OmegaDeVille 59 #4626 Napisano 28 Lutego 2014 Bardzo ładna Delbanka Arturze, szczere gratulacje. Fakt, rzadko widywana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4627 Napisano 1 Marca 2014 Fajny zegarek, fajny, obserwowałem, ale odpuściłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #4628 Napisano 1 Marca 2014 No No Gratulacje ArturSam miałem na nią chętkę ale nie wyszło , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4629 Napisano 1 Marca 2014 A ja jakoś przegapiłem, ale może i dobrze, bo o walce o kolejną nie będę miał tak zdeterminowanego rywala jakim jest Artur 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4630 Napisano 1 Marca 2014 Dzięki za miłe słowa, Panowie.Kolejny dowód, że budżetówka też może ucieszyć 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #4631 Napisano 1 Marca 2014 Dzięki, Wojtku Skoro Ci się podoba, to pokażę w tym samym stylu Enicara (fotka jeszcze przed SPA) - obecnie wygląda dużo lepiej, ale nie mam aktualnych zdjęć:1660339842_1.jpgNa te "faraonki" nie masz jakiejś wyłączności? Bardzo fajne , ale i ta ostatnia delbanka niczego sobie.Ja też pracuję nad fajnym nabytkiem , ale jeszcze chwilka.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurand79 0 #4632 Napisano 2 Marca 2014 A ja pochwalę się Omegą na kamertonie. Zakupiona na tutejszej giełdzie, nie działała. Posiedziałem, pomajstrowałem i już pięknie buczy. Jest coś hipnotyzującego w tym płynącym sekundniku. To już mój drugi kamerton - po Bulovie... Zostało zdobyć nową koronkę, dać jej piękny pasek (jaszczura może jakiegoś) z sygnowanym zapięciem, lekka polerka szkiełka, koperty i będzie jeszcze bardziej cieszyć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #4633 Napisano 2 Marca 2014 Świetnie, że udało Ci się to takie ustrojstwo naprawić. Fajny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4634 Napisano 3 Marca 2014 Koledzy, wpadł mi taki oto Atlantic - pokazałem go w Nietypowych.. Czy ktoś może wie co oznaczają literki "Pm" przed i po SWISS MADE? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4635 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Już odpisałem w temacie..... Promet-http://www.fhs.ch/en/faq.php Edytowane 3 Marca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4636 Napisano 3 Marca 2014 No to już wiemy, pierwiastek chemiczny Promet o liczbie atomowej 61. Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4637 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) To ja przedstawię swój nowy nabytek. Breitling Cadette, rocznik 1963, średnica 38 mm. Kupiony ma argentyńskim bazarze za 150$. W przyszłym tygodniu przedstawię jeszczę świetnie zachowaną Omegę Seamaster 30 i Girrarda Peregraux, ale ich czeka małe SPA. ps. Powiem szczerze, że dziwna jest ta Argentyna - na pchlich targach leżą oryginalne Omegi, Zenithy, Girrardy Peregraux, niektóre w swietnym stanie w cenach po prostu śmiesznych! Na przyklad leżał Rolex Movado, NOS z lat 40 (tak na oko) w cenie 800$. Straszne jest dla mnie to, ze wyczerpałem już budżet..... Edytowane 3 Marca 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4638 Napisano 3 Marca 2014 A wołowinę mają taką drogą.... ,to zegarki chociaż tanie....Gratuluję nabytku i czekam na więcej...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #4639 Napisano 3 Marca 2014 to już wiem gdzie nie lecieć na wakacje.wracałbym stopem co żonie niekoniecznie by się podobało:) ale za to z ręką obwieszoną zegarkami. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4640 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) @CielustJa chyba będę musiał Ale co tam...tez jedź. W końcu są tutaj piękne, stare zegarki i równie piękne kobiety. Czegóż więcej nam potrzeba? Edytowane 3 Marca 2014 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4641 Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) I zdaje się jedyny z państwowym świętem-"Dzień Polaka" [8 czerwca] Edytowane 3 Marca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipek 14 #4642 Napisano 5 Marca 2014 Witam Choć jestem zagorzałym fanem zegarków byłego bloku wschodniego to muszę przyznać, że ostatni zakup trochę przyspieszył moje bicie serca. Oto taki klasyk z 1950 0 СДЕЛАHО В СССР Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #4643 Napisano 5 Marca 2014 Bardzo fajne to movado. Gratuluje 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipek 14 #4644 Napisano 5 Marca 2014 FARCIARZ - dzięki 0 СДЕЛАHО В СССР Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4645 Napisano 5 Marca 2014 Ładny choć u nas marka niedoceniana - zegarek ciutke po renowacji ale żle nie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipek 14 #4646 Napisano 5 Marca 2014 Ładny choć u nas marka niedoceniana - zegarek ciutke po renowacji ale żle nie wyglądaZostała tylko wypolerowana prze zemnie koperta i wymienione szkiełko, tarcza wymagała zebrania kilku pyłków za pomocą patyczka kosmetycznego i tak wygląda 0 СДЕЛАHО В СССР Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4647 Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) W nim koperta jest stalowa? wydaje mi się że chromowana to nie jest stal Edytowane 5 Marca 2014 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hipek 14 #4648 Napisano 5 Marca 2014 Niestety nie 0 СДЕЛАHО В СССР Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4649 Napisano 5 Marca 2014 Ostatnio taki miałem w oryginale - tarcza z napisem Swizerland i ostre krawędzie na kopercie chromowanej inne wskazówkiJa tylko pytam porównuje absolutnie nic nie zarzucam !!! pytam tylko i porównuje sam dla siebie żeby wiedzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4650 Napisano 5 Marca 2014 Śmiało można gratulować i jednego i drugiego. Czy niedoceniany, sądzę, że podobnie jak wiele innych marek. Kto wie to docenia, pozostali nie znając, nie doceniają. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach