LESKOS 3470 #1726 Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Zapraszam jak kto będzie na Śląsku Cieszyńskim, w Wiśle Ustroniu Skoczowie Cieszynie ... to niedaleko. Adres na PW. Ps. Jeże i Yorki są bezpieczne ... w użyciu Edytowane 20 Lutego 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1727 Napisano 20 Lutego 2020 Proponuję pomyśleć o fotoalbumie (choćby cyfrowy). Dla tych co nie dotrą. Zdjęcia zapewnie wszystkich zegarów masz. Do tego opis z prac przy renowacji (obszerny ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1728 Napisano 20 Lutego 2020 Wydałbyś książkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1729 Napisano 21 Lutego 2020 O Misiu Puchatku, już napisano ... na reszcie się nie znam 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1730 Napisano 21 Lutego 2020 O Misiu Puchatku, już napisano ... na reszcie się nie znam Tak jak Yodek napisała Proponuję pomyśleć o fotoalbumie (choćby cyfrowy). Dla tych co nie dotrą. Zdjęcia zapewnie wszystkich zegarów masz. Do tego opis z prac przy renowacji (obszerny ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1731 Napisano 25 Marca 2020 Siedzenie w domu sprzyja robocie , codziennie po trochę coś tam dłubię i wreszcie całość nabiera jakość kształtów ... bliżej końca niż dalej... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #1732 Napisano 25 Marca 2020 Skrzyneczka szykowna wielce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1733 Napisano 25 Marca 2020 Szykowna i skrzynka i tarcza też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1734 Napisano 26 Marca 2020 Udało się jakoś uruchomić i zakończyć wszystko. Zegar pracuje na wadze 630g (czopy 0,3 mm) Pięknie i równo idzie , cichutko , choć amplituda wahadła - prawie 3 cm ... Ps. teraz trzeba tylko znaleźć godne miejsce . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1735 Napisano 26 Marca 2020 Fajoski... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1736 Napisano 27 Marca 2020 Jak ktoś ms ochotę zobaczyć jak pracuje ... zapraszam tu (na 30 sekund) : 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6198 #1737 Napisano 27 Marca 2020 Pięknie 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #1738 Napisano 27 Marca 2020 Leszku, jesteś WIELKI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1739 Napisano 27 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1740 Napisano 27 Marca 2020 Jak ktoś ms ochotę zobaczyć jak pracuje ... zapraszam tu (na 30 sekund) : No ladnie pracuje,najardziej podoba mi sie bezel,mam podonego starocia do naprawienia z pelna tarcza .... 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1741 Napisano 27 Marca 2020 No i znalazłem miejsce docelowe. Po paru przenosinach i przeprowadzkach "kolegów" zawisł na docelowym ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #1742 Napisano 28 Marca 2020 Co za kolekcja! Leskos słyszałeś pewno że wiele muzeów w związku zaistniałą sytuacją wprowadziło możliwość zwiedzania online.Może i Ty udostępnisz swoje zbiory onlinowo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1743 Napisano 28 Marca 2020 He, he Żona ciągle mi "dziobie"żeby zrobić taki mały katalog, bo się już w tym nie łapie. W dobie siedzenia w domu głupie to nie jest , w większość materiału jest już na dysku w miarę uporządkowana. Kolejne tygodnie w domu chyba mnie zmuszą do tego, a szczerze myślę że to jeszcze wszystko może potrwać dłużej niż do Świąt. Nie macie takiego wrażenia...(?) 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1744 Napisano 28 Marca 2020 Włącz TVN i zobacz co się odpier.dala... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1745 Napisano 28 Marca 2020 Co za kolekcja! Leskos słyszałeś pewno że wiele muzeów w związku zaistniałą sytuacją wprowadziło możliwość zwiedzania online.Może i Ty udostępnisz swoje zbiory onlinowo? Muzea , to zupełnie inna sprawa Kolega Leskos , to nie muzeum . To wyjątkowy kolekcjoner !To już prywatna sprawa , czy w ogóle ma zamysł otwierania, muzeum stacjonarnego , czy internetowego .My , dzięki Forum , mamy możliwość poznana kolegi , oraz jego kolekcji. He, he Żona ciągle mi "dziobie"żeby zrobić taki mały katalog, bo się już w tym nie łapie. W dobie siedzenia w domu głupie to nie jest , w większość materiału jest już na dysku w miarę uporządkowana. Kolejne tygodnie w domu chyba mnie zmuszą do tego, a szczerze myślę że to jeszcze wszystko może potrwać dłużej niż do Świąt. Nie macie takiego wrażenia...(?)A katalog , to u mnie podobna sprawa , choć zegarów, dużo, dużo mniej Żona , to nawet chce, by karteczki , z podstawowymi informacjami , do zegarów powkładać .Więc, podobnie myślę i mówię , że w wolnej chwili uporządkuję zdjęcia i opisy w komputerze , no i te karteczki zrobię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1746 Napisano 28 Marca 2020 Widziałem w nocy... :-( 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1747 Napisano 28 Marca 2020 Widziałem w nocy... :-(Czas przesunięto dzień wcześniej na mocno wschodni... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1748 Napisano 28 Marca 2020 Jak dalej tak pójdzie to obudzimy się w czasie środkowosyberyjskim ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1749 Napisano 28 Marca 2020 Staliśmy się właśnie republiką bananowo-batatową PS. Myślałam, że powyrzucaliście telewizory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1750 Napisano 28 Marca 2020 Mój coś tam jeszcze gada, leżąc na bruku pod oknem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach