ecipeci 2911 #8676 Napisano 25 Marca 2022 takiego nabyłem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8677 Napisano 25 Marca 2022 Ciężka sprawa. Jak będzie używany to nie do zajechania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21334 #8678 Napisano 25 Marca 2022 12 godzin temu, Burns napisał(-a): to za model ? Viper Ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2911 #8679 Napisano 25 Marca 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Ciężka sprawa. Jak będzie używany to nie do zajechania. pierwsze kilka dni wydawał się ciężkawy, teraz już się przyzwyczaiłem i jest bardzo ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 408 #8680 Napisano 25 Marca 2022 Konkretny nóż. Czy Cold Steel'e są na łożyskach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8681 Napisano 25 Marca 2022 Nie, może jakieś wyjątki. To bardzo dobrze wycenione i zrobione noże użytkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8682 Napisano 25 Marca 2022 Biden mi przywiózł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1380 #8683 Napisano 25 Marca 2022 Panowie nie wiem czy wypada w takim czasie pokazywać coś rosyjskiego bo wiadomo o co chodzi. No ale pokażę.jak bedzie niesmak to usunę.Bo jako by nie było nóż jest fajny. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1794 #8684 Napisano 25 Marca 2022 Teraz, maariusz napisał(-a): Konkretny nóż. Czy Cold Steel'e są na łożyskach? Łożysko cierne to też łożysko.:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8685 Napisano 25 Marca 2022 Mirek, fajny a trwały ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1380 #8686 Napisano 25 Marca 2022 6 minut temu, Burns napisał(-a): Mirek, fajny a trwały ? Haha. Od leżenia się nie zepsuje. Będę go miał kolekcjonersko. Ponoć jest tam jakieś hartowanie na zimno.Nie wiem jak to robią na ciepło a co dopiero na zimno🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6290 #8687 Napisano 25 Marca 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): Biden mi przywiózł Cholera, a blisko mam do Rzeszowa, bym podskoczył jakbym wiedział, że zetki rozdaje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8688 Napisano 25 Marca 2022 1 minutę temu, just_nobody07 napisał(-a): Cholera, a blisko mam do Rzeszowa, bym podskoczył jakbym wiedział, że zetki rozdaje... W Wawie, jak czekał na prawdziwego twardziela. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 408 #8689 Napisano 25 Marca 2022 Burns, otwieraj i pokazuj co kurier Ci przywiózł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16023 #8690 Napisano 25 Marca 2022 Godzinę temu, maariusz napisał(-a): Burns, otwieraj i pokazuj co kurier Ci przywiózł. Ja wiem ale nie powiem 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8691 Napisano 26 Marca 2022 11 godzin temu, mirek 1969 napisał(-a): Haha. Od leżenia się nie zepsuje. Będę go miał kolekcjonersko. Ponoć jest tam jakieś hartowanie na zimno.Nie wiem jak to robią na ciepło a co dopiero na zimno🤣 To podpisz co to jest na polski, albo podlinkuj co, jak, skąd, za ile 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21334 #8692 Napisano 26 Marca 2022 Marcin, opróżnij te pudełeczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #8693 Napisano 26 Marca 2022 13 godzin temu, mirek 1969 napisał(-a): Panowie nie wiem czy wypada w takim czasie pokazywać coś rosyjskiego bo wiadomo o co chodzi. No ale pokażę.jak bedzie niesmak to usunę.Bo jako by nie było nóż jest fajny. Bardzo fajny całokształt. Możesz pokazać komplet z pokrowcem ? Ile on waży ? ps. Czemu miałby powstać u nas nie smak ? Wierze w zdroworozsądkowe podejście. Idąc tym tokiem rozumowania to musielibyśmy spalić wszystkie książki Tołstoja, wyrzucić na śmietnik wszystko co Portugalskie, Hiszpańskie, Brytyjskie itp za kolonializm, wyprzeć się Husarii i potępić US za Indian. Uważąm że świat powinien wyciągać wnioski, a nie obrażać się jak małoletni bachor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1380 #8694 Napisano 26 Marca 2022 Tak na szybko.Potem coś jeszcze dorzuce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8695 Napisano 26 Marca 2022 1 godzinę temu, -mrovka- napisał(-a): Bardzo fajny całokształt. Możesz pokazać komplet z pokrowcem ? Ile on waży ? ps. Czemu miałby powstać u nas nie smak ? Wierze w zdroworozsądkowe podejście. Idąc tym tokiem rozumowania to musielibyśmy spalić wszystkie książki Tołstoja, wyrzucić na śmietnik wszystko co Portugalskie, Hiszpańskie, Brytyjskie itp za kolonializm, wyprzeć się Husarii i potępić US za Indian. Uważąm że świat powinien wyciągać wnioski, a nie obrażać się jak małoletni bachor Ortodoks może się w tym nożu przyczepić do tego, że: "klinga jest ze znakiem grupy ALFA FSB i z napisem Centrum specjalnego przeznaczenia FSB" Podejrzewam, że nawet na wojnie podczas potyczek i zabijania, taka broń jest przejmowana i nikt tego do rowu nie wyrzuca bo jest bee. Chyba, że logo miałoby niwelować możliwość przejęcie, żeby nie zostać posądzonym o kolaborację i omyłkową zdradę, przynależność do drugiej strony, ale tego nie wiem, nie znam się na tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21334 #8696 Napisano 26 Marca 2022 Radosna twórczość przy sobotniej nudzie😁 Radosna twórczość przy sobotniej nudzie😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #8697 Napisano 26 Marca 2022 53 minuty temu, loco50 napisał(-a): Radosna twórczość przy sobotniej nudzie😁 Radosna twórczość przy sobotniej nudzie😁 że Ty niby umiesz takie rzeczy uszyć i tak prosto ? 🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21334 #8698 Napisano 26 Marca 2022 A kto mówi o szyciu?To za trudne dla mnie. Mówię o malunkach😁. Farby kamuflażowe Fosco do malowania broni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1380 #8699 Napisano 26 Marca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, -mrovka- napisał(-a): Bardzo fajny całokształt. Możesz pokazać komplet z pokrowcem ? Ile on waży ? ps. Czemu miałby powstać u nas nie smak ? Wierze w zdroworozsądkowe podejście. Idąc tym tokiem rozumowania to musielibyśmy spalić wszystkie książki Tołstoja, wyrzucić na śmietnik wszystko co Portugalskie, Hiszpańskie, Brytyjskie itp za kolonializm, wyprzeć się Husarii i potępić US za Indian. Uważąm że świat powinien wyciągać wnioski, a nie obrażać się jak małoletni bachor Ile waży nie mam pojęcia ale jest w sam raz z drugiej strony też jest na pasek i szersze Edytowane 26 Marca 2022 przez mirek 1969 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21334 #8700 Napisano 26 Marca 2022 A pochewka do tego malenstwa😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach