Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pasjonat

Naklejki KMZiZ na samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie,

Od jakiegoś czasu pojawiał się na forum pomysł stworzenia naklejek KMZiZ na samochód. Inicjatywa ciekawa więc trzeba temat rozpocząć. Zostałem wydelegowany przez Zarząd do zachęcenia Was do przedstawienia projektów takich naklejek

Wszystkich którzy mają ochotę, zdolności graficzne i znają się na obsłudze stosownych programów zachęcam do prezentowania w tym wątku swoich projektów.

Klubowiczów zachęcam do prezentowania pomysłów na przekaz, design itd itd

Wybierzemy wspólnie najciekawszy projekt i wydrukujemy

Chętni będą mogli zakupić sobie naklejkę i z dumą przykleić na zderzak albo gdzie sobie tylko zapragną :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash
post-22858-0-12213400-1331590999.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy pomysł. Niech się ogłoszą chętne osoby do zrobienia projektu. Ja już jakiś pomysł mam natomiast z jego wykonaniem gorzej. Na razie rysuje na kartce by nie zapomnieć:P

Jash z całym szacunkiem do wszystkich twórców klubu, forum, tych którzy stworzyli logo i je wybierali ale moim zdaniem jakieś biedne to logo. Nie mam zamiaru nikomu nic wytykać tym postem czy też zarzucać (żeby była jasność). Moim zdaniem do naklejki można coś dodać by efekt końcowy był ciekawszy i bardziej żywy

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się podoba to hasło :). Dobry pomysł

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo rzeczywiście można by zmodyfikować na potrzeby samochodów. Jakoś nie widzi mi się takie archaiczne logo na sportowym aucie, audi, bmw itd :)....jedynie z mercem starym by się nie gryzło :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To logo będzie słabo widoczne.Obok logo proponuję dodać KMZiZ lub logo i www.zegarkiclub.pl

Niestety jestem laikiem w temacie więc nie jestem w stanie zaprojektować tego co zaproponowałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle że adres www naszego forum musi sie tam znależć

Jest tu ktoś z umiejętnością obsługi programów graficznych, kto poświęci swój czas i coś zaproponuje?

Ja chetnie coś bym zrobił ale jestem totalnym beztalenciem w tym temacie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro naklejka ma być dla Nas to uważam, że nie ma sensu dokładać adresu www. Myślę, że taka naklejka powinna mieć prostą, z daleka czytelną formę.

Podoba mi się pomysł z nickiem pod logo Great.gif

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadaniem Forum i Stowarzyszenia jest propagowanie wiedzy o zegarkach (oprócz oczywiście zadań towarzyskich;-) ). Dając adres forum zachecamy innych użytkowników dróg do odwiedzenia forum i zarażenia się zegarkomania. Dlatego uważam ze adres powinien sie tam znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładając do logo adres strony spowoduje, że naklejka nie będzie czytelna no chyba, że będzie miała "słuszne" rozmiary. Tak się zastanawiam i szczerze nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek po powrocie do domu z podroży samochodem zaglądał do netu i sprawdzał adresy www, które były umieszczone na innych autach. A czy Wy sprawdzacie?

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, to umieszczenie nazwy klubu i/lub adresu forum zależy od tego jaką funkcję ma pełnić naklejka. Jeżeli ma to być reklama forum, to oczywiste, że trzeba zamieścić tam adres. A jeżeli ma to być symbol przynależności do klubu, rodzaj znaku rozpoznawczego dla klubowiczów, to wystarczy nawet samo logo.

Maciejazz

Szukam wskazówek do Sławy "lodówki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam juz taką naklejkę - winieta za 40 CHF lub 135,15 PLN ważna od 01/12/2010 d0 31/01/2011r. Nakleja się ja na przednią szybę samochodu /tj strony wnętrza kabiny/, gwarantuje ona rozpoznawalność i bezstresowe poruszanie się po całej pięknej krainie słynącej z zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ktoś kto to na nią popatrzy może równie dobrze sobie pomyśleć że przyjechałeś po czekolade :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też taką mam..ja też, ja też :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też taką mam..ja też, ja też :):)

I pozwolili Ci w Ikarusie przylepić? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest całkiem zacna.

A odpowiadając na pytanie to co prawda rzadko ale czasem mi się zdarza odpalać internet żeby sprawdzić o czym opowiadała jakaś ciekawa naklejka na cudzym aucie.

Warunkiem musi być fajna naklejka :)

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem logo i tyle. Wszystko inne sprawia, ze bedzie ta naklejka mało czytelna, a przecież nie ma mieć jakochś monstrualnych rozmiarów

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadaniem Forum i Stowarzyszenia jest propagowanie wiedzy o zegarkach (oprócz oczywiście zadań towarzyskich;-) ). Dając adres forum zachecamy innych użytkowników dróg do odwiedzenia forum i zarażenia się zegarkomania. Dlatego uważam ze adres powinien sie tam znaleźć

Zgadzam sie z opinią "pasjonata" , samo logo wystarczy tylko dla Nas a żeby pokoazać się większej ilosci osób musi być adres strony. Wiadomo ,że nie wszystcy zauważą/zapamiętają etc. ale jak np. co setny odszuka stronę to myślę bedzie ok.

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diesel rację ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.