loco50 21126 #17176 Napisano 18 Października 2024 4 godziny temu, AspirantS napisał(-a): Co byście wybrali z poniższej dwójki: 1. Kizer Vanguard Brat 2. Sencut Crowley, ??? Sencut. Ze względu na stal. Lubię D2. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #17177 Napisano 18 Października 2024 Jutro o godz. 10 na PGE Narodowym odbędą się Central Europe Knives Exhibition. https://www.pgenarodowy.pl/strony-dodatkowe/wydarzenia/14071,ceke-2024-central-europe-knives-exhibition 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17178 Napisano 18 Października 2024 2 godziny temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Jutro o godz. 10 na PGE Narodowym odbędą się Central Europe Knives Exhibition. https://www.pgenarodowy.pl/strony-dodatkowe/wydarzenia/14071,ceke-2024-central-europe-knives-exhibition Wiemy, wiemy 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #17179 Napisano 19 Października 2024 (edytowane) Też się melduję na Ceke. Zaszedł zakup. Powrót do ZT 0562Ti Edytowane 19 Października 2024 przez p.r.p. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17180 Napisano 19 Października 2024 2 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Też się melduję na Ceke. Zaszedł zakup. Powrót do ZT 0562Ti Też mam. Dobry porządny scyzoryk. Ja już wracam. Trochę zakupów nie tylko nożowych wskoczyło 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7403 #17181 Napisano 19 Października 2024 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15967 #17182 Napisano 19 Października 2024 Nie byłem na targach. Za daleko. Byłem w tym roku już 2 razy w WWA i 3 raz nie dałem rady. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17183 Napisano 19 Października 2024 10 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Nie byłem na targach. Za daleko. Byłem w tym roku już 2 razy w WWA i 3 raz nie dałem rady. Szczerze? Jakoś za dużo nie straciłeś 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2279 #17184 Napisano 19 Października 2024 6 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4418 #17185 Napisano 19 Października 2024 7 minut temu, loco50 napisał(-a): Szczerze? Jakoś za dużo nie straciłeś 😁 Dokładnie tak, zgadzam sie w 100% Taki duży sklep ot co Ja bardziej idę tam, aby pogadać z mejkerami Dużą niespodzianką było dla mnie spotkanie Marcina Słysza (najbardziej znany polski mejker, którego projekty wypuszcza Spyderco) w tym roku no i jak zawsze mojego ulubieńca Brr Nawet Ty mi gdzieś śmignąłeś kątem oka ale później zgubiłem Cię w tłumie 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17186 Napisano 19 Października 2024 3 godziny temu, pisar napisał(-a): Dokładnie tak, zgadzam sie w 100% Taki duży sklep ot co Ja bardziej idę tam, aby pogadać z mejkerami Dużą niespodzianką było dla mnie spotkanie Marcina Słysza (najbardziej znany polski mejker, którego projekty wypuszcza Spyderco) w tym roku no i jak zawsze mojego ulubieńca Brr Nawet Ty mi gdzieś śmignąłeś kątem oka ale później zgubiłem Cię w tłumie Ooo, trzeba było łapać za kurtkę 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17187 Napisano 19 Października 2024 (edytowane) Już rozumiem dlaczego koledzy posiadający Livewirea mówili,że BP jest dla nich akceptowalny. Na stole leżało chyba siedem czy osiem egzemplarzy i każdy miał inny blade play. Od prawdziwego cepa do minimalnych ruchów. Więc się z nim przeprosiłem i wziąłem najlepszego. Co prawda w takich nieheteronormatywnych barwach 😁 nie pasujących do mojego ryja🤣🤣,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Edytowane 20 Października 2024 przez loco50 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1357 #17188 Napisano 20 Października 2024 Jakby był ktoś chętny na taki nożyk to pytać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1826 #17189 Napisano 20 Października 2024 12 godzin temu, loco50 napisał(-a): Już rozumiem dlaczego koledzy posiadający Livewirea mówili,że BP jest dla nich akceptowalny. Na stole leżało chyba siedem czy osiem egzemplarzy i kasy miał inny blade play. Od prawdziwego cepa do minimalnych ruchów. Więc się z nim przeprosiłem i wziąłem najlepszego. Co prawda w takich nieheteronormatywnych barwach 😁 nie pasujących do mojego ryja🤣🤣,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Czyli należy kupić 10szt, wybrać najlepsze i 9 na powrót odesłać Niby powtarzalne produkcja, bo wszystko na wtryskarkach, na obrabiarkach, ręczne pasowanie itd,itp a jak piszesz - można trafić słabo, można trochę lepiej 😕 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17190 Napisano 20 Października 2024 3 minuty temu, zadra napisał(-a): Czyli należy kupić 10szt, wybrać najlepsze i 9 na powrót odesłać Niby powtarzalne produkcja, bo wszystko na wtryskarkach, na obrabiarkach, ręczne pasowanie itd,itp a jak piszesz - można trafić słabo, można trochę lepiej 😕 Zdecydowanie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #17191 Napisano 20 Października 2024 13 godzin temu, loco50 napisał(-a): Już rozumiem dlaczego koledzy posiadający Livewirea mówili,że BP jest dla nich akceptowalny. Na stole leżało chyba siedem czy osiem egzemplarzy i każdy miał inny blade play. Od prawdziwego cepa do minimalnych ruchów. Więc się z nim przeprosiłem i wziąłem najlepszego. Co prawda w takich nieheteronormatywnych barwach 😁 nie pasujących do mojego ryja🤣🤣,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Heheh.😂 . Właśnie przez twój post poszedłem i przemacałem prawie wszystkie ich livewire, żeby porównać ze swoim. BP na wszystkie strony sprawdzałem. Trochę niektórzy dziwnie się patrzyli na mnie.. 😂 👍 I podobne odczucia były. Jak trafisz tak trafisz. Za to OTF Hogue to uuuu.. Szacun. Bardzo przyjemne nożyki. P.s. Była moja, full black wersja. Mogłeś brać.😉 No chyba, że ktoś cię uprzedził. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17192 Napisano 20 Października 2024 8 godzin temu, p.r.p. napisał(-a): Heheh.😂 . Właśnie przez twój post poszedłem i przemacałem prawie wszystkie ich livewire, żeby porównać ze swoim. BP na wszystkie strony sprawdzałem. Trochę niektórzy dziwnie się patrzyli na mnie.. 😂 👍 I podobne odczucia były. Jak trafisz tak trafisz. Za to OTF Hogue to uuuu.. Szacun. Bardzo przyjemne nożyki. P.s. Była moja, full black wersja. Mogłeś brać.😉 No chyba, że ktoś cię uprzedził. Hogue sztywny jak Rocco Sifredi za najlepszych czasów🤣. Wahałem się... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1633 #17193 Napisano 20 Października 2024 Ale te nowe Hogue tandetne. Luzy straszne. Mechanika taka se a jeden przestał klikać mi w łapie. Rozczarowałem się bo ładne i lekkie. O tych mówię:Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #17194 Napisano 20 Października 2024 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Hogue sztywny jak Rocco Sifredi za najlepszych czasów🤣. Wahałem się... Buhahaha..😂 👍 P. S. Kurła, dokładnie ten sam model macałem! 🤣😆 I też kusiło..🤪 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17195 Napisano 20 Października 2024 Taki śmieszny gadżecik z CEKE. Bestech QuQu. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17196 Napisano 21 Października 2024 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1826 #17197 Napisano 21 Października 2024 (edytowane) 22 godziny temu, loco50 napisał(-a): Taki śmieszny gadżecik z CEKE. Bestech QuQu. Podobnie mi się. To chyba nie OTF ? Muszę sobie wyguglować co to z rzecza jest Aaaa już wiem. To nie ma nawet sprężynki a ja myślał, że jakieś nowe małe sprężynowe. Samo wylatuje grawitacyjnie z rękojeści ? Jakoś specjalnie trzeba szturchnąć nadgarstkiem? Edytowane 21 Października 2024 przez zadra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17198 Napisano 21 Października 2024 7 minut temu, zadra napisał(-a): Podobnie mi się. To chyba nie OTF ? Muszę sobie wyguglować co to z rzecza jest Nie OTF. Dedukuj 😁. Tak jak ja na początku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15967 #17199 Napisano 21 Października 2024 2 godziny temu, zadra napisał(-a): Podobnie mi się. To chyba nie OTF ? Muszę sobie wyguglować co to z rzecza jest Aaaa już wiem. To nie ma nawet sprężynki a ja myślał, że jakieś nowe małe sprężynowe. Samo wylatuje grawitacyjnie z rękojeści ? Jakoś specjalnie trzeba szturchnąć nadgarstkiem? Normalny folder bez wspomagania z button lockiem. Żeby nie było bez fotki, to Zetka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21126 #17200 Napisano 22 Października 2024 11 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Normalny folder bez wspomagania z button lockiem. Żeby nie było bez fotki, to Zetka Ale otwieranie grawitacyjne. Trzeba machać ręką 😁 11 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Normalny folder bez wspomagania z button lockiem. Żeby nie było bez fotki, to Zetka Jeden z moich ulubionych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach