Gość Angelo #7301 Napisano 8 Lutego 2015 swietna ta omega. gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7302 Napisano 8 Lutego 2015 No bardzo fajny telewizor Staszku. I chyba autor spa też się spisał na medal.Dzięki, nigdy nie przypuszczałem, że uda mu się zrobić to tak profesjonalnie. Tego Pana reklamować osobiście nie trzeba, zegarki, które wychodzą spod jego ręki są najlepszą reklamą. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #7303 Napisano 8 Lutego 2015 Już gratulowałem w Chronografach, ale tu też nie zaszkodzi ! Piękna Omega ! Gratuluję także SEIKO Chronograf Bullhead, od dawna już poluję na ten model...piękna sztuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7304 Napisano 8 Lutego 2015 Cholera ..a mógł zginąć w transporcie 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #7305 Napisano 8 Lutego 2015 No ładne cacko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #7306 Napisano 8 Lutego 2015 Boże, ale narozrabiałeś tą omegą! Jest śliczna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7307 Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki, pewnie i mógł zginąć, ale przecież wiesz jak wyglądał wcześniej. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #7308 Napisano 8 Lutego 2015 Cudna ta omega! Koparka mi opadła. Przyłączam się do próśb o zdjęcia sprzed spa! Gratuluję! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7309 Napisano 8 Lutego 2015 O, ładne nabytki się pojawiły, ładne.Omega nie na mój gust, ale forma świetna, robi wrażenie. Za to Seiko i Longines akurat takie, jakie lubię. Baaardzo fajne zegarki. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7310 Napisano 8 Lutego 2015 Stasiu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nim Odues 16 #7311 Napisano 8 Lutego 2015 ... sięga wiosny poprzedniego roku kiedy to na nadgarstku naszego forumowego kolegi zauważyłem właśnie taki zegarek. ... Ci "koledzy" jakoś tak lubią zakładać takie zegarki i podwijać rękawy żeby zarażać nimi kolejne osoby ;-) Omedze bardzo ładnie w takiej kopercie, fajnie że jest następna w dobrych rękach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6346 #7312 Napisano 9 Lutego 2015 Wyczekana Omega Pamiętam jak w październiku o niej rozmawialiśmy na spotkaniu.Stanisławie, gratuluję! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7313 Napisano 9 Lutego 2015 Mam nadzieję, że już wszyscy ochłonęli po Omedze Staszka, u mnie Geneve na cal 613, dwa zdjęcia na szybko.Zegarek po pełnym serwisie i SPA w wykonaniu MWatch'a 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oureion 1 #7314 Napisano 9 Lutego 2015 Rewelacja, ta oryginalna bransoleta na moje oko zupełnie nie pasowała, z takim paskiem zegarek sporo zyskał. Gratuluję uzupełnienia kolekcji o kolejną Omegę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7315 Napisano 9 Lutego 2015 Rewelacja, ta oryginalna bransoleta na moje oko zupełnie nie pasowała, z takim paskiem zegarek sporo zyskał. Gratuluję uzupełnienia kolekcji o kolejną Omegę Mesh, który zakupiłem z Omegą nie był sygnowany, a na odpowiedni pasek czekam, jak dojdzie to zrobię lepsze zdjęcia, najważniejsze, że zegarek jest w pełni oryginalny, łącznie ze szkłem. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7316 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Żeby podskoczyć do Waszych ślicznotek jestem zmuszony wrzucić całą kasetkę Edytowane 9 Lutego 2015 przez Robredo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7317 Napisano 9 Lutego 2015 Bardzo ładne, gratuluję. Aż się prosi link do galerii. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7318 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Glycine w galerii Roberta jest ode mnie Edytowane 9 Lutego 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #7319 Napisano 9 Lutego 2015 Najlepsza pierwsza kolumna od lewej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7320 Napisano 9 Lutego 2015 Dla każdego coś fajnego Grześ nr konta i cena na pw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7321 Napisano 9 Lutego 2015 Żeby podskoczyć do Waszych ślicznotek jestem zmuszony wrzucić całą kasetkę Ja poproszę Omegę Coni, pierwszą z góry od lewej . 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7322 Napisano 9 Lutego 2015 Żeby podskoczyć do Waszych ślicznotek jestem zmuszony wrzucić całą kasetkę Pokazałbyś to Seiko? Co to za model? Jakie lata? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7323 Napisano 9 Lutego 2015 Ja na japońcach się znam tak jak radom na robieniu chińskich zup. z biegiem czasu będę robił zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7324 Napisano 9 Lutego 2015 Ładna sztuka, nie widziałem takiej, ale może dlatego, że ja się też nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7325 Napisano 10 Lutego 2015 Żeby podskoczyć do Waszych ślicznotek jestem zmuszony wrzucić całą kasetkę zgadzam się z Tobą Robert 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach