Gość kaido2 #551 Napisano 24 Listopada 2010 Srednica to 77mm. Tak wlasnie myslalem, ze jest to zegarek wojskowy i tez te zamki po to by nikt nie powolany go nie przestawil. To jest zwykla przedwojenna strozowka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #552 Napisano 24 Listopada 2010 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Georg01 9 #553 Napisano 25 Listopada 2010 Kupiłem dla siebie ale troszke za mały do mojej ręki,werk 1003. złoto 18k VC to arcydzieło. Piękny zakup, chociaż Zenith też wspaniały. Tak z ciekawości ile taki VC się ceni ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #554 Napisano 25 Listopada 2010 sleza - piekne VC - werk powala !!!! Gratulacje!!! pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #555 Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Dziękuję bardzo,Georg01 takiego VC można nabyć już poniżej 10k.Z trzech wielkich brak mi jeszcze A.Lange & Sohne ale pracuję nad tym. Edytowane 25 Listopada 2010 przez sleza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #556 Napisano 26 Listopada 2010 Dziękuję bardzo,Georg01 takiego VC można nabyć już poniżej 10k.Z trzech wielkich brak mi jeszcze A.Lange & Sohne ale pracuję nad tym. Swiene marki. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #557 Napisano 26 Listopada 2010 Dziękuję bardzo,Georg01 takiego VC można nabyć już poniżej 10k.Z trzech wielkich brak mi jeszcze A.Lange & Sohne ale pracuję nad tym. Dokladnie, garniturowe VC sa wzglednie tanie. mechanizm piekny rzeczywiscie, zegarek natomist specjalnie sie z tlumu nie wyroznia - no i jak piszsz, maly - 33 mm? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #558 Napisano 26 Listopada 2010 (edytowane) Zgadzam się chłopaki VC na pierwszy rzut oka nie powala ale jak mu zajrzeć pod maskę to jest co Oglądać Ja również gratuluję nabytku Edytowane 26 Listopada 2010 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #559 Napisano 26 Listopada 2010 Lanco EB8420 chronograf - lata siedmdziesiąte bazujący na tanim mechanizmie chronografu EB8420 (Ebauches Bettlach) P. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejk 2 #560 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 27 Listopada 2010 przez andrzejk 0 tengo hambre pero no tengo dinero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #561 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Enicar Ultrasonic 17 jewels. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Enicar Ultrasonic,nietypowa koperta (34mm) w kształcie podkowy,pozłacana,dekiel stalowy.Przepiękna tarcza.W środku czysty,niezawodny cal.1010. Edytowane 27 Listopada 2010 przez enicar_rr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #562 Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) Świetny ten enicar. Gdzie takiego upolowałeś? Serdeczne gratulacje Edytowane 27 Listopada 2010 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #563 Napisano 27 Listopada 2010 Dziekuje Arturze .W realu wygląda pięknie mimo tego małego pęknięcia szkiełka.Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #564 Napisano 27 Listopada 2010 No, no...nieczęsto dodaję komentarze,ale ten jest Enicar niepowtarzalny. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #565 Napisano 28 Listopada 2010 Cyt."No, no...nieczęsto dodaję komentarze,ale ten jest Enicar niepowtarzalny." Dokładnie,bardzo trafne określenie "niepowtarzalny". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #566 Napisano 28 Listopada 2010 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #567 Napisano 28 Listopada 2010 No no, cacuszko.gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9088 #568 Napisano 28 Listopada 2010 No tak, u mnie nabytek pocieszenia to z reguły jakiś zim czy czy inna pabiedka. Tak to jest grać w okręgówce . Śliczny, gratulacje 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #569 Napisano 28 Listopada 2010 Mogę zapytać co było Twoim celem skoro to jest "nabytek pocieszenia"?Piękna jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #570 Napisano 28 Listopada 2010 U mnie to byłby nabytek Roku jak IWC ostatnio!!!A kolega Zbyszke pociesza się Omega w złocie......... To nie sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zbyszke jest na prawdę prze urocza przy mojej zdezelowanej geneve wygląda jak modelka przy sprzątaczce!!! 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #571 Napisano 28 Listopada 2010 M. in. nie starczylo na takiego Brajtka: 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #572 Napisano 28 Listopada 2010 M. in. nie starczylo na takiego Brajtka: No to wszystko jasne!!! ale i tak uważam, że nagroda pocieszenia jest przepiękna na zdjęciach wyszła lepiej niż Brajtek 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #573 Napisano 28 Listopada 2010 M. in. nie starczylo na takiego Brajtka: Skoro dzięki temu, że nie starczyło na "Brajtka" nabyłeś taką Omegę to nie obraź się, ale dobrze, że nie starczyło :)Chyba nigdy nie pojmę fenomenu Breitlinga. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale jak można takie paskudztwo założyć na rękę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sleza 6 #574 Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) Bo jest drogie. Edytowane 28 Listopada 2010 przez sleza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #575 Napisano 28 Listopada 2010 Uwierz mi, na zywo naprawde sie swietnie prezentowal. No i mechanizm - chronograf z mikrorotorem - dzis juz takich rzeczy sie nie robi. Co prawda problematyczny w serwisie - pracownik domu aukcyjnego powiedzial mi, ze dobrze, ze nie kupilem tego "skitverk" - "skit" po szwedzku odpowiada "shit" po angielsku, a "verk" - to werk . 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach