loco50 21674 #9101 Napisano 6 Maja 2022 Mój kolega też tak mówił, że brzydal, że ch.. wie co to. Pomacał i kupił 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9102 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Wielu takich było, a teraz chłopaki chodzą i zachwalają pająki pod niebiosa. Edytowane 6 Maja 2022 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1803 #9103 Napisano 6 Maja 2022 Twierdzę, że 100 usd wystarczy na dobry nóż użytkowy, należycie trzymający ostrość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9104 Napisano 6 Maja 2022 3 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Ziobro Tolerancja Czypienćsiedem Zastanawiam się, czy nie fajniejszy od mojego 0770CF. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9105 Napisano 6 Maja 2022 Teraz, goral_ napisał(-a): Twierdzę, że 100 usd wystarczy na dobry nóż użytkowy, należycie trzymający ostrość. Niektórzy powiedzą, że do 100zł można się napić dobrej rudej z ciekawym finiszem. 🤪 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1803 #9106 Napisano 6 Maja 2022 Kto bogatemu zabroni? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #9107 Napisano 6 Maja 2022 Zaczyna mi się to podobać Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6292 #9108 Napisano 6 Maja 2022 4 godziny temu, Pamiko napisał(-a): A dla mnie idealny nóż to Sebenza. Dużo ludzi pracuje na nich w różnych zawodach i naprawdę ciężko zrobić mu krzywdę A rysy czy obicia cóż to naturalne tak jak samochodach . Nie sadze ze jeździsz najtańszym bi boisz się zarysowań i zużycia . Ja też nie używam moich, nawet paczek większością nie otwieram. Lubię mieć, nie lubię używać 🙈 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7528 #9109 Napisano 6 Maja 2022 13 minut temu, just_nobody07 napisał(-a): Ja też nie używam moich, nawet paczek większością nie otwieram. Lubię mieć, nie lubię używać 🙈 Ale nie dziwi Cię to ze inni używają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6292 #9110 Napisano 6 Maja 2022 Nie. Ja mam problem nie inni i zdaję sobie z tego sprawę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9111 Napisano 6 Maja 2022 19 minut temu, Pamiko napisał(-a): Ale nie dziwi Cię to ze inni używają? 10 minut temu, just_nobody07 napisał(-a): Nie. Ja mam problem nie inni i zdaję sobie z tego sprawę... Sam używam tylko jednego noża. Pozostałe mam tylko do podziwiania. I nie uważam się za dziwaka czy odmieńca. 5 godzin temu, Pamiko napisał(-a): A dla mnie idealny nóż to Sebenza. Dużo ludzi pracuje na nich w różnych zawodach i naprawdę ciężko zrobić mu krzywdę A rysy czy obicia cóż to naturalne tak jak samochodach . Nie sadze ze jeździsz najtańszym bi boisz się zarysowań i zużycia . Sebenza jest taka trochę delikatna, niczym arystokrata. Jak tak sobie macam, klikam i oglądam, to "mocniej" z tej samej półki cenowej prezentuje się mój Shirogorov. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7528 #9112 Napisano 6 Maja 2022 6 minut temu, mario1971 napisał(-a): Sam używam tylko jednego noża. Pozostałe mam tylko do podziwiania. I nie uważam się za dziwaka czy odmieńca. I oto właśnie chodzi żeby używać jakiego się chce, za ile się chce i kiedy się chce. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #9113 Napisano 6 Maja 2022 3 godziny temu, mario1971 napisał(-a): ciekawym finiszem. 🤪 finisz zawsze będzie taki sam bez względu na kwotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9114 Napisano 6 Maja 2022 Pierwszy poważny nóż kupiłem parę lat temu i był to PM2 od Spyderco. Jego używam praktycznie do wszystkiego. Bardzo go polubiłem, i uważam go za nóż idealny pomimo tego, że posiadam "Mercedesy" od Chrisa Reeve, Shirogorova, czy chociażby Zero Tolerance. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #9115 Napisano 6 Maja 2022 12 minut temu, mario1971 napisał(-a): Sam używam tylko jednego noża. Pozostałe mam tylko do podziwiania. I nie uważam się za dziwaka czy odmieńca. Mam Ci odszukać posty sprzed 1-2 lat, ja ja już miałem z 50 noży a ty nadal jeden i przyganiałeś, dociekałeś, które używam i jak i w głowie Ci się nie mieściło hobby, chomikowanie, zbieractwo - zwał jak zwał. A teraz wyrocznia 🤪🤣😛- ja pierdziu, koń by się uśmiał.🙃 A może zapomniał wół jak cielęciem był ?😝 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Pierwszy poważny nóż kupiłem parę lat temu i był to PM2 od Spyderco. Jego używam praktycznie do wszystkiego. Bardzo go polubiłem, i uważam go za nóż idealny pomimo tego, że posiadam "Mercedesy" od Chrisa Reeve, Shirogorova, czy chociażby Zero Tolerance. no te mercedesy to tak od kilku miesięcy, więc pewnie nawet mało wymacane, tak tak Panie doktorze habilitowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9116 Napisano 6 Maja 2022 2 minuty temu, Burns napisał(-a): finisz zawsze będzie taki sam bez względu na kwotę Nie wiem, w jakiej kondycji są Twoje kubki smakowe. Moje bynajmniej nie są wypalone i działają całkiem sprawnie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #9117 Napisano 6 Maja 2022 Teraz, mario1971 napisał(-a): Nie wiem, w jakiej kondycji są Twoje kubki smakowe. Moje bynajmniej nie są wypalone i działają całkiem sprawnie. tym się różnimy, bo ja mówię o szarych komórkach a raczej ich braku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9118 Napisano 6 Maja 2022 2 minuty temu, Burns napisał(-a): Mam Ci odszukać posty sprzed 1-2 lat, ja ja już miałem z 50 noży a ty nadal jeden i przyganiałeś, dociekałeś, które używam i jak i w głowie Ci się nie mieściło hobby, chomikowanie, zbieractwo - zwał jak zwał. Jak lubisz to poszukasz. Mi to lotto. 🤣 3 minuty temu, Burns napisał(-a): A teraz wyrocznia 🤪🤣😛- ja pierdziu, koń by się uśmiał.🙃 A może zapomniał wół jak cielęciem był ?😝 no te mercedesy to tak od kilku miesięcy, więc pewnie nawet mało wymacane, tak tak Panie doktorze habilitowany Szukasz dziury w d*pie, czy tak po prostu chcesz się dopier**lić dla fanu? 🤷♂️ 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7528 #9119 Napisano 6 Maja 2022 26 minut temu, mario1971 napisał(-a): Sam używam tylko jednego noża. Pozostałe mam tylko do podziwiania. I nie uważam się za dziwaka czy odmieńca. Sebenza jest taka trochę delikatna, niczym arystokrata. Jak tak sobie macam, klikam i oglądam, to "mocniej" z tej samej półki cenowej prezentuje się mój Shirogorov. Sebenza z kolei w moim odczuciu jest raczej typem robotnika a nie arystokraty. Miałem 3 Shiro i wg mnie to one są raczej delikatne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #9120 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) 14 minut temu, mario1971 napisał(-a): Jak lubisz to poszukasz. Mi to lotto. 🤣 Szukasz dziury w d*pie, czy tak po prostu chcesz się dopier**lić dla fanu? 🤷♂️ Mariusz kilka słów do mikrofonu jak zostałeś ekspertem ? Edytowane 6 Maja 2022 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #9121 Napisano 6 Maja 2022 A ja to widzę tak , że tańsze firmy mają zawsze prze….ne bo klient , który produkt kupi będzie używać na potęgę , będą reklamacje , bo stal , bo uchwyt , bo blokada wiec dają z siebie więcej , niż firmy produkujące „mercedesy”. I właśnie one się śmieją , bo kto tak naprawdę sprawdzi ile są warte ? Bardzo mały odsetek , bo drogie Mogę się mylić Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69020 #9122 Napisano 6 Maja 2022 9 minut temu, Burns napisał(-a): Mariusz kilka słów do mikrofonu jak zostałeś ekspertem ? Gdy słucham, co mówisz, słyszę, kim jesteś. Tyle z mojej strony. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16051 #9123 Napisano 6 Maja 2022 4 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Zastanawiam się, czy nie fajniejszy od mojego 0770CF. Nie wiem, bo nie mam porównania. Jeśli chodzi o wygląd, to 770 na plus CF, natomiast 357 moim zdaniem ma zgrabniejszy kształt klingi. Jakoś mi nie podchodzi owcza raciczka. A, i stonewash też robi robotę 🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21674 #9124 Napisano 6 Maja 2022 Trochę zabełtałem w temacie bo się chłopcy rozchodzili😁. A taka tu była cisza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #9125 Napisano 7 Maja 2022 4 godziny temu, loco50 napisał(-a): Trochę zabełtałem w temacie bo się chłopcy rozchodzili😁. A taka tu była cisza wisiało w powietrzu 😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach