Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

onkyo05

Uratuj życie naszego synka

Rekomendowane odpowiedzi

Fantastycznie :) Cieszę się, że wszystko zmierza ku dobremu. Trzymam mocno kciuki i czoło do góry :)

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja trzymam gorąco kciuki- będzie dobrze, MUSI być!!!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie we wrześniu otwieramy szampana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3mam kciuki!!!

Dobry zegarek nie jest zły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Szpikulec najprawdopodobniej się przyjął :D

Teraz trwoga o to aby John nie załapał wirusa albo innej cholery :(

I czekamy na wyjazd do TUBINGEN :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne wieści :unsure:

Cieszę się i czekam na dalsze informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest dobrze i wierzę, że będzie jeszcze lepiej :(

Trzymajcie się zdrowo :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymamy z Żoną kciuki. Pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy wytrwałości.

Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAX serdecznie dziękujemy :(

Jeśli sytuacja mnie zmusi wystawię na licytacji resztę mojej kolekcji kieszonek, pozostało mi kilka ciakawych staroci :unsure: Reszta już sprzedana na rzecz Hansa :D

Musimy się dokładnie obliczyć co do kosztów leczenia i pobytu w Niemczech.

Pozdrawiam serdecznie. Tato Johna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Are444 podziękowania dla Was!!!! :)

Apropos Kielce to moje rodzinne miasto gdzie mieszkałem przez 24 lata. Tam kończyłem wszystkie szkoły i studia, dopiero potem poniosło mnie w świat. Ale mam całą rodzinę w scyzorykowni. Karczówkowską i cały Czarnów wspominam z łezką w oku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę nie ma za co :)

Ja z Herbów pochodzę, przez 25 lat tam mieszkałem, a na Czarnów do technikum samochodowego chodziłem :)

Pozdrawiamy Was tym serdeczniej i dużo zdrowia dla Jasia :D

Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kłaniam się. Już w poniedziałek mój synio wychodzi z oddziału przeszczepowego do domciu. Pozostaje nam czekanie na decyzję NFZ co do finansowania części wyjazdu do Niemiec. Jednak bez względu na pozytywne lub negatywne decyzje tej formacji, na początku września walimy do Tubingen, gdzie John ( Hans) spędzi 6 miesięcy. Według lekarzy przeszczep przeszedł zadziwiająco dobrze co nas cieszy bo Jaśko dużo już w swym krótkim życiu przeszedł a sukces przeszczepu był przedstawiany jako 50%. Pozdrowionka B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszymy że wszystko się udało i trzymamy kciuki żeby NFZ partycypował w kosztach wyjazdu, w końcu wszyscy na to płacą aby właśnie w takich sytuacjach można było pomóc.

Pozdrawiamy i trzymamy kciuki

Magda i Arek oraz nasze pociechy Julka i Kuba B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za życzenia. Jutro kładziemy się na dokładne badania scyntograficzne oraz tomograf. Badania zlecone przez klinikę w Niemczech. Zlecili także rezonans całego ciała jednak Polska nie dysponuje takim cackiem i zrobią go w Tubingen. W przyszłym tygodniu podany zostanie także dokładny termin wyjazdu. Trzymajcie kciuki.

Gorące pozdrowionka od Johna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja trzymam kciuki za was wszytkich cały czas!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Właśnie dzisiaj klinika w Lublinie otrzymała wiadomość od kliniki w Tubingen , iż po ocenie wyników badań Johna, synek został zakwalifikowany do dalszego leczenie w Niemczech. Do wyjazdu ma dojść lada dzień :)

Niestety w treści wiadomości możne było przeczytać informacje mniej optymistyczną a mianowicie, że ze względu na przykre doświadczenia kliniki z płatnością ze strony pacjentów z Polski, Tubingen chce gwarancji zapłaty w postaci przelewu części pieniędzy przed przyjazdem lub uzgodnień na poziomie konsultanta krajowego i NFZ z dyrektorem finansowym Tubingen Panem Szteblerem :)

Przykre to było i dołujące ale niestety sami my Polacy podobno zapracowaliśmy na takie opinie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przejmujcie się opiniami tylko do przodu. Najważniejsze, że wszystko układa się po Waszej myśli. Życzę mnóstwo siły i uśmiechów dla Was i dla młodego :)

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Dzisiaj NFZ potwierdziło nam , że nie sfinansuje nawet części leczenia synka. Prezes tej śmiesznej instytucji Paszkiewicz pomimo pozytywnej opinii konsultanta krajowego Pana Profesora Kowalczyka okazał się mądrzejszy i nie znalazł dla Jasia pieniędzy, chciałem napisać parę słów na temat tych ludzi ale przez to mógłbym mieć problemy także prawne więc nie napiszę bo i nie warto i nie ma o kim :) :) :D

W związku z powyższym zbieramy nadal pieniążki oraz zwróciliśmy się o pomoc do Fundacji Polsat, być może prezes Solorz ma większe serducho. :)

Serdecznie pozdrawiamy.

P.S. Zona na psychotropach, tak na nią zadziałał NFZ..... ech szkoda gadać.

A propos gdyby to dotyczyło dzieci któregoś z tych urzędasów znalezli by pewnie luki prawne??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli możesz to zdradź jaki jest koszt leczenia w Niemczech, bo rozumiem, że z tym konkretnym jest problem

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.