mararg 5 #1501 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zdaje się, że już wiadomo, na kiedy szykować kwiaty:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pawel-Kowal-przejazd-Nocnych-Wilkow-to-symboliczna-przemoc-od-ktorej-zaczyna-sie-realna-przemoc,wid,17444893,wiadomosc.html 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #1502 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zdaje się, że już wiadomo, na kiedy szykować kwiaty:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Pawel-Kowal-przejazd-Nocnych-Wilkow-to-symboliczna-przemoc-od-ktorej-zaczyna-sie-realna-przemoc,wid,17444893,wiadomosc.html ...a ja bym ich wpuścił, (bo nie ma powodu bym im zakazać jazdy) ale szczególnie uczulił miśków by traktowali ich jak wszystkich motocyklistów tzn. kontrola trzeźwości, szybkości w mieście, kontrola głośności i ważności przeglądów przez ITD. Reszty dopełnią patrioci w przydrożnych barach. Potem się podliczy ilu wilków do Berlina dojechało ;-) Tak na serio to media robią burzę w szklance wody. Jak będą chcieli jechać to sobie przejadą małymi grupami i nikt ich nie zauważy. Wyglądają jak większość bikerów na tzw armaturze, a na flagach od gimbazy nikt się w tym kraju już nie zna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #1503 Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja też bym ich wpuścił, tylko, że bym ich całkowicie zignorował. Mała wzmianka gdzieś w prasie, informacja gdzieś na końcu wiadomości, przed reklamą, zerowe zainteresowanie ludzi, tylko kontrola naszej policji aby było bezpiecznie, nikt nawet by się nie zorientował, że już przejechali. Na pewno nie osiągnęli by wtedy zamierzonego efektu promocji pana P..ina i jego polityki, nie pokazaliby mocy wielkiego rosyjskiego niedźwiedzia/wilka. Przejechałby tylko mały misio. Obawiam się tylko o gorące głowy zacietrzewionych przeciwników. Ci nie popuszczą i na pewno sprawę rozreklamują i nagłośnią. A misiom/wilkom o to właśnie chodzi. Jak damy się sprowokować, to będzie woda na ich młyn propagandowy, a tu już mistrzowie propagandy z rosyjskiej telewizji będą wiedzieli co z tym zrobić.Tyle, także lewa w górę i nie dajmy się sprowokować! 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hary70 0 #1504 Napisano 13 Kwietnia 2015 Ja uważam, że takie piętnowanie jest niepotrzebne. Awanturę nawet publiczną w mediach nakręcają pseudopatrioci którzy o byciu motonitą nie mają pojęcia. Naszych z Rajdu Katyńskiego w Moskwie szczerze i mile witają. Myślę, że motocykliści skąd by nie byli to jednak są motocykliści. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #1505 Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć!Melduję swoją obecność i z przyjemnością przyłączam się do grona pasjonatów dwóch kółek z silnikiem.Przemieszczam się to tu to tam na takim oto cudzie japońskiej motoryzacji, fotka z jednego z wypadów:https://plus.google.com/u/0/photos/104369056958423882893/albums/5882327517366029169/5882328068909628786?authkey=CMqTu-6lj_SUwAE&pid=5882328068909628786&oid=104369056958423882893 Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez krisu2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hary70 0 #1506 Napisano 14 Kwietnia 2015 Świetny. Gratuluję. Stare marzenia powracają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1507 Napisano 15 Kwietnia 2015 Bardzo późno ale ważne że sezon otworzyłem Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #1508 Napisano 15 Kwietnia 2015 A ja najbardziej lubię takie znaki:Fantastyczne moto, gdyby nie ban na motocykle to bym pewnie właśnie takie miał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariobrosbb 2 #1509 Napisano 15 Kwietnia 2015 Gdzieś w Austrii - Euro Trip 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #1510 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witaj Bardzo późno ale ważne że sezon otworzyłemTaplatk Fajnie się macie... aż mnie skręca jak popatrzę za okno Aura piękna, moto w garażu zatankowane. Sezon już otwarłem i ....wielgachny klooops! Taki paradoks losu: tysiące nawinietę na rowerze, autem, motocyklem, a cztery żebra połamałem ...we własnym domu w wielką sobotę. Eh... Jak się już informatyk weźmie za prace budowlane na wysokości bez red bulla to się tak właśnie kończy Pewno w sierpniu polatam....Powrotów tylu ile wyjazdów życzę i fajnego latania! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1511 Napisano 15 Kwietnia 2015 uuuuu... no to zdrowiej, zrastaj się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wytrych 7 #1512 Napisano 15 Kwietnia 2015 Bardzo późno ale ważne że sezon otworzyłemTaplatkHej, pechagto widze ze Lodz, ja tez mykam na enduro, w jakich okolicach jezdzisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #1513 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witaj Fajnie się macie... aż mnie skręca jak popatrzę za okno Aura piękna, moto w garażu zatankowane. Sezon już otwarłem i ....wielgachny klooops! Taki paradoks losu: tysiące nawinietę na rowerze, autem, motocyklem, a cztery żebra połamałem ...we własnym domu w wielką sobotę. Eh... Jak się już informatyk weźmie za prace budowlane na wysokości bez red bulla to się tak właśnie kończy Pewno w sierpniu polatam....Powrotów tylu ile wyjazdów życzę i fajnego latania! Przestań kombinować z tym lataniem, bo sobie jeszcze coś połamiesz. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1514 Napisano 15 Kwietnia 2015 Hej, pechagto widze ze Lodz, ja tez mykam na enduro, w jakich okolicach jezdzisz?Problem taki, że nie mam czasu jeździć jak już się wyrywam to kieruję się w góry. Czym Ty jeździsz? Bo ja już od jakiegoś czasu chcę kupić enduro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1515 Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten Czy ten Nic innego nie biorę pod uwagę Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #1516 Napisano 16 Kwietnia 2015 A Triumpa już nie masz?Moim zdaniem jest lepszy od obydwóch. A z tych dwóch to Indian. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #1517 Napisano 16 Kwietnia 2015 Pierwszy... Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1518 Napisano 16 Kwietnia 2015 Tomek, storm miałem tylko parę dni, już kiedyś wspominałem ze jak dorosne do tego rodzaju motocykli to ograniczę się do oryginału nie chce żadnych "wannabes ", jeżeli triumph to jednak coś ala Bonneville lub Truxton 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #1519 Napisano 16 Kwietnia 2015 No to pozostaje ci Harry.Ale dlaczego z tą paskudną owiewką? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #1520 Napisano 16 Kwietnia 2015 Indianina bym brał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #1521 Napisano 16 Kwietnia 2015 Też bym wystawiał Indian. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1522 Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomek, właśnie do owiewek nie jestem zbyt przekonany ale nie mam jak tego ominąć. Dodam też ze dla mnie Indian jest wyjątkiem od "wannabe" motocykli i traktuje go na prawie tym samym poziomie co HD. Skoro zapytałem się o opinie innych warto może by też przedstawić swoją, chyba jednak skłaniam się ku Chieftain Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #1523 Napisano 17 Kwietnia 2015 Cześć Irku, mój głos na Indian, choć to nie moja bajka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1524 Napisano 18 Kwietnia 2015 Jednak zaszaleje, HD ani Indian nie umywaja się do tego :-)) W przyszłym tygodniu mam zaklepane jazdy na kilku HD I na czymś co interesuje mnie najbardziej czyli Zero Sent from my Z30 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #1525 Napisano 18 Kwietnia 2015 Będziesz pizzę rozwoził? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach