Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
JANUSZ003

Klub Miłośników Zegarków Sinn

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna parka  ;) Jak oceniasz różnicę między bransoletami? H-link pewnie lepiej dopasowuje się do nadgarstka?

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna parka ;) Jak oceniasz różnicę między bransoletami? H-link pewnie lepiej dopasowuje się do nadgarstka?

Dzięki :)

H-link bardziej użytkowy, ta na 104 bardziej biżuteryjna. I co ciekawe również wygodniejsza. Rewelacyjnie dopasowuje się do nadgarstka. Być może to też kwestia wagi i rozmiaru zegarka i samej bransolety. To jednak 41mm/20mm vs 44mm/22mm. Przyznam że myślałem o h-linku do 104, się w końcu trafiła się ta i jestem bardzo zadowolony. Praktycznie nie czuć jej na nadgarstku i bardzo fajnie współgra z polerowaną koperta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten U1 co jakiś czas wraca mi do głowy. Kurde fajny jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

IMO nawet bardzo :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, też mi się bardzo podoba ta kombinacja. Pasek robiony pod zapięcie od oryginalnej gumy. Fajna ciekawostka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj bardziej militarnie.

SYEJn3u.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

I też fajnie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe słowo z którym nie mogę się nie zgodzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dodatkowe do osób, które serwisowały zegarki: jak im wysłałem i otrzymali zegarek to czy otrzymam jakieś potwierdzenie przyjęcia zlecenia?

Minęło 6 dni odkąd przesyłka dotarła i cisza ze strony Sinn.

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć panowie,

mam pytanie do znawców marki. mam możliwość kupienia nowej 104 z niebieską tarczą za ~4950 PLN. czy ta cena jest atrakcyjna jeśli chodzi o rynek sinn. ?

bardzo mi się podoba lecz zastanawiam się jeszcze nad christopher ward w brązie. I biję się z myślami.

dzięki za sugestie

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena dobra, zegarek świetny.

Wybrałbym bez wahania Sinna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki,

tak wiem,tylko te 1150 euro to trochę więcej wychodzi, koło 5200. różnica niewielka, więc się zastanawiam jeszcze nad innymi alternatywami.

przyznam tylko że ten sinn podnosi mi temperaturę

no już chyba wiem, że to dobra cena.

na stronach sinn trzeba jeszcze 50 euro dorzucić za przesyłkę.

jak małżonka pozwoli to może zawita sinn u mnie. :D

dzięki

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, dochodzi jeszcze koszt dostawy  :) 104 od dłuższego czasu chodzi mi po głowie  ;)

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dodatkowe do osób, które serwisowały zegarki: jak im wysłałem i otrzymali zegarek to czy otrzymam jakieś potwierdzenie przyjęcia zlecenia?

Minęło 6 dni odkąd przesyłka dotarła i cisza ze strony Sinn.

Kolega dostał czy nie dostał jeszcze tego potwierdzenia z Frankfurtu?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z ciekawości zapytam.Chodzi o Sina UX.Jest zalany jakimś teflonem. Ale ten teflon czy jak tam zwał znajduje się pomiędzy szkłem a tarczą. Czyli jak padnie bateria to mądrzejszy zegarmistrz powinien wymienić. Ten teflon chyba nie przedostanie się po otwarciu zegarka(dekla) do mechanizmu?.Wiem że bateria ma trzymać długo niby 5lat ale wkurzało by mnie to jakbym do wymiany baterii miał zegarek wysyłać i czekać nie wiadomo ile mając zegarmistrza pod nosem.Choć by miał dać jakąś słabszą baterię ale zawsze na miejscu. Dobrze mówię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zle mówisz :) cała koperta jest zalana olejem włącznie z mechanizmem, także wymiana baterii tylko u producenta. Bateria ponoć ma wystarczyć na 7 lat.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zle mówisz :) cała koperta jest zalana olejem włącznie z mechanizmem, także wymiana baterii tylko u producenta. Bateria ponoć ma wystarczyć na 7 lat.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

A chyba że tak.Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj gadacie tylko

Ericas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi