Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomirek

WASZE ULUBIONE RUSKI, KTÓRE CZASAMI ZAKŁADACIE

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj u zegarmistrza na ręce jak zwykle Szturmanskie,ale za to w tle ciekawy ptak..Papuga zegarmistrza mówi płynnie całymi zdaniami

post-67292-0-99955200-1396891502_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj u zegarmistrza na ręce jak zwykle Szturmanskie,ale za to w tle ciekawy ptak..Papuga zegarmistrza mówi płynnie całymi zdaniami

To na pewno zegarmistrz a nie szewc? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To na pewno zegarmistrz a nie szewc? :D

Dwa w jednym i szewc i zegarmistrz..Nie wiem czemu ale większość imigrantów z dawnego ZSSR wykonuje te obydwie szlachetne i potrzebne ludziom profesje równolegle.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w poznaniu też jest taki szewco-zegarmistrz(nie znam poziomu jego usług ;) ) wiem że ma aby jakąś amfibię i komandira nosa za jakieś ok. 160 zł. Jednym z wostoków był admirał Kuzniecow(jak dobrze pamiętam, to bez napisu Rosja/CCCP ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dywersyfikacja zakresu usług zawsze podnosi rentowność interesu..Moj znajomy szewco-zegarmistrz sprzedaje dodatkowo rożne akcesoria do palenia marihuany czy metamfetaminy,ale najbardziej pomaga mu papuga ,która oprócz gadania umie  tańczyć w rytm muzyki. Wielu klientów przychodzi popatrzyć na popisy papugi,a przy okazji coś kupi ,albo przyniesie do remontu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ją dziś w pracy z takim cudem. :-).

Założę złote trójkątne wskazówki, lepiej się komponują z zebatkami.

post-68064-0-72242900-1397031668_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet fajne!!! Nikt czymś takim na forum się nie chwalił, oryginalnie 100% :D  Szkoda tylko że werk nie wygląda ciekawiej oraz trochę trudno odczytać godzinę po szybkim spojrzeniu, a już na pewno dokładną :) Niemniej fajnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za miły komentaż.

Purystów zapewniam, iż żaden zegarek nie ucierpiał, to co widać złożyłem z kilku elementów, które przewracały się w pudełku zapakowane w woreczkach i czekały na lepsze czasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze do zeszlego tygodnia nie rozstawalem sie z moim komandirem...

post-64247-0-92967300-1397069086_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...teraz przesiadlem sie na noworuska ktory stal sie moim nieodlacznym partnerem :)post-64247-0-46895500-1397069186_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekny zegarek.

Dla porownania moj z podobna, ale jednak nie taka sama subsekunda.

https://plus.google.com/photos/101643811603197206925/albums/5993965303888990001?banner=pwa

Wydaje mi się, że subsekundy mamy takie same, tylko moja pościerana i pod innym kątem ;). A jeżeli lumę na indeksach masz oryginalną to pozazdrościć stanu :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot bardzo ładny, w dobrym stanie.

Pozdrawiam.

Ed.

To jeszcze pokaże swoją rakietę, którą dziś również cały dzień nosiłem. Już z bardziej dopasowanymi wskazówkami.

post-68064-0-07635600-1397155478_thumb.jpg

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takiego samego Poljota, tylko w wersji rosyjskiej.

Twój się świetnie się prezentuje. 

Edytowane przez w2k2

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil - wybacz, nie myślałeś żeby jednak założyć tarczę?

Myślałem gdy zacząłem ją składać, jednak okazało się że ta, którą planowalem założyć jest do innego typu werku rakiety - 2609 starsza wersja i ładniejsza, jednak werk jest obecnie w czyszczeniu. Ten werk lezał sobie i kurzem obrastał to założyłem, z powodu braku innej tarczy na stanie tak jest jak widać.

To tymczasowy stan.( który jednak mi się podoba), w kopercie będzie inny werk i tarcza a werk obecny powedruje do innej koperty.B-);-)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot bardzo ładny, w dobrym stanie.

Pozdrawiam.

Ed.

To jeszcze pokaże swoją rakietę, którą dziś również cały dzień nosiłem. Już z bardziej dopasowanymi wskazówkami.

Teraz wygląda super :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem gdy zacząłem ją składać, jednak okazało się że ta, którą planowalem założyć jest do innego typu werku rakiety - 2609 starsza wersja i ładniejsza, jednak werk jest obecnie w czyszczeniu. Ten werk lezał sobie i kurzem obrastał to założyłem, z powodu braku innej tarczy na stanie tak jest jak widać.

To tymczasowy stan.( który jednak mi się podoba), w kopercie będzie inny werk i tarcza a werk obecny powedruje do innej koperty.B-);-)

Pozdrawiam.

:D

http://www.alternatywy4.net/dg,idealny-rozklad-mieszkania,151.html

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam.

Czytałem kilka razy .... i w końcu nie wiem ile będzie tych zegarków :wacko:  ???  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem kilka razy .... i w końcu nie wiem ile będzie tych zegarków :wacko: ???

.

Werk widoczny na zdjęciu pójdzie do innej koperty, kopertą widoczna na zdjęciu dostanie inny werk.

Dziś aby mię drażnić taki :D:)

post-68064-0-26581300-1397179666_thumb.jpg

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny, uwielbiam ten wzór i pasek też super pasuje... a zegarek to niestety chyba przekładka ze złoconej, alw i tak super, gratulacje!

Z tym, że nie jest to Poljot De Lux na 2209, tylko na Kirowie. Czyżby ten wzór koperty występował też w wersji złoconej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi