Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 00110010000010011001

Podrobki Casio

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj widziałem od rana dwóch gości z podrobionymi ga-100. Interes na olx się kręci.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to można nosić. A ten niby 7900 poszedł za ponad 200 zł.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce nikt AVIATORA? do wyboru do koloru, można chyba nawet zamówić jaki się chce :D

http://olx.pl/oferta/zegarek-casio-g-shock-gwa-1100-CID87-IDbs817.html#f46afd0747

tanioszka !!!

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://olx.pl/oferta/g-shock-gx-56-CID87-IDc2d7r.html#89a436ba3b

prawie king, kurka dorobili trzecia literkę ale nadal oprogramowanie szwankuje i się wyświetla nie tak jak trzeba  :D

Można się już delikatnie pomylić, ale za to ma zmianę kolorów podświetlenia :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że podróby. 

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy spotkaliście się z podróbkami G-7700?

Ja też jeszcze nie widziałem, ale może gdzieś się znajdą 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tomasz Nowak

Przez te podróbki, które ciągle widzę na Olx i Allegro, to przestał mi się podobać G-SHOCK-a GA 100 a wcześniej był dla mnie modelem o którym marzyłem. Jak zobaczyłem w robocie kilka osób z tymi podrabianymi g....o shockami na ręce i oglądając go w dodatku na tych wszystkich zlodziejskich aukcjach, straciłem całkowicie ochotę na niego. Casio powinno się zająć tym problemem, bo to robi straszną anty reklamę firmie. Kupi taki jeden z drugim tę podróbę, która mu się za chwilę rozleci , a potem piszą jaki to ten zegarek kiepsko wykonany. Po prostu trafia mnie coś jak widzę u kogoś na ręce taki syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ten GA-100 ma w sobie że jest tak popularny, według mnie jest ochydny :ph34r:

Dokładnie A szczególnie wersja w pozytywie,wygląda jak by mu ktoś zasadził kopa w j.a.j.c.a :)

https://www.google.pl/search?q=ga+100&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI27X4gpmxyAIVgv5yCh3MrgeS&biw=360&bih=511#imgrc=HEFh9spRWDDu1M%3A

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam kiedyś się na takiego czaiłem, teraz mój młodszy brat takiego chce..., także coś jednak musi w Nim być.

PS. Faktycznie ten 1A1 jest najładniejszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam GA-100 1A1 jest za***isty, nigdy się go nie pozbęde. Ja jakoś nie widuje tego zegarka ani podrób. Chyba w innych kręgach się obracam.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie mów nigdy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasem bywam w takich miejscach, gdzie na co drugim nadgarstku jest G, a połowa z nich to ga-100/110. Ale same podróby widuję na ulicach stolicy i w komunikacji miejskiej .

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi