porcelanowy 938 #5076 Napisano 29 Kwietnia 2021 Powitoł 8 godzin temu, loco50 napisał(-a): Przesyłka zapakowana na glucho. Nie gadaj z nami tylko shargiem Stawiam na "fakap" przy pakowaniu A do mnie leci taka chińszczyna - kliknąłem klasyczną czarną, ale teraz żałuję, bo zielona chyba wygląda ciekawiej: 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5077 Napisano 29 Kwietnia 2021 4 minuty temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Nie gadaj z nami tylko shargiem Stawiam na "fakap" przy pakowaniu A do mnie leci taka chińszczyna - kliknąłem klasyczną czarną, ale teraz żałuję, bo zielona chyba wygląda ciekawiej: Trzeba było kliknąć obie, to bym jedną od Ciebie odkupił 😁 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5078 Napisano 29 Kwietnia 2021 Powitoł Mam namiar na BM940 na którą od dawna ostrzę zęby więc Ognistego Tygrysa pewnie poEDCuję przez chwilę, opiszę na knives.pl i wystawię na bazar Niechętnie trochę przyznam, że mniej więcej od kupna Bugouta nic ciekawego na "zachodzie" nie widzę, a jak coś mi wpadnie w oko to zwykle na aliexpress 1 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5079 Napisano 29 Kwietnia 2021 Problem wyjaśniony. Nóż dziś wychodzi do mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4620 #5080 Napisano 29 Kwietnia 2021 36 minut temu, loco50 napisał(-a): Problem wyjaśniony. Nóż dziś wychodzi do mnie. a coś więcej ? 2 godziny temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Mam namiar na BM940 na którą od dawna ostrzę zęby więc Ognistego Tygrysa pewnie poEDCuję przez chwilę, opiszę na knives.pl i wystawię na bazar Niechętnie trochę przyznam, że mniej więcej od kupna Bugouta nic ciekawego na "zachodzie" nie widzę, a jak coś mi wpadnie w oko to zwykle na aliexpress 940 jest przereklamowana 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5081 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Zadzwonił Pan z Sharga i powiedział, że ten akurat nóż przychodzi od producenta w odcinkach tzn pudełko oddzielnie a nóż oddzielnie. Pan Magazynier nie wiedział o tym i wrzucił do przesyłki tylko pudełko a nóż został. Przynajmniej taka jest oficjalna wersja. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzyndzl 135 #5082 Napisano 29 Kwietnia 2021 6 godzin temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Mam namiar na BM940 na którą od dawna ostrzę zęby więc Ognistego Tygrysa pewnie poEDCuję przez chwilę, opiszę na knives.pl i wystawię na bazar Niechętnie trochę przyznam, że mniej więcej od kupna Bugouta nic ciekawego na "zachodzie" nie widzę, a jak coś mi wpadnie w oko to zwykle na aliexpress Ostatnio nie mogę się zdecydować, czy mini presidio, czy buga zanabyć, więc 535 za pu ceny przygarnę, jak już dopadniesz 940🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #5083 Napisano 29 Kwietnia 2021 6 godzin temu, loco50 napisał(-a): Zadzwonił Pan z Sharga i powiedział, że ten akurat nóż przychodzi od producenta w odcinkach tzn pudełko oddzielnie a nóż oddzielnie. Pan Magazynier nie wiedział o tym i wrzucił do przesyłki tylko pudełko a nóż został. Przynajmniej taka jest oficjalna wersja. Dobrze że sytuacja wyjaśniona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5084 Napisano 29 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Burns napisał(-a): 940 jest przereklamowana Ja właśnie swoją pomieniał na Mini Presidio. Miałem zieloną w amelinium. Nóż fajny, ale dla mnie za chudy. Trzymałem go dwoma palcami. 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 531 #5085 Napisano 30 Kwietnia 2021 Powitoł Mam namiar na BM940 na którą od dawna ostrzę zęby więc Ognistego Tygrysa pewnie poEDCuję przez chwilę, opiszę na knives.pl i wystawię na bazar Niechętnie trochę przyznam, że mniej więcej od kupna Bugouta nic ciekawego na "zachodzie" nie widzę, a jak coś mi wpadnie w oko to zwykle na aliexpress Koniecznie opisz tu tego Ognistego Tygrysa Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5086 Napisano 30 Kwietnia 2021 Dotarł 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 24872 #5087 Napisano 30 Kwietnia 2021 Wygląda interesująco. A jak leży w dłoni i jak klika ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #5088 Napisano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Dotarł Fajnie że jesteś zadowolony ale ten nóż ma wykonanie jak bazarowiec za 30 zł. Frezowania carbonu czy to tam G10 to porażka. Śruby nierówno wpuszczone. Krawędzie masakra. Kt na zdjęciach już widać że nierówna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5089 Napisano 30 Kwietnia 2021 9 minut temu, mariaczi napisał(-a): Fajnie że jesteś zadowolony ale ten nóż ma wykonanie jak bazarowiec za 30 zł. Frezowania carbonu czy to tam G10 to porażka. Śruby nierówno wpuszczone. Krawędzie masakra. Kt na zdjęciach już widać że nierówna. Ojtam, ojtam .... ważniejsza są aura i nimb tajemniczości paraszutistow, którym jak mniemam ten nóż jest dedykowany ⚔️ 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4620 #5090 Napisano 30 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Ojtam, ojtam .... ważniejsza są aura i nimb tajemniczości paraszutistow, którym jak mniemam ten nóż jest dedykowany ⚔️ A Ty odebrałeś swojego, że kozaczysz bo nic się nie pucujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5091 Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) 13 minut temu, Burns napisał(-a): A Ty odebrałeś swojego, że kozaczysz bo nic się nie pucujesz? Odebrałem, tylko fotek nie chce mi się robić 😁 Aaaaa, i wykraleś. Nie centruje 1 mm 🙄 Zmobilizowałeś mnie 😎 Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #5092 Napisano 30 Kwietnia 2021 31 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Ojtam, ojtam .... ważniejsza są aura i nimb tajemniczości paraszutistow, którym jak mniemam ten nóż jest dedykowany ⚔️ Bynajmniej nie hejtuję zakupu tego noża, bo każdy kupuje co mu się podoba. Na pewno świetne uzupełnienie kolekcji, tym bardziej tej taktycznej... Niemniej jakość leży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4620 #5093 Napisano 30 Kwietnia 2021 Jędrula, centrowanie ujdzie, nóż d.fajny, skąd brałeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #5094 Napisano 30 Kwietnia 2021 2 minuty temu, mariaczi napisał(-a): Bynajmniej nie hejtuję zakupu tego noża, bo każdy kupuje co mu się podoba. Na pewno świetne uzupełnienie kolekcji, tym bardziej tej taktycznej... Niemniej jakość leży. Też nie hejtuję, niech cieszy naszego kolegę. Lekkie rozbawienie natomiast budzi we mnie odwoływanie się do tradycji militarnych przez .... Włochów. 2 minuty temu, Burns napisał(-a): Jędrula, centrowanie ujdzie, nóż d.fajny, skąd brałeś ? Na forum Knives.pl wymieniłem się z kolegą. On miał na liście zakupów BM 940 a ja szukałem czegoś bardziej pękatego. No i jest 😍 Czarna klasa 🔪 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5095 Napisano 30 Kwietnia 2021 Ja lubie takie gadżety sygnowane przez lub wykonane dla jednostek specjalnych. Mam Orisa Force Recon(zwiad marines), mam Extrema Ratio że stała klingą też sygnowana przez Col Moschin.,a że ten pułk to taki włoski Grom to go "wziełem". I tak będzie leżał na półce. Jak większość kolekcji, nie tylko z resztą u mnie😁 A tu byś Jędrula się zdziwił. Przyprawiono Włochom gębę szmaciarzy bardzo niesprawiedliwie. To był czarny PR że strony Helmutów. Dywizja Panc Ariete, a zwłaszcza Dywizja Spadochronowa Folgore były to jednostki bardzo bitne i napsuły dużo krwi aliantom. Z resztą Włosi byli obok Niemców i sowietów prekursorami tworzenia i użycia wojsk spadochronowych, zanim angolom czy tym bardziej jankesom przeszło przez myśl, że też tak można 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5096 Napisano 30 Kwietnia 2021 2 godziny temu, mariaczi napisał(-a): Fajnie że jesteś zadowolony ale ten nóż ma wykonanie jak bazarowiec za 30 zł. Frezowania carbonu czy to tam G10 to porażka. Śruby nierówno wpuszczone. Krawędzie masakra. Kt na zdjęciach już widać że nierówna. Ale będzie ciął? 🤣🤣🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #5097 Napisano 30 Kwietnia 2021 Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Ale będzie ciął? 🤣🤣🤣 Wg mnie bardziej łupał niż ciął, ale da radę. Na półce na pewno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1404 #5098 Napisano 30 Kwietnia 2021 Mój nowy nabytek strider też na półce daje rade😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #5099 Napisano 30 Kwietnia 2021 Kolekcja rządzi się innymi prawami niż edc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22148 #5100 Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) A jak działają EDC w warunkach działań low profile u 95% facetów miejskich biurowo-samochodowych? 🤣 Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach