Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

onkyo05

Uratuj życie naszego synka

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno coś sensownego napisać w obliczu takiego bezsensownego cierpienia i śmierci dziecka. To bardzo niesprawiedliwe.

Ta kruchość i ulotność życia ma chyba jedyny sens w momentach bycia razem, chwilach wspólnego szczęścia, które pozostaną w pamięci.

• Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem ;)
  • Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&Promaster
  • Aktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana):
  • Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z całego serca współczuję ,ale pamiętajcie ,że

...Nie umiera ten kto żyje w pamięci innych...

Jaś jest cały czas z Wami i zawsze będzie.

Trzymam kciuki za Was aby Bóg dał Wam teraz dużo siły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wierzyłem, że wszystko się uda jak pisaliście z takim optymizmem o tym wyjeździe do Niemiec, że to już tak blisko, że się uda...

Strasznie mi przykro, łzy cisną się do oczu..., brak słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serce pęka i nie da się słowami opisać tego co się czuje... Jesteśmy z Wami...

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[']['][']

Ja również wierzyłem, że to już, już za moment będzie dobrze ... po prostu ścięło mnie, strasznie wam współczuje, ale wiem, że Jaś jest teraz gdzieś tam u góry, bez bólu i cierpienia, patrzy na Was i czeka ... spotkacie się jeszcze.

:) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam i Jasiowi za to, że daliście nam możliwość być razem. Przegraliśmy i zwyciężyliśmy. Do zobaczenia, szybko zleci...

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak słów by wyrazić słowa współczucia dla rodziców gdy ich dziecko odchodzi...W takich chwilach człowiek traci wiarę, ale to właśnie teraz jej najwięcej potrzebujecie dla Waszego Jasia.

Non omnis moriar - To co we mnie niezniszczalne, teraz staje twarzą w twarz z Tym, który Jest.

Jan Paweł II

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co powiedzieć. Nikt kto tego nie przeżył nie jest w stanie tego zrozumieć. :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.