Sn@p 910 #6626 Napisano 19 Lipca 2021 Wzięło mnie na wspomnienia ... Taki malutki i urwisowaty byłem a już dwa lata za nami 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 867 #6627 Napisano 19 Lipca 2021 Nie oddam piłki.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #6628 Napisano 19 Lipca 2021 Niezniszczalny ten futrzak . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #6629 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) Rambo leży i biedny myśli, jak będzie wyglądało jego życie od teraz, kiedy już nie jest prawdziwym samcem Alfa 😪 Edytowane 19 Lipca 2021 przez Louis Cypher 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23519 #6630 Napisano 19 Lipca 2021 Coś Ty zrobił 🤦 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92055 #6631 Napisano 19 Lipca 2021 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 867 #6632 Napisano 19 Lipca 2021 51 minut temu, Ritter napisał(-a): Niezniszczalny ten futrzak . 16 lat ma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #6633 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Coś Ty zrobił 🤦 Niestety takie przepisy. Został zabrany wcześniej ze schroniska, pod warunkiem, że sami pójdziemy z nim do veta na kastrację. Schronisko, w myśl Polskiego prawa, ma obowiązek kastrować psy 😑 Nigdy nie zrobilibyśmy tego z własnej woli ale zaczęli już nas nękać telefonami przypominającymi, no i obiecaliśmy… Edytowane 19 Lipca 2021 przez Louis Cypher 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7470 #6634 Napisano 19 Lipca 2021 Biedny.. Taki stres. Szkoda mi go.. 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1327 #6635 Napisano 20 Lipca 2021 10 godzin temu, Ritter napisał(-a): Niezniszczalny ten futrzak . @egzo18 wstawił zdjęcie kota na moja prośbę 👍‼️🐈⬛ Raz że dawno ten mruczek tu nie gościł a dwa to ile można oglądać te psie mordy ⁉️🤭🤪 9 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Rambo leży i biedny myśli, jak będzie wyglądało jego życie od teraz, kiedy już nie jest prawdziwym samcem Alfa 😪 A co, WYSZCZEPIŁEŚ go ? 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 167055 #6636 Napisano 20 Lipca 2021 Robimy hałas na dzielni😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24178 #6637 Napisano 20 Lipca 2021 Taki fajny Ziutek się przybłąkał i się zadomowił . Na nieszczęście w czasie kiedy trzy moje dziewczynki miały cieczkę. Piesek grzeczny, wesoły, lgnie do ludzi. Wygląda, że jakiś Polak katolik miłosierny wyrzucił go do lasu. Szukam dobrego domu i opiekuna, bo do schroniska nie oddam. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92055 #6638 Napisano 20 Lipca 2021 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #6639 Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Słuchajcie jadę na urlop i potrzebuję psa zostawić komuś na 2 tygodnie a widziałem że macie duże ogrody fajnie by się pies czuł. Jest spokojny nie stwarza większych problemów (136) Udostępnij - YouTube (136) Udostępnij - YouTube Edytowane 20 Lipca 2021 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 24178 #6640 Napisano 20 Lipca 2021 No, kępę trawy przesadzil😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #6641 Napisano 20 Lipca 2021 Godzinę temu, Paweł Bury. napisał(-a): Słuchajcie jadę na urlop i potrzebuję psa zostawić komuś na 2 tygodnie a widziałem że macie duże ogrody fajnie by się pies czuł. Jest spokojny nie stwarza większych problemów (136) Udostępnij - YouTube (136) Udostępnij - YouTube Mnie by się przydał, bo z kretem nie mogę sobie poradzić a spustoszenie robi tymi kopcami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7470 #6642 Napisano 20 Lipca 2021 To zabieraj Pies szczęśliwy, Ty zadowolony, krety nieszcześliwe i wypłoszone.. ( tak na serio to sam "tupot" psich łap skutecznie straszy krety..) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #6643 Napisano 20 Lipca 2021 Maniuś to taka rasa co nie odpuści kotu, gołebiom, kunom, myszom, kretom itd...nie nawidzi busów z napisami po bokach i głośnych motocykli, quadów. Na ogrodzie czy spacerze musi kopać, wbija nos w ziemię i mocno się zaciąga, zresztą wszystko jest na filmie, tak jest codziennie po kilka razy. A na urlop jedzie z nami nie ma opcji żeby został gdzieś z kimś - to członek rodziny 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #6644 Napisano 20 Lipca 2021 Cygan, odszedł do krainy wiecznych łowów. ....zwykły kundel, ktory jak pamiętam był w rodzinie od zawsze. 20 lat przeżył. W niedzielę dziewczyny u dziadków bawily się z nim jeszcze, ale staruszek był już słaby...w nocy z niedzieli na poniedziałek mu się zdechło 😔 Jako, że natura nie znosi próżni, dzisiaj pojawił się On - Rudzik 😁 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7470 #6645 Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) Współczuję i ... życzę szczęścia nowemu przyjacielowi... Pewnie będzie równie, albo nawet bardziej kochany... znam tą przypadłość... Jak mój Szafir ( owczarek niemiecki) odszedł, za dwa dni pojawił się kolejny do kochania .. Barrett ( border Collie) Edytowane 20 Lipca 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #6646 Napisano 20 Lipca 2021 Na pewno u rodziców będzie szczęśliwy, pełna micha, duzo miejsca do biegania i moje dziewczyny, które zaglaskaja go odwiedzając dziadków. Ja niestety nie mam serca psiaka mieć mieszkając w bloku 🙁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 7470 #6647 Napisano 20 Lipca 2021 Mieszkam w "bloku" tyle, że 20 m od lasu... jakieś tysiące hektarów... I mam gdzie spacerować z Barrettem. do tego ... Border poznaje, że dzik, to nie koniecznie da się zagonić tak jak owca... , a sarna /koza spiernicza, i nie reaguje na szczeknięcie. oznajmiające "zostań" na miejscu.. !!! 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 412 #6648 Napisano 22 Lipca 2021 7 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16071 #6649 Napisano 24 Lipca 2021 Ucieczka na łóżko przed Ryczącym Potworem 🤣 (chyba wszystkie psy boją się odkurzacza) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92055 #6650 Napisano 24 Lipca 2021 Szeryf kiedyś się bał odkurzacza, a teraz to jego ulubiona forma masażu - szczotką odkurzacza po grzbiecie. Nastawia się, wije, mruczy zadowolony - tylko cyknąć to trudno, więc fota "z innej okazji". 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach