szuwi 6612 #6101 Napisano 21 Marca 2021 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Tomku - super! Napisz później parę słów, jak już się zaaklimatyzuje w domu. Długo o tym myśleliśmy, bo mieszkamy w mieszkaniu, ale nasz siedmioletni Jasio wiercił nam dziurę w brzuch i... wywiercił 🙂 Szukaliśmy jakiegoś starszego, niedużego psa, który lub dzieci. No i jest 🙂 🙂 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73119 #6102 Napisano 21 Marca 2021 Jeszcze smutne ma oczy, ale to się powinno szybko zmienić 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6612 #6103 Napisano 21 Marca 2021 Teraz, mario1971 napisał(-a): Jeszcze smutne ma oczy, ale to się powinno szybko zmienić Jest po przejściach i trochę choruje, ale ogarniemy 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73119 #6104 Napisano 21 Marca 2021 Teraz, szuwi napisał(-a): Jest po przejściach i trochę choruje, ale ogarniemy 🙂 No to czekam na wesołe foty! 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 162337 #6105 Napisano 21 Marca 2021 1 godzinę temu, szuwi napisał(-a): Właśnie wzięliśmy ze schroniska 🙂 Tomku👏 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #6106 Napisano 21 Marca 2021 31 minut temu, szuwi napisał(-a): Szukaliśmy jakiegoś starszego, niedużego psa, który lub dzieci. No i jest 🙂 Cudnie, piękna psinka😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6612 #6107 Napisano 21 Marca 2021 2 minuty temu, Carrot napisał(-a): Cudnie, piękna psinka😀 Dziękuję 🙂 2 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Tomku👏 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #6108 Napisano 21 Marca 2021 @szuwi Gratulacje! Wyglada na fajnego psiaka. Troche sie ogarnie w nowym domu i pewnie da Wam wszystkim duuuzo radosci.Mój zawitał do mnie jak miał rok i 3 miesiace. 2 miesiace sie aklimatyzowal i teraz jest super wesolym, szalonym i bardzo radosnym psem. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6612 #6109 Napisano 21 Marca 2021 4 minuty temu, Osy123 napisał(-a): @szuwi Gratulacje! Wyglada na fajnego psiaka. Troche sie ogarnie w nowym domu i pewnie da Wam wszystkim duuuzo radosci. Mój zawitał do mnie jak miał rok i 3 miesiace. 2 miesiace sie aklimatyzowal i teraz jest super wesolym, szalonym i bardzo radosnym psem. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Dzięki. Całe dzoeciństwo miałem psa, a potem jakoś nie wychodziło... ale na szczęście już jest z nami 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greggy 2448 #6110 Napisano 23 Marca 2021 Armando 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23832 #6111 Napisano 23 Marca 2021 Super afro 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73119 #6112 Napisano 23 Marca 2021 5 godzin temu, greggy napisał(-a): Armando Rewelacja! 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greggy 2448 #6113 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) 8 godzin temu, loco50 napisał(-a): Super afro 😁 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Rewelacja! Dzięki Taki wzorzec rasy. Edytowane 23 Marca 2021 przez greggy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8275 #6114 Napisano 23 Marca 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7189 #6115 Napisano 23 Marca 2021 Po spacerze.. łapki zmarzły... 7 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #6116 Napisano 23 Marca 2021 Jak śpiochy no to śpioch 😏 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6461 #6117 Napisano 23 Marca 2021 8 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Rewelacja! Tylko fotka w negatywie 😉😁. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #6118 Napisano 24 Marca 2021 Były dziki to odpoczynek się należy. Stawy bolą i maleństwo poszeło spać dzis w domu(materac 2mx90cm) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6119 Napisano 24 Marca 2021 Śpicie ze swoimi psami jak nie przymierzając pewni celebryci ? Przecież taki piesek jak wróci ze spaceru w zależności od aury ma w sierści pełno piachu, że o innych niespodziankach nie wspomnę. I to wszystko potem zostaje na posłaniu ‼️ Mnie się zdarzało wpuścić kota, ale koty z zasady nie szlajają się w błocie a jeżeli już nawet to potem długo doprowadzają futerko do perfekcji 🐈⬛ 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #6120 Napisano 24 Marca 2021 Mój ma własne poslanie domowe i do mojego się nawet nie zbliża. Po spacerze jest czesanko. A większość czasu i tak na dworze spędza. A w stadzie tez musi być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7189 #6121 Napisano 24 Marca 2021 2 godziny temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Śpicie ze swoimi psami jak nie przymierzając pewni celebryci ? NIE 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6122 Napisano 24 Marca 2021 11 minut temu, mkl1 napisał(-a): NIE Spoko ! Jak nie widzisz, Twój pupil na pewno próbuje czy masz wygodne posłanie 🐕 Znam to z autopsji .... po powrocie do domu nasz Amiczek witał nas z entuzjazmem .... ale jak wsadziłem rękę pod pościel i wyczułem ciepło jego radość gasła w oczach i z opuszczonym ogonem schodził nam z oczu . Ale przynajmniej w naszej obecności wiedział gdzie jego miejsce .... w szyku 🎃 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bromborek 98 #6123 Napisano 24 Marca 2021 3 godziny temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Śpicie ze swoimi psami ? NIE Moja psinka ma nawet zakaz wchodzenia do sypialni. W dzień zwykle waruje na progu i choćby mordkę przekłada do zamkniętej strefy... a w nocy śpi na swoim legowisku albo na sofie. Jest jeszcze młoda więc proces uczenia trwa. Wychodzę z założenia, że pies musi mieć ograniczenia. A co do brudu to po brudnym spacerze ma zwykle mycie podwozia. A po zwykłym ma zawsze wycieranie łap. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7189 #6124 Napisano 24 Marca 2021 36 minut temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Spoko ! Jak nie widzisz, Twój pupil na pewno próbuje czy masz wygodne posłanie 🐕 Znam to z autopsji .... po powrocie do domu nasz Amiczek witał nas z entuzjazmem .... ale jak wsadziłem rękę pod pościel i wyczułem ciepło jego radość gasła w oczach i z opuszczonym ogonem schodził nam z oczu . Ale przynajmniej w naszej obecności wiedział gdzie jego miejsce .... w szyku No widzisz... to masz pecha Ja nawet kilka razy "zapraszałem" nie wchodzi na łóżko.. Idzie do swojego kojca, lub na fotel. Co najwyżej spi obok łóżka na dywaniku.. 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73119 #6125 Napisano 24 Marca 2021 4 godziny temu, Jędrula.wawa napisał(-a): Śpicie ze swoimi psami jak nie przymierzając pewni celebryci ? Tak 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach