Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Rolex Submariner GREEN

97 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Taki Rolek do tego Jaguar na wypasie i już od razu widać z kim ma się do czynienia :) Nie no żarcik. Taki zielony lepszy, bo jednak wzór oklepany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rolka miałem dwa modele...w tym suba bez daty, tego zielonego mierzyłem i przyznaję że strasznie kusi....uważam też że każdy jeden rolex zyskuje po bliskim kontakcie. Tylko aktualne ceny nawet na chrono24 są dość wysokie. Są gusta i ..... ja POLECAM :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-26579-0-21338800-1331839879.jpg

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi sie zdaje, że po pamie, będzie to kolejny kandydat, mimo swoich małych przecież rozmiarów :lol: Musze tylko ten kolor zobaczyć na żywo.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie jak fajnie się prezentuje na tym filmiku :)

http://www.youtube.com/watch?v=_aTQc50bw9M

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem na żywo ten zegar wiele traci. Ostatnio wskoczyłem do salonu Rolka i srogo się zawiodłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ciekawe... Dlaczego się zawiodłeś? Kolor brzydki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekny jest, ten odcien zieleni jest taki , jak to określić, taki "luksusowy" .Kojarzy mi sie z takimi mega luksusowymi gabinetami.Na żywo, dech zapiera, model jak i kolor :)

Nawet ksieciunio go lubi :)

http://coolspotters.com/political-figures/frederik-crown-prince-of-denmark/and/watches/rolex-green-submariner#medium-1238837

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ciekawe... Dlaczego się zawiodłeś? Kolor brzydki?

Strasznie niepozorny i jak tak patrzę na to zdjęcie reklamowe, które wkleiłeś wyżej to właśnie przy nim zegarek na żywo wypada dość blado, żeby nie powiedzieć nijako.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mnie troche przestraszyłeś, może oglądałeś zegarek w niewłaściwym świetle... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem na żywo ten zegar wiele traci. Ostatnio wskoczyłem do salonu Rolka i srogo się zawiodłem...

Chyba wiem o czym mówisz, dla mnie nawet klasyczny, czarny Sub, stracił tak wiele, że nie mogłem zrozumieć jak mógł mi się wcześniej podobać :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież na tym ostatnim filmiku pokazana jest podróba. Mechanizm 3135 wygląda inaczej. Zobaczcie od około pierwszej minuty nagrania.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Piotr Dygas, na żywo był to głeboki zielony, czy bardziej zgniły zielony?

Pytanie było do Piotra, ale może ja odpowiem, bo widziałem nowe Submarinery na żywo. Nie wiem co masz na myśli pytając o "głęboki zielony", ale na pewno zegarek nie był w kolorze ciemnej "Roleksowej" zieleni. Był raczej po jasnej stronie mocy :). Mnie się ten czasomierz podobał, ale gdybym miał kupować Rolka, to wybrałbym wersję czarną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zegarek prezentowany na filmie, to śmieć, nie żaden Rolex.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm o ile mam takie samo zdanie, co do pepsi na zdjeciach, czy nawet na własnej ręce, to ostatnio widziałem własnie suba pepsi... co wiecej ubranego do biznesowego garnituru (niesamowita moda w zagranicznych korporacjach na ciężkie i duże zegarki, obowiązkowo na bransolecie :) ) i kurcze... wyglądał bardzo fajnie!

Submariner pepsi nie istnieje, pomyliliście modele i widzieliście GMT. Istnieją wersje tzw. Pepsi i Coke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli to podróba, to przepraszam, nie zuważyłem.

Mariusz, czarny Submariner jest troche nudny, pozatym mam już troche tych zegarków z czarną tarczą, dlatego jeżeli będę go kupował, to napewno zielonego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym kiedykolwiek miał kupować jakiegoś ROLEXA to własnie ten model

Jest idealnym zegarkiem wakacyjno weekendowym i to że ma kolorową tarczę jest jego atutem

Jeśli ktoś szuka jednego zegarka na każdą okazję to oczywiście czarny SUB będzie lepszy

jako kolejny zegarek w kolekcji to tylko ten zielony!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ta zieleń to esencja Rolexa i jeden z niewielu zegarków tej marki, który na prawdę mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa wariacja na temat rolexa, jednak jedyny słuszny kolor w przypadku SUB-a to CZERŃ :P

Life is like a fuse short and burning fast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak jedyny słuszny kolor w przypadku SUB-a to CZERŃ :P

Jeżeli się ma jeden czy dwa zegarki, to fakt, ale jak masz już te kilkanaście, i to z czarną tarczą, to jedynym słusznym woborem jest zielony Submariner.

...do takiego doszedłem wniosku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli się ma jeden czy dwa zegarki, to fakt, ale jak masz już te kilkanaście, i to z czarną tarczą, to jedynym słusznym woborem jest zielony Submariner.

...do takiego doszedłem wniosku :P

I slusznie - ten zielony SUB jest przepiekny na zywo (ktos wspominal niebieskiego - jest paskudny, nie to, ze z bialego zlota, po prostu niebieski jest brzydki, zielony za to... wspaniale sie prezentuje na rece :) )

Kupuj i pokazuj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie jestem bliski realizacji innego zegarka, ale zaraz po nim będę myślał już o kolejnym, i tutaj na dzień dzisiejszy w gre wchodzą, któryś z Ingenieurów, GO Senator, lub właśnie zielony Submariner, który nie ukrywam, że bardzo mnie kusi. Jest to chyba jedyny zegarek na rynku do którego pasuje ten kolor, prawda? Zastanawiam się tylko czemu co poniektórzy piszą, że zegarek ten na żywo traci, a inni zaś piszą, że zyskuje... Bardzo jestem ciekaw moich wrażeń, nie widziałem jeszcze tej wersji na żywo, i mam nadzieje, że się nie rozczaruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ten zielony SUB to chyba jakaś pomyłka.

Widziałem go w naturze - moim zdaniem brzydactwo.........

przynajmniej dla faceta (podobał się za to mojej żonie).

Ale to tylko moje subiektywne zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito..tak z czystej ciekawości - czy Twoje kolekcjonowanie i kolekcja ma w ogóle jakiś sens, jakąś myśl, jakiś skład i ład??

Czy kupujesz wszystko co Ci się podoba...jak leci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.