shock: to twoje cacka?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach