y60 2272 #2076 Napisano 13 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #2077 Napisano 19 Kwietnia 2011 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #2078 Napisano 8 Maja 2011 Dostałem starą "sprężynę".Teraz obiera jabłka.Co robiła przedtem?Nie wiadomo. O Ela ... Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2079 Napisano 8 Maja 2011 Koledzy, skąd bierzecie takie przywieszki, czy też sznureczki umieszczane z tyłu Waszych noży? Sami z tym improwizujecie czy można to gdzieś kupić? 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2080 Napisano 8 Maja 2011 Można taką "przywieszkę" zrobić z linki żeglarskiej na przykład. Wzorów i kolorów multum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2081 Napisano 8 Maja 2011 a gdzie taką linkę można kupić? 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grizz 1 #2082 Napisano 8 Maja 2011 W sklepach sportowych. Chocby popularnym Intersporcie czy Himountainie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2083 Napisano 8 Maja 2011 Na allegro jest sprzedawana na mb Wpisz lina/linka w kategorii Sporty Wodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2084 Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) dzięki bardzo a ile fi powinna mieć na oko do takiego nożyka żeby nie okazała się za gruba? Edytowane 8 Maja 2011 przez ukke-4 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2085 Napisano 8 Maja 2011 Zależy jakiej wielkości masz kosę, jakie ma oczko pod ten sznurek. Moim zdaniem 6mm powinna być ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 426 #2086 Napisano 8 Maja 2011 ukke poszukaj na allegro hasła "paracord" - powinno się nadać. 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #2087 Napisano 8 Maja 2011 dokładnie "paracord" to dobre hasło.. poczytać możesz także tutaj..: http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,79564.0/highlight,plecionki.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2088 Napisano 9 Maja 2011 dzięki wszystkim za porady! namierzyłem już fajny "paracord" na alle do mojego Timberline'a wcześniej nawet nie wiedziałem, że to się tak nazywa.... 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #2089 Napisano 10 Maja 2011 a u mnie od miesiąca taki, z Usa przyleciał i tak ze mną zamieszkał Ontario SP2 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2090 Napisano 11 Maja 2011 Fajny jaka to stal? Aus-8? 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #2091 Napisano 11 Maja 2011 Ontario SP 2Nóż z 6" ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej 1095. Rękojeść wykonana z kratonu. W komplecie pochwa wykonana z Cordury. 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1322 #2092 Napisano 11 Maja 2011 Cold Steel Pocket Bushman - tani praktycznie niezniszczalny nóż do wszystkiego.Rękojeść blacha stalowa, głownia z 4116.Bardzo dobra nietypowa blokada.Tu można zobaczyć więcej: http://sgtmikessurvivaltips.blogspot.com/2008/09/cold-steel-pocket-bushman-goes-to-war.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #2093 Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) A od wczoraj coś takiego Extrema Ratio Shrapnel ten nóż jest po prostu cudowny o ile tak przystoi o pełnokrwistym nożu gadać Edytowane 12 Września 2011 przez Gadzeciarz 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #2094 Napisano 31 Maja 2011 Ma ktoś doświadczenie z maczetami? Otóż musze zakupić do auta (4x4) coś do charatania krzaczorów bo już nie mogę patrzeć na zrysowany lakier. I tutaj mam dylemat - zwykła maczeta 18 cali np. latin Cold Steela czy też 17 calowe kukri? Co lepiej siecze drobne gałęzie i jest poręczniejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2095 Napisano 1 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #2096 Napisano 1 Czerwca 2011 KURNAJANEK bardzo fajne nożydło ,co to takiego?Tak zwane rękodzieło ? 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #2097 Napisano 1 Czerwca 2011 Witam Panowie dostałem w rozliczeniu za zegarek jestem laikiem w tych sprawach czy to jest coś wartehttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/53525-oferty-niezegarkowe/page__pid__655077#entry655077będę wdzięczny za każdą rzetelna opinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #2098 Napisano 1 Czerwca 2011 Moim zdaniem przepłaciłeś. Ktoś się przez dłuższy czas "bujał" na Allegro z tym (albo identycznym) nożem przez kilka miesięcy. Początkowo cena wynosiła 7oo zł. co wznowienie była obniżka o 5 dych, aż do 500 lub 550 zł. Nie poszedł. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #2099 Napisano 1 Czerwca 2011 dzięki Robson teraz chyba ja się będę z tym bujał do końcażycia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2100 Napisano 1 Czerwca 2011 KURNAJANEK bardzo fajne nożydło ,co to takiego?Tak zwane rękodzieło ? Tak to rękodzieło od knifmakera z Poznania http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,107114.0.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach