Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

onkyo05

Uratuj życie naszego synka

Rekomendowane odpowiedzi

no to super, że ruszyło :blink:

wieczorem porobie zdjęcia i wrzucę cos na aukcję

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam jeszcze pytanie: bywam też na forach fotograficznych czy mogę tam zamieścić link do tego tematu ??? może i tam ktoś się znajdzie chetny do pomocy ???

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszło na Fototoku !!

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zadzwoniła do mnie żona , że ruszyła aukcja dla Jasia. Oczom nie wierze ale jesteście szybcy. Czapki z głów. DZIĘKUJEMY :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim serdeczne podziękowania za wpłaty. Bóg Wam to wynagrodzi jesteśmy tego pewni!!!! Wielu z Was się chyba zera pomyliły......Takie kwoty, że łzy do oczu płynął. Ruski oszalałeś.....Jeśli tylko mogłibyśmy się Wam odwdzięczyć :)

Z doświadczenia wiemy, że można zawsze liczyć na tych którzy sami niewiele mają, ci z dużymi pieniędzmi mają inne priorytety. Szkoda ale nie nam to oceniać.

DZIĘKUJEMY :)

Wojtekimarco oszlałeś!!!!! To potworna kwota. Niesamowite serducho. W lokalnej prasie ukaże się podziękowanie dla forumowiczów. Czapki z głów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

PIT już dawno poszedł, ale dziś zrobiłem przelew na konto jednej z fundacji wymienionej na stronie www.

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Michał.

P.S. Mój syn też ma na imię Jaś, tylko jest trochę starszy (8,5 roku) :rolleyes:

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszło ode mnie dla Jasia 1 %

Współczuję i życzę Jasiowi i Wam dużo siły i zdrowia.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1% odemnie poszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czwartek poszedł 1%. Pozdrawiamy i życzymy powrotu do zdrowia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I od nas poszedł 1%. Dużo zdrowia dla Jasia, a dla Was jasnego spojrzenia w przyszłość, siły i wytrwałości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIGDY NIE WOLNO SIĘ ZAŁAMYWAĆ, NAWET, KIEDY JEST BARDZO ŹLE! TRZEBA MIEĆ WIARĘ I SIĘ NIE PODDAWAĆ! ŻYCZĘ WAM DUŻO SIŁY, WYTRWAŁOŚCI I WŁAŚNIE NIEUGIĘTEJ POSTAWY! WALKA Z PRZECIWNOŚCIAMI LOSU, OPTYMIZM I WIARA W WYZDROWIENIE ORAZ WSPARCIE OSÓB NAJBLIŻSZYCH POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA! WIERZĘ, ŻE WSZYSTKIM WAM SIĘ TO UDA!!!! DUŻO MIŁOŚCI I POWODZENIA!

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Dziękujemy za rady i życzenia. Wszystkie są cenne i potrzebne. Jasio jest po operacji we Wrocławiu. Pan Profesor Godziński wyciął skurw..... w całości z brzuszka. Dobrą wiadomością była dla nas informaja, że dziad był w większości martwy. Teraz synio odpoczywa przed następną operacją usunięcia zmiany w śródpierisiu. Następnie przeszczep i jedziem do Tubingen ;)

Mamy nadzieję, że wszystko będzie zgodne z planami i szczęśliwe a dzięki Wam zabezpieczymy Jasia podczas pobytu w Niemczech. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za dobre serducha. Pa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedł 1%.

Zdrowiej Jasiu. A rodzicom życzę wiary, wszystko musi być dobrze.

Pozdrawiam

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

1% ;) Musi byc dobrze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ode mnie 1% również wędruje dla Was. mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!!, trzymajcie się!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszło 3 x 1 %.

Dużo Zdrowia

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z uwagi na zakończenie okresu rozliczeniowego, chcemy uprzejmie podziękować wszystkim dobroczyńcom za przekazanie 1% podatku na konto synka Jasia. Jesteście wspaniali, niech Bóg Wam wynagrodzi. Uściski od synka. Rodzice Johna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tropem aukcji 'dla Jasia' dotarłem do tego wątku. Podatki zapłacone, ale postaram się wieczorem po powrocie z wyjazdu zrobić przelew na wskazane konto.

Walczcie! Trzymam kciuki jako ojciec dwóch chłopaków:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walczcie! Trzymam kciuki jako ojciec dwóch chłopaków:-)

A ja teraz trzymam kciuki jako świeżo upieczony ojciec tygodniowej Hani :) Chciałbym, żeby była zdrowa. Reszta jakoś się ułoży. Teraz zaczęło do mnie docierać jaka to odpowiedzialność za dziecko i to nie taki "hop-siup". Dotarło do mnie, gdy wracaliśmy ze szpitala do domu, wsadziłem fotelik samochodowy z Hanią do auta, przypiąłem go pasem, odpaliłem silnik i zajarzyłem, że nic już nie będzie takie jak kiedyś :)

Mam nadzieję, że polepszy się Waszemu Jasiowi. Powiem więcej - wierzę, że tak będzie! Chętnie się z Wami spotkam, gdy będziecie we Wro, choć zdaję sobie sprawę, że w takiej sytuacji czasu jak na lekarstwo.

Pozdrawiam!

Dobry zegarek nie jest zły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Córeczka mojej przyjaciółki chorowała na neuroblastoma. Na szczęście wszystko sie dobrze skończyło.

Dokładam swój grosik i postaram sie rozpowszechnić numer konta.

Bardzo mocno trzymam kciuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dlatego, że 30% dzieciaków z neuroblastoma zostaje wyleczonych mamy cichą nadzieję, że w tych 30% znajdzie się i nasz John :)

Pozdrawiamy i dziękujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.