Burns 4515 #5951 Napisano 29 Września 2021 55 minut temu, loco50 napisał(-a): Bardzo. Wygląda tlusto😁. Trochę oporu przy otwieraniu ale myślę, że się rozklika. Bardzo zgrabny nożyk. tam jest wspomaganie, sprężyna musi się przegiąć, chyba, że coś masz zwalone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5952 Napisano 29 Września 2021 Nie, wszystko jest ok. Start jest troszkę z oporem a potem klik. To pewnie przez tą sprężynę, jak mówisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5953 Napisano 29 Września 2021 Powitoł Urok speedsafea. Najpierw musisz sprężynę dogiąć i przeciągnąć żeby wystrzeliła: 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8995 #5954 Napisano 30 Września 2021 A u mnie taka sytuacja : 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5955 Napisano 30 Września 2021 tego Ci brakuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5956 Napisano 30 Września 2021 dubel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5957 Napisano 30 Września 2021 I kolejny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5958 Napisano 30 Września 2021 nie wiem jak to się stało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5959 Napisano 30 Września 2021 9 minut temu, Nuter napisał(-a): tego Ci brakuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk opisz prosze jego działanie, co to się tam z tyłu wyciąga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8995 #5960 Napisano 30 Września 2021 13 minut temu, Burns napisał(-a): opisz prosze jego działanie, co to się tam z tyłu wyciąga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5961 Napisano 30 Września 2021 22 minuty temu, Genovese_ napisał(-a): a jak włożę do niego z 20x wymiennych ostrzy do noży do tapet to bedę mógł z nich strzelać ? 🤣😂 w tym naciągaczu mogli zrobić chociaż linijkę albo gilotynę do polców, wróć do cygar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5962 Napisano 30 Września 2021 Konkurs nr 2😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej72 163 #5963 Napisano 30 Września 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1818 #5964 Napisano 30 Września 2021 2 godziny temu, Nuter napisał(-a): tego Ci brakuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mało praktyczny - potrzeba 2rąk do złożenia. Nie wystarczy o udo zależeć, żeby zamknąć, choć ma to jakieś swoje plusy dodatnie 😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5965 Napisano 30 Września 2021 Godzinę temu, loco50 napisał(-a): Konkurs nr 2😁 gdzie moja nagroda ? 45 minut temu, zadra napisał(-a): mało praktyczny - potrzeba 2rąk do złożenia. Nie wystarczy o udo zależeć, żeby zamknąć, choć ma to jakieś swoje plusy dodatnie 😊 i jeden poważżny minus = cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5966 Napisano 30 Września 2021 Burns, to jest wymuszenie😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5967 Napisano 30 Września 2021 To jest honorowa wygrana, bo za pająka pewnie można wygrać ZT 😗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #5968 Napisano 30 Września 2021 @loco50 😂 co wchodzę to widzę nowy zakup i zaczynam mieć obawy czy przejawiasz jakieś zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5969 Napisano 30 Września 2021 (edytowane) 36 minut temu, hezio napisał(-a): @loco50 😂 co wchodzę to widzę nowy zakup i zaczynam mieć obawy czy przejawiasz jakieś zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne 😉 i dobrze, bo inaczej prawie stypa w tym wątku, kupuj, kupuj, kto bogatemu zabroni, na potęgę, a teraz wyskakuj z tego pudełka, koniec konkursu; chyba, że Amalgam Edytowane 30 Września 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5970 Napisano 30 Września 2021 Burns, przerażasz mnie😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5971 Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Dobra, pakuj Rata 1 i ZT, adres na PW, Teraz napisz proszę jaki Ci on, bo chodzi za mną od dawna, ale jakoś nie mogę przełamać portfela. ( na ile ten carbon jest carboniasty a na ile to malowanka ? ) Edytowane 30 Września 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5972 Napisano 30 Września 2021 Jutro obejrzę dokładniej i zdam relację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22749 #5973 Napisano 1 Października 2021 16 godzin temu, loco50 napisał(-a): Burns, przerażasz mnie😁 Muszę przyznać, że ten pajączek naprawdę świetnie się prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20608 #5974 Napisano 1 Października 2021 No to ocena. Ogólnie-bardzo dobrze wykonany, spory, solidny nóż. Okładziny z węgla o fakturze 3D zapewniają dobry, pewny chwyt. Mechanika działa tak na 5-, trzeba trochę dynamiczniej nacisnąć flipper,ale nie jest to jakoś bardzo wyraźne. Jeśli chodzi o minusy to ma dwa. Ale to oczywiście moja subiektywna ocena. Pierwszy to dość kanciaty klips, którego podgięty koniec wpija się w powierzchnię dłoniową ręki. Drugi-umiejscowienie blokady. Z racji tego, że rękojeści jest dość sporych rozmiarów to przy chwycie pełna ręką kciuk wypada właśnie na wcięciu blokady. Oczywiście można kciuk oprzeć na jimpingu ale wtedy ręka jest moim zdaniem zbyt przesunięta do przodu. Generalnie nie jest to genialny nóż, nie jest nawet wybitny ale porządny i przyzwoity. Do kolekcji jak najbardziej. Czy do pracy? Hmmm. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #5975 Napisano 1 Października 2021 25 minut temu, loco50 napisał(-a): No to ocena. Ogólnie-bardzo dobrze wykonany, spory, solidny nóż. Okładziny z węgla o fakturze 3D zapewniają dobry, pewny chwyt. Mechanika działa tak na 5-, trzeba trochę dynamiczniej nacisnąć flipper,ale nie jest to jakoś bardzo wyraźne. Jeśli chodzi o minusy to ma dwa. Ale to oczywiście moja subiektywna ocena. Pierwszy to dość kanciaty klips, którego podgięty koniec wpija się w powierzchnię dłoniową ręki. Drugi-umiejscowienie blokady. Z racji tego, że rękojeści jest dość sporych rozmiarów to przy chwycie pełna ręką kciuk wypada właśnie na wcięciu blokady. Oczywiście można kciuk oprzeć na jimpingu ale wtedy ręka jest moim zdaniem zbyt przesunięta do przodu. Generalnie nie jest to genialny nóż, nie jest nawet wybitny ale porządny i przyzwoity. Do kolekcji jak najbardziej. Czy do pracy? Hmmm. w jakiej skali ta 5 ? Mam rozumieć, że ZT0452 to dycha ? mówisz o tym fragmencie zaznaczonym na czerwono, ale od góry ? możesz pokazać ten chwyt na zdjęciu co masz na myśli ? on od dołu w tej czerwonej ramce też nie jest zbyt mocno podcięty ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach