primabaleron 1175 #9451 Napisano 16 Stycznia 2016 Się szykuje nowy projekt. Lubię wyzwania . Lubię Omegi Świeży nabytek po przeglądzie. Każdy piękny w swoim rodzaju 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #9452 Napisano 16 Stycznia 2016 Gratulacje nabytków!I mnie trafiła się taka starsza dziewczynka .Spora 35 mm bez koronki i co najważniejsze nie odnawiana . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #9453 Napisano 16 Stycznia 2016 Bardzo ciekawa. Mam słabość do czarnych ringów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #9454 Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Bardzo ciekawa. Mam słabość do czarnych ringów. Ja też , na żywo wygląda jeszcze ciekawiej , ale marny ze mnie fotograf.Jak znajdę lepszy pasek i światło to może cyknę lepsze foto . Edytowane 16 Stycznia 2016 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #9455 Napisano 17 Stycznia 2016 Nawet fajnie to brzmi:Po Spa na Pięknej 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #9456 Napisano 17 Stycznia 2016 Kupiłem ten model Delbany z przełomu lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych gdyż bardzo ładnie pokazuje jak zmieniała się moda zegarkowa, a co za tym idzie jak firma dostosowywała się do rynku. Jeśli ktoś pamięta następne modele Delban to jeszcze bardziej widać unifikację dizajnu, upodobnienie do "wszystkich" i ciecie kosztów w czasie kryzysu "kwarcowego". Choć marka przetrwała to już nie na tym poziomie i nie z tą pozycją co kiedyś. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9457 Napisano 17 Stycznia 2016 Enicar fajniutki!!!Tylko szkoda ze po Spa a koronki brudne Chyba, ze to specjalnie vintage brud. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #9458 Napisano 17 Stycznia 2016 Enicar fajniutki!!!Tylko szkoda ze po Spa a koronki brudne Chyba, ze to specjalnie vintage brud. Może to korozja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9459 Napisano 17 Stycznia 2016 Może to korozja?Nie wygląda to na korozje! Tak mi sie wydaje 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #9460 Napisano 17 Stycznia 2016 Nie wygląda to na korozje!Tak mi sie wydaje wykalaczka w "szczeliny" i po sprawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #9461 Napisano 17 Stycznia 2016 Powiedziane było wyraźnie - koperty nie dotykać. Pan Zbigniew potrafi cuda zrobić z kopertami, ale jak klient ma uzasadnione wymagania "nie tykania", to nie tyka w ogóle. 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9462 Napisano 17 Stycznia 2016 Powiedziane było wyraźnie - koperty nie dotykać. Pan Zbigniew potrafi cuda zrobić z kopertami, ale jak klient ma uzasadnione wymagania "nie tykania", to nie tyka w ogóle. Zgadzam się w 100% Pan Zbigniew czyni cuda i robi to doskonale!!! I sam tylko do niego oddaje skarby!!!Ale umyć kopertę i koronki było można chyba 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #9463 Napisano 18 Stycznia 2016 Spoko Panowie, właśnie zjadłem śniadanko i mam dwie zmiękczone wykałaczki... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #9464 Napisano 18 Stycznia 2016 Spoko Panowie, właśnie zjadłem śniadanko i mam dwie zmiękczone wykałaczki... Podłubałem i... oto jest. Pierwszy nabytek a.d. 2016 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9465 Napisano 18 Stycznia 2016 Podłubałem i... oto jest. Pierwszy nabytek a.d. 2016 Ojojjjj to tak czarować pan Zbigniew nie umie To te twoje wykałaczki magiczne były! Zeby zamienić enicara na breitlinga! Fajny nie widziałem jeszcze takiego! Ciekawe co przyniosą kolejne miesiące! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nupel 46 #9466 Napisano 18 Stycznia 2016 Jaasny gwint. Ty to masz oko do zegarkówy 0 If you want to make God laugh, tell him about your plans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #9467 Napisano 19 Stycznia 2016 Oko to nie wszystko..konieczne sa jeszcze zasoby 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #9468 Napisano 19 Stycznia 2016 Jeszcze to. Kolor nitki na rękawie dobrany do górnej połówki bezela. 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #9469 Napisano 19 Stycznia 2016 Oko to nie wszystko..konieczne sa jeszcze zasoby Wiedzy oczywiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #9470 Napisano 19 Stycznia 2016 Kuźwa! Ja to jak cygan,musiał bym nie jednąa dwie babki sprzedać! By se zafundzielić takiego sikora. Cóż pozostaje mi tylko ulewanie żółci w swej bezsilności i pogratulować Tomkuwspaniałego nabytku. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #9471 Napisano 19 Stycznia 2016 Breitling wspaniały tak jak i reszta zegarków Kolegi. A do mnie dziś dotarła taka ładna "panienka". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #9472 Napisano 19 Stycznia 2016 Słowianka,z oczkiem jak len. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #9473 Napisano 19 Stycznia 2016 Breitling super. Dziwne tylko, ze na deklu opisany jest jako automatic a mechanizm jest manualny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #9474 Napisano 19 Stycznia 2016 Automat zdjęty do prania. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #9475 Napisano 19 Stycznia 2016 A to nie jest microrotor? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach