Walter_87 6817 #551 Napisano 9 Stycznia 2014 Buty bardzo fajne, ale sznurówki... no cóż kwestia gustu 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #552 Napisano 9 Stycznia 2014 Właśnie ciekaw jestem Waszych opinii co do tych sznurówek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #553 Napisano 9 Stycznia 2014 Carlito a wspominales o moich różowych butach i pytałeś o kolor zdawało mi się, że z niedowierzaniem a tu widzę dobry kolor sznurówek Chociaż wg mnie nie pasują kompletnie... Ale ja w butach eleganckich nie chodzę i nie znam się chociaż podoba mi się wiele modeli te też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6817 #554 Napisano 9 Stycznia 2014 Kontrowersyjne zestawienie 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #555 Napisano 9 Stycznia 2014 Co sądzicie ? image.jpg Sorry ale ani buty ani sznurówki mnie nie przekonały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2309 #556 Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Carlito.. nogawki za szerokie.. but całkiem fajny ,co to za marka? u mnie nowy nabytek : Edytowane 9 Stycznia 2014 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #557 Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Carlito a wspominales o moich różowych butach i pytałeś o kolor zdawało mi się, że z niedowierzaniem a tu widzę dobry kolor sznurówek Chociaż wg mnie nie pasują kompletnie... Ale ja w butach eleganckich nie chodzę i nie znam się chociaż podoba mi się wiele modeli te też Nie lubie różu, ale jest drobna różnica między całymi butami w kolorze różowym, a tylko różowymi sznurówkami. Ja bym te buty w takim kontrowersyjnym zestawieniu chętnie ponosił Fajnie to wygląda. Carlito.. nogawki za szerokie.. but całkiem fajny ,co to za marka? Marka to Doucals, a zdjęcie znalezione w sieci podczas oglądania galerii AP RO Szczerze mówiąc wpadły mi w oko te buty... Edytowane 9 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #558 Napisano 9 Stycznia 2014 Carlito, proszę napisz, że żartujesz 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #559 Napisano 9 Stycznia 2014 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #560 Napisano 9 Stycznia 2014 No 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6817 #561 Napisano 9 Stycznia 2014 Jeszcze Harley by się przydał. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2309 #562 Napisano 9 Stycznia 2014 Walter ,jeśli piszesz o moich to raczej Norton lub Triumph \-to typowo brytyjska bajka : GoldTop Trophy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #563 Napisano 9 Stycznia 2014 Michał, TY i jakieś wstawki różowe? Nie wyobrażam sobie tego! 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #564 Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Ja też nie Ale podobają mi się Edytowane 9 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #565 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Michał, TY i jakieś wstawki różowe? Nie wyobrażam sobie tego! edit Edytowane 10 Stycznia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Głowa69 0 #566 Napisano 10 Stycznia 2014 Chmielna20.pl mają spory wybór air jordan więc może warto napisać do nich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #567 Napisano 10 Stycznia 2014 Panowie, co z tymi oliwkowymi mokasynami dla mnie....? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #568 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Chmielna20.pl mają spory wybór air jordan więc może warto napisać do nichDzięki za informacje, zawsze warto spróbować EDIT : Miałem Ci Marek nie odpisywać, bo Twój post jak zwykle trąca złośliwością (widocznie taką już masz nature i szukasz dziury w całym), ale powiedz no mi proszę, o jaki Fan Club Ci chodzi, czy Ty chłopie jesteś normalny? Zacznij się zastanawiać zanim coś napiszesz. Przyjaciółmi? Jakimi przyjaciółmi, poprostu kolega z forum. Wyluzuj Marek. Pozdrawiam i życze udanego dnia. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #569 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki za informacje, zawsze warto spróbować EDIT : Miałem Ci Marek nie odpisywać, bo Twój post jak zwykle trąca złośliwością (widocznie taką już masz nature i szukasz dziury w całym), ale powiedz no mi proszę, o jaki Fan Club Ci chodzi, czy Ty chłopie jesteś normalny? Zacznij się zastanawiać zanim coś napiszesz. Przyjaciółmi? Jakimi przyjaciółmi, poprostu kolega z forum. Wyluzuj Marek. Pozdrawiam i życze udanego dnia.To żart, nie złośliwość,pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 337 #570 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Nie lubie różu, ale jest drobna różnica między całymi butami w kolorze różowym, a tylko różowymi sznurówkami. Ja bym te buty w takim kontrowersyjnym zestawieniu chętnie ponosił Fajnie to wygląda. Trochę więcej przykładów:http://lespatinesseptiemelargeur.tumblr.com/#12 Marka to Doucals, a zdjęcie znalezione w sieci podczas oglądania galerii AP RO Szczerze mówiąc wpadły mi w oko te buty... Do AP RO najlepiej pasowałyby (zegarek i buty- najwyższa półka) buty np.G&G:http://www.bespoke-england.co.uk/collections/brand-gaziano-girling Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #571 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Remy, wielkie dzięki za te linki, mało co się znam na takich butach, a potrzebuje coś porządnego do dżinsów i marynarki. EDIT : ceny powalają, wolałbym jednak coś ciutke tańszego Edytowane 10 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 337 #572 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Remy, wielkie dzięki za te linki, mało co się znam na takich butach, a potrzebuje coś porządnego do dżinsów i marynarki. EDIT : ceny powalają, wolałbym jednak coś ciutke tańszego www.meermin.es/www.markowski-chausseur.fr/home-en.htmlhttp://patine.pl/category/obuwie-klasyczne?horizontal - polski sprzedawca Mam buty dwóch pierwszych firm. Są super.Yanko (Hiszpańskie) (w 3 linku) jest na jeszcze wyższym poziomie.W przypadku dwóch pierwszych firm zamawianie trochę w ciemno. Patine (Yanko) jako że w Polsce łatwiej o dobór rozmiaru.Widzę że wysokie buty mają w przecenie. więcej informacji co gdzie i jak znajdziesz na forum:http://forum.butwbutonierce.pl/nie tylko w dziale buty są ciekawe informacje. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #573 Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Podziękował Te są bardzo fajne : http://patine.pl/yanko-style-545-goodyear-welted.html Edytowane 10 Stycznia 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #574 Napisano 10 Stycznia 2014 Bardzo chętnie przeczytałbym co cook napisał .@topic, dzięki za tą stronkę, jak tyko będę w Warszawie z pewnością uderzę tam . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 337 #575 Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Podziękował Te są bardzo fajne : http://patine.pl/yanko-style-545-goodyear-welted.html Bardzo ładny model. Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach