PustyRZE 69 #226 Posted June 2, 2011 To porób koniecznie zdjęcia tego "potwora" (chodzi mi o rozmiar tego zegraka). 0 Share this post Link to post Share on other sites
hajs 0 #227 Posted June 2, 2011 (edited) < Edited June 2, 2011 by hajs 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #228 Posted June 2, 2011 A to coś koło ręki to żyje ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
hajs 0 #229 Posted June 2, 2011 nie,to tylko jakowas podkladka.ale fajna... 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #230 Posted June 2, 2011 W każdym razie świetny zegar - gratulacje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
PustyRZE 69 #231 Posted June 2, 2011 To musisz mieć wielką łape, że 51mm na Twoim nadgarstku wygląda ok 0 Share this post Link to post Share on other sites
hajs 0 #232 Posted June 2, 2011 (edited) no tak,troche duzy jestem nadgarstek 20cm... i ciekawostka na zapieciu... Edited June 2, 2011 by hajs 0 Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 4408 #233 Posted June 3, 2011 ciekawy skorpionek....wygląda trochę jak rycina....albo skamienielina. Może to Abarth edition 0 Share this post Link to post Share on other sites
Yargoth 1 #234 Posted June 3, 2011 Bardzo fajny ten Oris, no ale "warunki" do niego też trzeba odpowiednie mieć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #235 Posted June 3, 2011 Bardzo fajny ten Oris, no ale "warunki" do niego też trzeba odpowiednie mieć Niekoniecznie. Na moim niespełna 17,5cm nadgarstku prezentował się bardzo dobrze, tyle, że dla mnie trochę za wysoka koperta. Krótkie uszy robią swoje. 0 Share this post Link to post Share on other sites
PustyRZE 69 #236 Posted June 14, 2011 Panowie! Siedze teraz i tak patrze na mojego Orisa na SW200 i mnie zastanawia jak bardzo zmodyfikowany jest ten mechanizm i co konkretnie jest w nim ulepszonego? 0 Share this post Link to post Share on other sites
luki2323 11 #237 Posted June 15, 2011 Ha mnie też to interesuje.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
nav 13004 #238 Posted June 18, 2011 (edited) W dziale "Testy i recenzje" zamieściłem swój opis Orisa Diver's Date. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do lektury KLIK Edited June 18, 2011 by nav 0 Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #239 Posted June 20, 2011 Oscar Peterson : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60394-oscar-peterson/ Titan 'C' Small Second : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60518-titan-c-small-second/ Zapraszam do galerii. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
Woytec60 158 #240 Posted June 24, 2011 Po niedzieli najprawdopodobniej przyjedzie do mnie taki Nie diver to i nie Oscar P. ale i tak trzeba się do klubu Orisa zapisać 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Share this post Link to post Share on other sites
Mavik 2 #241 Posted June 27, 2011 (edited) Ja chętnie wejdę do klubu z diverem Date na kauczuku, zastanawiam się tylko nad srebrnym bezelem czy czarnym... spać nie mogę przez to więc wymagam pomocy Na kauczuku oba bezele wyglądają ok, na bransolecie już zdecydowanie lepiej wygląda czarny bezel.Ja zdecydowałem się na kauczuk, ale jak przyjdzie założyć garnitur...Jak wasze typy odnośnie bezela w Divers Date ? Mam już ofertę salonową..., ale czuję że gdzieś tutaj znajdę lepszą w razie propozycji moje PW jest otwarte;) Edited June 27, 2011 by Bodypak 0 Share this post Link to post Share on other sites
PustyRZE 69 #242 Posted June 27, 2011 Mi bardziej podoba się srebrny bezel 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mavik 2 #243 Posted July 2, 2011 Mam właśnie problem czy wybrać srebrny bezel czy czarny.Będę brał zegarek na kauczuku i na nim srebrny bezel wygląda dobrze, bardziej surowo i męsko. Wersja ta ma również indeksy pokryte białą luninescencją.Z drugiej strony jak dokupię kiedyś bransoletę (a to nastąpi) wtedy czarny bezel będzie się na niej lepiej prezentował. Jak są Wasze typy miedzy tymi 2 opcjami 0 Share this post Link to post Share on other sites
JANUSZ003 0 #245 Posted July 2, 2011 Ja mam z czarnym bezelem na bransolecie ale ten ze srebrnym bezelem też świetnie wygląda i nie wiem czy nie lepiej prezentował by się na bransolecie na pewno lepiej do garniaka choć wiadomo to nie jest klasyczny zegarek do garnituru. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Woytec60 158 #246 Posted July 3, 2011 Srebrny. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Share this post Link to post Share on other sites
carlito1 59 #247 Posted July 3, 2011 Srebrny.+1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Share this post Link to post Share on other sites
mapeth 1 #248 Posted July 3, 2011 zdecydowanie czarny 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jash #249 Posted July 3, 2011 Zdecydowanie srebrny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #250 Posted July 3, 2011 mi z czarnym się zdecydowanie bardziej podoba 0 Share this post Link to post Share on other sites