Osmodeusz 11167 #18076 Napisano 4 Maja W dniu 1.05.2025 o 16:37, przemekspce napisał(-a): plecaki Mystery Ranch 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18077 Napisano 5 Maja Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #18078 Napisano 5 Maja Benchmade plus chińskie okładki Wysłane z mojego CPH2581 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7160 #18079 Napisano 5 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #18080 Napisano 5 Maja 6 godzin temu, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... Świetny jest. Tam były ebonitowe okładziny chyba. Daj jakieś ładne drewno i pomacaj papierem wodnym a będzie piękny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62721 #18081 Napisano 6 Maja 16 godzin temu, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... A jelca w nim nie brakuje 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18082 Napisano 6 Maja brakuje. Chyba go skrócę i dorobię jelec. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8184 #18083 Napisano 6 Maja Było używane😉 4 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62721 #18084 Napisano 6 Maja 3 godziny temu, goral_ napisał(-a): brakuje. Chyba go skrócę i dorobię jelec. Nie skracaj, proporcje straci,dorób jelec, ładne drewienko, może pochwa i będzie na zombiaki 🤔🤔🤔 21 godzin temu, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... Jak by jeszcze nie miał zbrocza to można by było pomyśleć o skróceniu. 21 godzin temu, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... Na biwaku nikt nie podskoczy 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert. 36 #18085 Napisano 6 Maja Moje relikty. Nocnik uratowany przed wyjazdem na złom, a za bagnet dałem szosówkę na czeskich favorit-ach gdzieś w latach 90. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18086 Napisano 6 Maja Fajne, mają klimat. Mój bagnet niestety ktoś popsuł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20264 #18087 Napisano 6 Maja To taki? W dniu 5.05.2025 o 18:55, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18088 Napisano 7 Maja Zgadza się, był taki, ale zatrzask został zeszlifowany, jelca nie ma, pochwa podobno gdzieś jes, ale nie wiem w jakim stanie. Nie odbuduję go na oryginał, coś wykombinuję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62721 #18089 Napisano 7 Maja 29 minut temu, goral_ napisał(-a): Zgadza się, był taki, ale zatrzask został zeszlifowany, jelca nie ma, pochwa podobno gdzieś jes, ale nie wiem w jakim stanie. Nie odbuduję go na oryginał, coś wykombinuję. Ale nie skracaj go . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18090 Napisano 7 Maja Jeśli pochwa będzie się nadawała to zostawie taką długość i w miarę go zbliżę do oryginału. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14484 #18091 Napisano 7 Maja Szczurek 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8184 #18092 Napisano 7 Maja 7 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20264 #18093 Napisano 7 Maja Dzisiejsza inwazja pająków 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #18094 Napisano 8 Maja (edytowane) Gdyby ktoś szukał klasyka CRK Inkosi, to zapraszam na priv. Nówka, nieśmigana! Edytowane 8 Maja przez pisar 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7160 #18095 Napisano 9 Maja 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20264 #18096 Napisano 9 Maja Godzinę temu, Pamiko napisał(-a): Ooo, potęga. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1806 #18097 Napisano 9 Maja W dniu 5.05.2025 o 18:55, goral_ napisał(-a): Trafił do mnie taki relikt. Szkoda, że został tak potraktowany. Oryginału z niego nie zrobię, zastanawiam się... tak jeszcze spojrzałem i wydaje mi się, że i sztych masz lekko zmodyfikowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20264 #18098 Napisano 10 Maja Taki maluch dziś 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #18099 Napisano 10 Maja 9 godzin temu, zadra napisał(-a): tak jeszcze spojrzałem i wydaje mi się, że i sztych masz lekko zmodyfikowany Yes. Masz dobre oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1596 #18100 Napisano 10 Maja Ze wszystkich sprężyn jakie mam najbardziej mi przypasowały nowe Ultratechy ZBP. Świetne projekty.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach