kaponier 864 #7726 Napisano 9 Marca Godzinę temu, cordi7 napisał(-a): Gruby strzał - przepiękny zegarek, gratuluję. Jest PRZEPIĘKNY. 3 minuty temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Gratuluję! Niech sprawia radość codziennie! Dziękuję Panowie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19133 #7727 Napisano 9 Marca @kaponier 2 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 7003 #7728 Napisano 10 Marca Kolejne… Bell&Ross negatywnie mnie zaskoczył szlifem na bezelu i ostrością krawędzi… na renderach wygląda całkiem inaczej (wrzucam dla porównania). Czapek… także zawiódł, nie było efektu wow (poza mechanizmem, ten wygląda świetnie), ale patrząc na nadgarstek nie widać i nie czuć tych 130k (metka). Kolejne Rolexy, już prawie chciałem pisać, że piekło zamarzło i zapisałem się… ale DateJust w najlepszej wersji (41 mm Jubilee + karbowany bezel) wciąż niedostępny… chyba wrócę do pierwotnego planu… 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19133 #7729 Napisano 10 Marca 20 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): DateJust w najlepszej wersji (41 mm Jubilee + karbowany bezel) wciąż niedostępny Po w&w to się może zmienić jeżeli np pojakiwi się jakaś nowa tarcza. Nie chcą Cie zapisać na żadnego DJ 41 fluted+jubilee niezależnie od tarczy? 0 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 864 #7730 Napisano 10 Marca 24 minuty temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Kolejne… Bell&Ross negatywnie mnie zaskoczył szlifem na bezelu i ostrością krawędzi… na renderach wygląda całkiem inaczej (wrzucam dla porównania). Czapek… także zawiódł, nie było efektu wow (poza mechanizmem, ten wygląda świetnie), ale patrząc na nadgarstek nie widać i nie czuć tych 130k (metka). Kolejne Rolexy, już prawie chciałem pisać, że piekło zamarzło i zapisałem się… ale DateJust w najlepszej wersji (41 mm Jubilee + karbowany bezel) wciąż niedostępny… chyba wrócę do pierwotnego planu… Może takiego B&R zobacz - to jest model BR V2V2-94 Bellytanker LE 500 de159e9e-e923-4378-9398-0e3dda8b3eb6.mp4 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 7003 #7731 Napisano 10 Marca 24 minuty temu, Jan napisał(-a): Po w&w to się może zmienić jeżeli np pojakiwi się jakaś nowa tarcza. Nie chcą Cie zapisać na żadnego DJ 41 fluted+jubilee niezależnie od tarczy? Tak, w ogóle nie zapisują na taki zestaw - podobno w zeszłym roku żaden (do Poznania) nie trafił, więc szacują kolejkę na kilka lat. 44 minuty temu, kaponier napisał(-a): Może takiego B&R zobacz - to jest model BR V2V2-94 Bellytanker LE 500 de159e9e-e923-4378-9398-0e3dda8b3eb6.mp4 Zbyt sportowy, szukam czegoś co do marynarki założę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19133 #7732 Napisano 10 Marca Godzinę temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): podobno w zeszłym roku żaden (do Poznania) nie trafił, więc szacują kolejkę na kilka lat. Aż się nie chce wierzyć żeby przez rok żaden się nie pojawił 0 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72781 #7733 Napisano 10 Marca Nowy większy Louis Cartier. 12 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 7003 #7734 Napisano 10 Marca 10 minut temu, Jan napisał(-a): Aż się nie chce wierzyć żeby przez rok żaden się nie pojawił Taką informację otrzymałem, też trudno mi w to uwierzyć. 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Nowy większy Louis Cartier. Tego nie miałem okazji mierzyć… ale markę odgadłeś - wszystko wskazuje, że będzie Ballon Bleu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 864 #7735 Napisano 13 Marca (edytowane) Wolicie Reverso: - Duoface - Monoface z komplikacjami - Monoface bez komplikacji ?? 6d17157d-fd35-4ecd-8b34-8ebf56daad75.mp4 c02873be-c77d-45cd-aa20-fca7dd1a6940.mp4 Edytowane 13 Marca przez kaponier 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9872 #7736 Napisano 13 Marca Fajne to, ale jednak trochę grube. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaponier 864 #7737 Napisano 13 Marca 4 minuty temu, beniowski napisał(-a): Fajne to, ale jednak trochę grube. mi nie przeszkadza jeśli w kopercie proporcje średnicy/długości do szerokości są w miarę spójne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19133 #7738 Napisano 13 Marca Reveso duoface ale w nieprodukowanej juz kopercie 42,9*25,5*9,15 (Modele Q3908420, Q2458422 i minimalnie wiekszy duoface 1931 ultra thin) 1 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 9570 #7739 Napisano 13 Marca Aż się nie chce wierzyć żeby przez rok żaden się nie pojawił Ściema. Na pewno były jubile z karbowanym. W Katowicach były, to i w Poznaniu były. Co do wimbledona, to może być różnie, ale jeśli nie skupiamy się tylko na twj tarczy, to wręcz niemożliwe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 7003 #7740 Napisano 14 Marca 15 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Ściema. Na pewno były jubile z karbowanym. W Katowicach były, to i w Poznaniu były. Co do wimbledona, to może być różnie, ale jeśli nie skupiamy się tylko na twj tarczy, to wręcz niemożliwe. Takie informacje usłyszałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9872 #7741 Napisano 14 Marca 18 godzin temu, Jan napisał(-a): Reveso duoface ale w nieprodukowanej juz kopercie 42,9*25,5*9,15 (Modele Q3908420, Q2458422 i minimalnie wiekszy duoface 1931 ultra thin) No właśnie - ja miałem Reverso Duoface Ultra Thin Day & Night i on jeszcze był akceptowalny. Inne modele Duoface są dla mnie za grube. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 19133 #7742 Napisano 14 Marca @beniowski nie no biorąc pod uwagę złożoność konstrukcji koperty to 9,15 to fenomenalny wynik. W aktualnej ofercie JLC zwykle monoface o podobnym rozmiarze sa ledwo 1,5mm cieńsze a modele duoface przekraczaja 10mm 0 📸@horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 7280 #7743 Napisano 15 Marca 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 7280 #7744 Napisano 16 Marca Żona miała okazję wczoraj przymierzyć, na żywo przepiękne zegarki 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75057 #7745 Napisano 20 Marca Po taniości 😁😁😁 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9872 #7746 Napisano 21 Marca (edytowane) Udało mi się dzisiaj w końcu znaleźć dilera marki Laurent Ferrier. Pan twierdzi że jest jedynym we Włoszech i jednym z niewielu w Europie. Przy okazji: ten LF z łososiową tarczą to model, wg właściciela butiku, zrobiony przez Laurenta Ferriera dla niego. Jak już kiedyś pisałem: wspaniałe zegarki; jeszcze nigdy żaden zegarek mi tak idealnie na nadgarstku nie leżał. Dla zainteresowanych służę adresem, bo wiem że wielu chciałoby te zegarki obejrzeć i przymierzyć, a łatwe to nie jest. Edytowane 21 Marca przez beniowski 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72781 #7747 Napisano 21 Marca 3 godziny temu, beniowski napisał(-a): Udało mi się dzisiaj w końcu znaleźć dilera marki Laurent Ferrier. Pan twierdzi że jest jedynym we Włoszech i jednym z niewielu w Europie. Przy okazji: ten LF z łososiową tarczą to model, wg właściciela butiku, zrobiony przez Laurenta Ferriera dla niego. Jak już kiedyś pisałem: wspaniałe zegarki; jeszcze nigdy żaden zegarek mi tak idealnie na nadgarstku nie leżał. Dla zainteresowanych służę adresem, bo wiem że wielu chciałoby te zegarki obejrzeć i przymierzyć, a łatwe to nie jest. Dużo ciekawych zegarków. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9872 #7748 Napisano 21 Marca 6 minut temu, mario1971 napisał(-a): Dużo ciekawych zegarków. Tak, fajny sklep znalazłem (tylko zdjęcia Omeg nie są stamtąd). Oprócz LF, są też dilerem GS, Grönefeld, H. Moser&Cie, Singera, Parmigiani, Ressence, Andreasa Strehlera czy Nomosa. Sklep mieści się w Weronie, a prowadzi go uroczy pan z córką. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72781 #7749 Napisano 21 Marca (edytowane) 2 minuty temu, beniowski napisał(-a): Tak, fajny sklep znalazłem (tylko zdjęcia Omeg nie są stamtąd). Oprócz LF, są też dilerem GS, Grönefeld, H. Moser&Cie, Singera, Parmigiani, Ressence, Andreasa Strehlera czy Nomosa. Sklep mieści się w Weronie, a prowadzi go uroczy pan z córką. Wyślij mi proszę namiar na ten sklep. Edytowane 21 Marca przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuj 2413 #7750 Napisano 21 Marca 7 minut temu, beniowski napisał(-a): Tak, fajny sklep znalazłem (tylko zdjęcia Omeg nie są stamtąd). Oprócz LF, są też dilerem GS, Grönefeld, H. Moser&Cie, Singera, Parmigiani, Ressence, Andreasa Strehlera czy Nomosa. Sklep mieści się w Weronie, a prowadzi go uroczy pan z córką. Singera bym macnął 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach