Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Najlepszy przyjaciel człowieka :-)

Rekomendowane odpowiedzi

U pancia w warsztacie na trocinkach pod maszyną jest najlepiej  :) wszędzie dobrze byle z panciem  :lol: ten mój ciapek mnie rozbraja non stop ze mną  -_-

post-68206-0-95283500-1488358215_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U pancia w warsztacie na trocinkach pod maszyną jest najlepiej  :) wszędzie dobrze byle z panciem  :lol: ten mój ciapek mnie rozbraja non stop ze mną  -_-

Przystojny Jack się trafił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaraz , zaraz...czy ja dobrze pamiętam że to rodzina naciskała na psa a Ty ogłaszałeś otwarty sprzeciw ? :-) bo to obowiązki które spadną na Ciebie, bo to spacery etc.

Teraz nie tylko że cały czas z Tobą to jeszcze słyszę jakby .... entuzjam ??? :-)

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak było - ja czułem że spadnie na mój kark jako że działam koło domu i co chwila mogę zajrzeć co u psa.

A piesio jakieś 15 minut temu przegryzł 1.5 litrową butelkę gazowanego napoju wcześniej nie otwieranego Zbyszko kolor czerwony i fontanna opryskała szafki w kuchni,okap, okno, zasłoniętą roletę, sufit i drobne manele na półce o podłodze nie wspomnę - cisnienie było jak cholera bo wyturlał tą butelkę i gaz był mocno wstrząśnięty 

Na suficie plamy, roleta zdjęta opłukana czort wie czy się nie po zbiega  -_-

Pies w domu mały czort rozbójnik  :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O taki opis sytuacji to ja rozumiem! Zaraz żonie przeczytam i zdjęcie sprawcy pokażę. Prewencja jest najlepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo fotki - z grubsza już posprzątane ale podłoga się lepi mimo 3 myć 

Zdjęcia szkód i szkodnik oraz wychaczona zębem butelka i to co zostało - w życiu bym nie pomyślał że tryśnie z podłogi aż na sufit 

post-68206-0-80541700-1488398037_thumb.jpg

post-68206-0-53018800-1488398042_thumb.jpg

post-68206-0-95317000-1488398046_thumb.jpg

post-68206-0-34293200-1488398051_thumb.jpg

post-68206-0-58846100-1488398056_thumb.jpg

post-68206-0-48443900-1488398061_thumb.jpg

post-68206-0-30279500-1488398066_thumb.jpg

post-68206-0-53044600-1488398071_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najszybszy ogon na świecie3d3b855a7834e70cbb94ceee145277d9.jpg

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł

Twój przyjaciel wygląda na skruszonego. A PET był na podłodze czy Jack musiał się bardziej postarać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie skrucha - to jest medytacja przed następnym aktem spustoszenia :-)

Byłem kiedyś na wyścigach samochodowych (stock car racing). Z przodu rozbiła się pod parasolem rodzina z dwójką dzieci (około 10 lat) i takim russelem. Bardziej byłem zafascynowany ogromem zniszczeń których dokonał pies niż wyścigiem :-) Kobieta była w stanie kontrolować tych dwóch chłopaków ale russel pokonał ją :-)

Edytowane przez switch107

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żona była na zakupach i położyła torby w rogu kuchni na podłodze - gnida wyciągnęła sobie butelkę i przebił ją zębem jak byliśmy w pokoju 

Dostał reprymendę i trochę nim potrzepałem za kark żeby wiedział że nabroił wtedy robi takie oczy jak kot na Szreku i łeb mu wisi jak u osła  :D

Broi ale jednak więcej jest tych fajnych chwil - na pewno warto choć czasem nerwy puszczają 

Przedwczoraj podkopał się pod płotem do sąsiada i zjadł mu z oczka rybę coś podobnego do karpia tylko czerwonego z długimi płetwami jak u welona - ryba zdechła już dawno ale dryfowała pod lodem - dziad ją zeżarł przyszedł do domu i wyrzygał zepsute mięso 

To tyle jeszcze dodam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia z rybą. daje do myślenia. Nie zatrzymał gnidy płot i lód...za to żona po okazaniu Twojej historii mnie " zabiła" - uśmiała się i skwitowała - było kupić suczkę, suczki są spokojniejsze. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pies wie że nabroił po tonie głosu właściciela. Proponuję poczytać w książkach. No chyba że mu w mordzie eksplodowało to wystraszył się biedak.

