Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Sql

Rolex Cosmograph Daytona 116520

Rekomendowane odpowiedzi

moze rowniez repliki, niech zobaczy i oceni jakosc wykonania

to mnie za przeproszeniem rozwaliło. Weź też telefony i ubrania, Darek sprawdzi czy repliki t-shirtów też są z bawełny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SQL,jak masz psa to tez wez,bo beda Cie osadzac,ze podrobiony.Tesciowa najlepiej tez,na wszelki wypadek :lol:

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Co cię skłoniło żeby zostać jego adwokatem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech weźmie też dziewczynę, może któryś z forumowiczów sprawdzi czy prawdziwa :lol:

do Mathu: pewnie myśli, że krezus Sql sypnie mu jakimś sikorem. Bo co oddać jednego jak się ma w szafce sikory za 200 tysięcy i spędza się wakacje All Inclusive w Egipcie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnialem jednak, ze na tym forum kazdy ma zegarek za 70 tys zl i jezdzi na Seszele. Nic ponizej tego nie mozna pokazywac no bo z czym do ludzi.

Na tym forum pokazujemy też zegarki po 70zł. Czasami budzą tyle samo emocji, co te za xx tys, bo ktoś je kupił z pasji, chce się o nich więcej dowiedziec itd

Ważne jest, żeby te zegarki niczego nie udawały.

A dobrze wypocząć i miło spędzić czas można też w Górach Świętokrzyskich, Stołowych, albo u wujka na Roztoczu. Z tego, że ktoś był na Seszelach, nie wynika nic innego jak to, że był na Seszelach...

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech weźmie też dziewczynę, może któryś z forumowiczów sprawdzi czy prawdziwa :lol:

jako, że prezes stow. jest emocjonalnie zaangażowany w topic, apeluje do admina o zamkniecie tematu bo już muł zaciąga a wraz z nim i szumowiny

różnijmy się ale trzymajmy poziom

zegarkiclub.pl Driver Error

There appears to be an error with the database.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co cię skłoniło żeby zostać jego adwokatem?
do Mathu: pewnie myśli, że krezus Sql sypnie mu jakimś sikorem. Bo co oddać jednego jak się ma w szafce sikory za 200 tysięcy i spędza się wakacje All Inclusive w Egipcie?

Szczerze?Niezla mam z was Panowie "beke" jak sie tak unosicie.Sikorow od SQL nie chce,tak jak wy nie uznaje podrob.Ale w przeciwienstwie do was mam w nosie czy SQL nosi podrobe,oryginal,czy w ogole nic nie nosi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pulman, miałem napisać to samo. Forumowicz BlackPete rozumiem pokazał właśnie prawdziwe bogactwo duchowe. Prezesie - czy ta wypowiedź BlackPete jest reprezentacyjna dla poziomu forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze?Niezla mam z was Panowie "beke" jak sie tak unosicie.Sikorow od SQL nie chce,tak jak wy nie uznaje podrob.Ale w przeciwienstwie do was mam w nosie czy SQL nosi podrobe,oryginal,czy w ogole nic nie nosi :lol:

Wiesz, pewnie kazdy z nas tak naprawdę ma w poważaniu, co sql nosi. Chodzi o coś zupełnie innego. Przysłowiowy Kowalski może nosić oryginały, podróby, albo wiadro na głowie - jego cyrk i jego małpy. Ale jeśli ów Kowalski wchodzi na forum, zadaje szyku, chwali się, zakłada nowe tematy, a potem wychodzi na to, że to jednak była goła d... to już nie mozna na to patrzeć obojętnie.

Albo tworzymy jakieś forum, które się szanuje, albo jest to jakaś gówniana kafejka, gdzie kazdy troll, czy dzieciak neo pisze co chce i robi sobie jaja.

No i nie do końca rozumiem, co Cię tak cieszy?

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam w nosie, że ktoś bezczelnie oszukuje innych userów i jeszcze przyznaje się, że ma z tego niezły ubaw. Trzeba mieć niezły tupet.

"Jak ktos napisal, owszem, bylo to zabawne "poigrac z ogniem" i zobaczyc czy znawcy jakimi niewatpliwie jestescie zauwaza jakies niedociagniecia w niektorych przerobkach, frankenach ktore sie tu pojawily."

O czym my tu w ogóle mówimy? Bronisz takiego kogoś? Niech sobie nosi (szpan i lans na maxa a słoma z butów wystaje), tylko niech nie wprowadza innych w błąd. Wielu userów zachwycało się tymi zegarkami a sql, że się tak wyrażę Twoim językiem, miał z nich "beke". Fajnie co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh i powoli robi się nic nie wnoszący tasiemiec, oryginalne skarpetki, bawełna, szeszele, Egipt offtopic jak się patrzy...

Chciałem w wątku tylko pokazać jak ciężko jest teraz odróżnić zegarki, heh a tu spotkania, porównania, a jeśli okaże się ze jakość podrob jest akceptowalna to co, to będzie obszerna recenzja jak to dobrze sa wykonane ? Zrobi się zwykła reklama bo przeciez nie ważne co mówią ważne byleby mówili, watek przyciągnął wiele osób, każdy chciał tylko zlinczować Sql, ale czy jest sens to dalej ciągnąć ? Zdjęcia Fake watches for fake people przypominają mi dawne forum maklerskie gdzie wstawiane były rakiety do tematów dotyczących spółek które miały okazać się kurami znoszacymi złote jajka, dziecinada. Ktoś już napisał: szambo nie będzie perfumeria tak samo jak podoba oryginalnym zegarkiem nawet z polowa czesci oryginalnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pulman, kyle: o czym Wy pomyśleliście? :| Sory, ale Wasza interpretacja wykracza dalece poza to co miałem na myśli.

Idąc dalej tym tokiem myślenia przyczepcie się do psa i teściowej o której pisał Janek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomyśleliśmy, że z dyskusji o upodobaniach zegarkowych Sql zszedłeś na bliżej niedookreślone acz w oczywistym domyśle negatywne przymioty jego wybranki. A co pomyślałeś że pomyśleliśmy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Idąc dalej tym tokiem myślenia przyczepcie się do psa i teściowej o której pisał Janek.

Nawiazywalem tym do tego,ze wedlug niektorych forumowiczow,SQL ma wszystko podrobione.Czytaj prosze ze zrozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech weźmie też dziewczynę, może któryś z forumowiczów sprawdzi czy prawdziwa :)

Moim zdaniem jest to wypowiedz bardzo nie na miejscu, niech inni to ocenia. W koncu ja jestem tylko dresiarzem. Sloma mi z butow wystaje a szczyt moich mozliwosci wakacyjnych to Egipt. Przepraszam, za ostatnia Daytone dalem 24 tys i mnie nie stac, moglem glupi kupic Poljota i poleciec na seszele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posluchajcie, moze zakonczmy sprawe na tym, ze ja nie bede juz sie u Was wypowiadal, bez urazy ale rejestracja na kmziz nic do mojego zegarkowego zycia nie wniosla, kupilem od jednego z Was Paneraia, sprzedalem jednemu z Was Omege, pobilismy piane o podrobach, tyle.

Wasze zdanie z pewnoscia nie wplynie na moje postrzeganie replik ( tak, replik, nie ordynarnych podrob), tak samo jak moje nie ma wplywu na Wasze swiete oburzenie w tym temacie.

Dalej bede dla swojej przyjemnosci kupowal zarowno oryginaly jak i repliki, nie zabierajac Wam cennego miejsca na serwerach.

Moze nawet jeszcze odwiedze ten wiesniarski Egipt i wybaczcie ale nic Wam do tego.

Pozdrawiam i dziekuje, szukajcie dalej antyrefleksu na hesalicie speedmastera i zastanawiajcie sie czy podroba Daytony za 100 usd nie jest przypadkiem oryginalem, jak mialo to miejsce wczesniej. Ruski macie bardziej opanowane, skupcie sie na nich.

Wybaczcie taki ton ale Wasze wypowiedzi nie obliguja mnie do trzymania jakiegokolwiek poziomu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, nie sadze ze jezelibys napisal na samym poczatku swoich zdjec z galerii ze to sa podroby to ten watek wogole by nie istnial i nikt by Cie tez nie atakowal a w taki sposob sam sobie nawazyles piwa ktore teraz musisz wypic . Wiem ze to dla Ciebie nie ma najmniejszego znaczenia ale ja osobiscie od Ciebie zegarka bym nie kupil z oczywistego powodu.

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to dla mnie oczywiste bo nikogo nie oszukalem i draznia mnie te insynuacje.

Nie interesuje mnie sprzedaz podrob jako oryginaly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie twierdze ze SPRZEDALES podrobe jako oryginal ,nawet tego nie sugeruje , natomiast pokazywales w galerii jako oryginaly

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie dyskusja poszła w stronę poziomu , jaki jest nieakceptowalny

podsumowując

-czekam na spotkanie z SQL , aby mnie przekonał czy te podróby są faktycznie takie nierozróżnialne ( bo na zdjęciach można pokazać różne cuda , choćby w celu udowadniania ,że ktoś się nie zna , jak pisałem po pierwsze zasada domniemania niewinnosci , po drugie zdjęciami mozna manipulować)

- co do seszeli itd - użyłem przykładów , chcąc napiętnować CHWALENIE się , ktore jest z reguły żałosne , a tym bardziej chwalenie się , kiedy nawet się czym chwalić nie ma ( a oczywiste jest że sobie wypoczywa i jeżdzi kto chce i gdzie chce , fajnie jest tam , gdzie się spędza miło czas i już , pięniądze to jedno a czy jest się człowiekiem to drugie)

- nie interesuje mnie bawełna itd "pierdoły" - chodziło mi o obnażenie manipulacji i nieuczicowści użytkownika sql ( pokazywanie podróbek jako oryginałów itd) Skoro nie rozumie ,że to podważa zaufanie do Niego jako cżłowieka , to nie wiem co jeszcze jest do tłumaczenia

darujcie sobie wypowiedzi takie jak o dziewczynach bo to już podlega nie tylko pod regulamin, ale co ważniejsze chyba, pokazuje brak wyczucia i dobrych obyczajów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.