Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mathias

Ankieta do pracy magisterskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość McIntosh

Wypełniłem i ja :rolleyes:. Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszszsz! :rolleyes:

Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Laco Stuttgart Pro 43 mm | Steinhart Ocean One Vintage Military 42 mm | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Tissot Chemin des Tourelles Gen2 42 mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzupełniłem - ciekawa jest statystyka na koniec, wydaje mi się, że warto opublikować na forum odpowiedzi na kilka pytań.

Zastanowiły mnie dwie odpowiedzi:

- wyżej cenimy design niż mechanizm (nie zawsze się do tego przyznajemy :rolleyes: )

- nie interesuje nas zbytnio pochodzenie zegarka (to już smutne - chociaż zależy jak się rozumie to pytanie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszło.

do wyboru można dać:

-automat

-z ręcznym naciągiem

-kwarc

+automat z możliwością ręcznego naciągu

pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pinus, wyniki z ankiety, oczywiście z błogosławieństwem moderatorów, z chęcią umieszczę na forum. Ja również z ciekawością przeglądam te ankiety i dochodzę do ciekawych wniosków. Na dokładna analizę przyjdzie jeszcze czas...

Temat pracy: budowa zegarka naręcznego jako przykład zróżnicowania materiałów wykorzystywanych w jubilerstwie

W dalszym ciągu zachęcam do wypełnienia ankiety i jednocześnie dziękuję na dotychczasowe wpisy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gotowe.

Ankieta trochę za prosta ale może coś z tego będzie. Czy ta strona na której zamieściłeś ankietę daje możliwości dodatkowych analiz? Np. generowanie tabel krzyżowych.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kkwpk jeżeli chodzi o tabele krzyżowe to nie ma takiej możliwości w wersji darmowej, może w wersji premium jest taka funkcja, ale z przyczyn oczywistych tego nie sprawdziłem :rolleyes:.

Jeżeli natomiast chodzi o prostotę ankiety - takie było założenie, wspólnie z promotorem doszliśmy do wniosku, że te pytania i ta ilość pytań pozwolą mi spokojnie udowodnić wysuniętą przeze mnie tezę. Z tego co widzę po 60 wypełnionych ankietach nie pomyliłem się ;).

Dzięki jeszcze raz za wypełnienie, zbliżamy się do końca powoli. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a już się załapałem w grupie wiekowej 41-65... :rolleyes:

trzeba było się urodzić rok wcześniej!!! ;)

I love it when a plan comes together

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odświeżam, brakuje jeszcze trochę ankiet, zapraszam do wypełnienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.