Jedyny sposób to pusta puszka po coli z monetaki w środku postawiona wyżej i przyczepiona do "ofiary". Raz ruszy jak człowieka nie będzie i będzie pamiętał.

Klucz dla takich psów to - "pies zmęczony to pies szczęśliwy"

Najszybszy ogon na świecie

za***iste zdjęcie Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia z rybą. daje do myślenia. Nie zatrzymał gnidy płot i lód...za to żona po okazaniu Twojej historii mnie " zabiła" - uśmiała się i skwitowała - było kupić suczkę, suczki są spokojniejsze. ...

Lód się już prawie rozpuścił a te ryby pływają przy brzegu - jak go kupowaliśmy to był on i dwie suczki ale potem te cieczki ..... sprzątać trzeba 

Pies wie że nabroił po tonie głosu właściciela. Proponuję poczytać w książkach. No chyba że mu w mordzie eksplodowało to wystraszył się biedak.

Jedyny sposób to pusta puszka po coli z monetaki w środku postawiona wyżej i przyczepiona do "ofiary". Raz ruszy jak człowieka nie będzie i będzie pamiętał.

Klucz dla takich psów to - "pies zmęczony to pies szczęśliwy"

Takie dzwoniące puszki tylko go rozochocą - im więcej się coś tarabani to bardziej go kręci 

Tego psa czy tej rasy nie da się zmęczyć jest niezmordowany 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stwór z centralnej Polski z miasta Łodzi on pochodzi ale co to jest?

Za wolny aparat za szybki stwór...

Dantyś pozdrawia i dziękuje za fotki. Usiłował mi zorganizować Twój zegarek, jednak stwierdził, że za dużo odgryzania i może byś się obraził?

Twierdzi, że za Tobą tęskni, wybawiony jak nigdy  :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lód się już prawie rozpuścił a te ryby pływają przy brzegu - jak go kupowaliśmy to był on i dwie suczki ale potem te cieczki ..... sprzątać trzeba

Takie dzwoniące puszki tylko go rozochocą - im więcej się coś tarabani to bardziej go kręci

Tego psa czy tej rasy nie da się zmęczyć jest niezmordowany

Na 100% przestraszy się takiej puszki. Łokot jest niezły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia z rybą. daje do myślenia. Nie zatrzymał gnidy płot i lód...za to żona po okazaniu Twojej historii mnie " zabiła" - uśmiała się i skwitowała - było kupić suczk

ę, suczki są spokojniejsze. ...

Chomika i szczura-tak powiedz :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez moze przedstawie mojego psiego przyjaciela. Pasterz Rollo śle do Was pozdrowienia:)

b7bc746471e5805068fdd0f950e1fd75.jpg

ef05a7c416c1370573dee7dc53e51762.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje bydle na działce to z przed wczoraj - potem dzisiejsze zdjęcia z domu najpierw przy drzwiach (wtedy już wiedziałem że coś nabroił a potem z pokoju  -_-  to są strzępy kompozycji kwiatowej tzw suszki 

A więc oddam psa w dobre ręce dołożę stówkę lub nawet dwie 

post-68206-0-25132400-1489156767_thumb.jpg

post-68206-0-86464100-1489156779_thumb.jpg

post-68206-0-57728900-1489156792_thumb.jpg

post-68206-0-91552800-1489156804_thumb.jpg

post-68206-0-25337100-1489156816_thumb.jpg

post-68206-0-47814400-1489156821_thumb.jpg

post-68206-0-20687700-1489156826_thumb.jpg

post-68206-0-09310600-1489156832_thumb.jpg

post-68206-0-90854000-1489156837_thumb.jpg

post-68206-0-02031600-1489156845_thumb.jpg

post-68206-0-27584100-1489156851_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartujesz, prawda? Jestem pewien, że żartujesz...

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, chrzanić suszkę ...ale jakby tak mebel przetworzył...no to szacun "temu misiu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł, kup łańcuch i budę i uwiąż go przy budzie na działce i będziesz miał święty spokój. :)  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi