Maks 3 10 #1551 Napisano 14 Kwietnia 2014 Moim zdaniem ok. Jeśli masz możliwość spróbuj przymierzyć jakąś większą Omegę, wiem,że to nie to samo, ale dla pewności możemy się wypowiedzieć 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1552 Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Mierzyłem nową PO- 42 znacznie za mała, 45 za duża - poza tym grubość jest okrutna. Nie wspominając o cenie. PO XL na 2500 jest ok, choć wielkość niebezpieczniej zbliża się do maximum tego co zniesie mój nadgarstek. Z seamsterów (prócz AT) najbardziej optymalna była PO GMT (ma jakieś 43-44 cm), ale "value for money" jest niesatysfakcjonująca. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Tomaszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1553 Napisano 14 Kwietnia 2014 Ta 300M jest w idealnym rozmiarze. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1554 Napisano 14 Kwietnia 2014 Kusicie Panowie, kusicie pamiętajcie, że zdjecia telefonem przekłamują.. Msokol - linia retro ML super prezentuje się na nadgarstku i z ciemną, i z jasną tarczą. Do tego bardzo fajny pasek, też w klimacie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1555 Napisano 14 Kwietnia 2014 Kusicie Panowie, kusicie pamiętajcie, że zdjecia telefonem przekłamują.. Msokol - linia retro ML super prezentuje się na nadgarstku i z ciemną, i z jasną tarczą. Do tego bardzo fajny pasek, też w klimacie.Do tego na bransie jest dodawane nato, ale kiepsko wygląda. Bałbym się na takim cienkim nosić. Strach, że się rozwali bo koperta jest dość masywna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1556 Napisano 14 Kwietnia 2014 Diver jest ok, ale osobiście optowałbym z tym pontosem z białą tarczą - może jakiś pasek w stylu Monaco do niego by pasował? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1557 Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Mówisz o tym dziurkowanym? Uważam, że bardzo by pasował... W ogóle kolorystyka zegarka od razu skojarzyła mi się z Tagiem. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez msokol19 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1558 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dokładnie Z dziurkami, choć ten z kompletu też jest fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6245 #1559 Napisano 23 Kwietnia 2014 Przymierzyłem dziś sobie ten sympatyczny chronograf Longinesa:Jest wysoki, ale ma rozsądną średnicę i leżał dobrze. Na żywo jest nawet czytelniejszy niż na zdjęciach i renderach. No ale chronografy - poza trzema-czterema najfajniejszymi - nie kręcą mnie zbytnio, Dla mocniejszych wrażeń estetycznych po raz kolejny przymierzyłem więc sobie również LLD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1560 Napisano 23 Kwietnia 2014 A mi po głowie chodzi jeden z tych, ale może kiedyś, jak pojawi się na bazarku. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1561 Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Wkrótce I to szybciej niż mogło by Ci sie wydawać Edit: pytanie tylko jak bardzo Ci na nim zależy ? Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1562 Napisano 23 Kwietnia 2014 Ty masz z białą czy czarną tarczą? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84863 #1563 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zasadas kolega ma pokazanego przez Ciebie po prawej stronie> No dobra było dzisiaj trochę mierzone i oglądane Udało mi się przymierzyć Citizena: Zegarek świetny leży jak przyklejony, tarcza genialna. Tylko w kolorze jajecznym. Obejrzałem trochę Longinesów i przymierzyłem LLD: Ciekawy ale mnie nie zachwycił. Longines HydroConquest poprawny ale czegoś brakuje. Ten wyglądał ciekawie ale nie mierzyłem: Kilka Certinek obejrzałem i żeby kupić to też jakoś nie do końca Diverek moim zdaniem nudny: No i przymierzyłem Mudmana G-9300. Świetny G, leży lepiej niż Rysiek , pasek miękki i nie odstaje. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1564 Napisano 29 Kwietnia 2014 Ty masz z białą czy czarną tarczą?Z białą tarczą i czarnymi totalizatorami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikeb 3 #1565 Napisano 30 Kwietnia 2014 Mierzylem wczoraj PAMa Radiomir 514... cudo... Muszę go mieć :-)(zdjęcie z netu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1566 Napisano 30 Kwietnia 2014 Na pasku wygląda IMO dużo lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 594 #1567 Napisano 30 Kwietnia 2014 Oj tak. Dla mnie tylko pasek lub parciak. Na bransolecie imo duzo traci. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1568 Napisano 30 Kwietnia 2014 100% racji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1569 Napisano 30 Kwietnia 2014 Już nawet jest kilka sztuk na forum, z tego co pamiętam igory76, irekm i ktoś jeszcze niedawno nabył 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #1570 Napisano 1 Maja 2014 No, ja mam i sobie chwalę , obecnie noszę go na parciaku i bardzo mi to odpowiada ,ale nie potępiałbym wersji na bransolecie .Jest b.dobrze wykonana i wygodna .Tyle ,że zegarek staje się nieco mniej " dyskretny". http://zegarkiclub.pl/forum/uploads/gallery/album_1506/gallery_23173_1506_13906.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1571 Napisano 1 Maja 2014 Tu się akurat zgadzam, że bransoleta "uwidacznia" bardziej zegarek (zestaw) ale imho podkreśla bardziej jego charakter. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1572 Napisano 8 Maja 2014 Ja ostatnio miałem doła. Szukałem radosnego zegarka. Przymierzyłem i wyszedłem z salonu z fajnym kwarcakiem na ręce. Po 3 dniach użytkowania - śmiało polecam. Miły zegarek. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #1573 Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) No powiem wam ze troche pomierzylem dzis i jestem pod wielkim wrażeniem Bransoleta AP jak dla mnie jak dzieło sztuki A ten jest strasznie gruby ale jakość wykonania jest rewelacyjna i pomimo małej ręki bym nosił No i moje wielkie zaskoczenie. Ten zegarek na żywo wyglada rewelacyjnie i 100000 razy lepiej niż na zdjęciach A po tym założyłem swojego skromnego LDD i poszedłem do pracy Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Edytowane 9 Maja 2014 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #1574 Napisano 9 Maja 2014 Te czarne śruby z boku AP wyglądają imo cokolwiek dziwnie.No, ale nie każdemu musi się podobać. Na szczęście.Jak dla mnie ostatni, dopiero potem pierwszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #1575 Napisano 10 Maja 2014 No powiem wam ze troche pomierzylem dzis i jestem pod wielkim wrażeniem Bransoleta AP jak dla mnie jak dzieło sztukiJaką masz szerokość nadgarstka i gdzie robiłeś przymiarkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach