Pavulon 2 #676 Napisano 18 Marca 2014 Konrad, bardzo fajne te reeboki Za mną ostatnio "chodzą" takie Acisc'y: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #677 Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) * Edytowane 16 Marca 2017 przez Urwerk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #678 Napisano 18 Marca 2014 Po przeczytaniu ostatnich stron watku pod wplywem impulsu wlasnie klinkołem takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #679 Napisano 18 Marca 2014 Dla mnie zbyt odjechane kolorystycznie jako buty na co dzień. Ale niech się noszą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #680 Napisano 18 Marca 2014 Właśnie wpadły mi w oko. Trzeba zrobić sobie rajd po sklepach. Raz jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #681 Napisano 18 Marca 2014 Jak wypada rozmiarówka w Reebokach? Zaniżona, zawyżona czy standard? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #682 Napisano 18 Marca 2014 45 = 29 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #683 Napisano 18 Marca 2014 Dla mnie zbyt odjechane kolorystycznie jako buty na co dzień. Ale niech się noszą. Ja w nich popylam po mieście, w robocie zmieniam. Liczy się wygoda, a tę funkcję spełniają na 6+ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #684 Napisano 18 Marca 2014 Jak wypada rozmiarówka w Reebokach? Zaniżona, zawyżona czy standard? Ja dla przykładu w Nike noszę wkładkę 27cm. W Reebokach mam 26,5cm i jest lekko za duża. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4016 #685 Napisano 18 Marca 2014 Zestawienie kolorystyczne odjechane, w sam raz do spodenek i na wiosne:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #686 Napisano 18 Marca 2014 ja tez ostatnio kupiłam Reeboki, Classic niebieskie Oraz Puma Cabana Racer- tych mam juz 2 pary, jedne neonowe, drugie szaro- czarne Chodzą też za mną NB, 420 lub 574, jak z rozmiarówką w nich? bo Reeboki mam 38, a inne noszę 38,5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #687 Napisano 18 Marca 2014 U mnie z nowości tradycyjnie już białe Connversy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #688 Napisano 18 Marca 2014 New Balance kupuję o rozmiar większe niż pozostałe marki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #689 Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) New Balance kupuję o rozmiar większe niż pozostałe marki.To zależy jakie. Angielki i USA zazwyczaj bierze się mniejsze, zwłaszcza takie np. 1500 (UK) Edytowane 18 Marca 2014 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #690 Napisano 18 Marca 2014 Patrzcie zawsze na rozmiar w cm albo US. Europejskie się różnią i najniższą ma Reebok. U mnie długość wkładki w cm 29,5 (11,5US) co odpowiada 45 Reebok, 45,5 Nike i 46 u Adidasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #691 Napisano 18 Marca 2014 U mnie z nowości tradycyjnie już białe Connversy image.jpgja kupuje juz tylko skorzane converse, sa o wiele trwalsze od tych z tkaniny, polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #692 Napisano 19 Marca 2014 Mam też skórzane. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #693 Napisano 19 Marca 2014 Ja dla przykładu w Nike noszę wkładkę 27cm. W Reebokach mam 26,5cm i jest lekko za duża. W damskich Reebokach też się zdarzają błędy... kupiłam kiedyś przez internetu buty i wedle rozmiaru z metki tychże było 24,5 cm, przymierzam... za duże. Zmierzyłam centymetrem krawiecki, a wkładka miała 25,5 cm. Na wiosnę przymierzam się do kolejnych Adidasów z kolekcji Neo. Naprawdę wygodne obuwie. Może niekoniecznie do uprawiania sportu, ale na co dzień, wycieczkę, do jazdy autem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #694 Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Ja dla przykładu w Nike noszę wkładkę 27cm. W Reebokach mam 26,5cm i jest lekko za duża.Z doświadczenia wiem, że wszystkie nowe marki trzeba zawsze przymierzyć, a najlepiej każdy model jaki zamierzamy nabyć należy najpierw przymierzyć. Oprócz rozmiaru(długości) ważna jest także tęgość stopy(litery F, E, G itd) Dla przykładu, ja mam stopę średniej szerokości, długości 27.3cm, a pasują mi i noszę wygodnie na codzień(co najmniej raz w tygodniu): Ecco rozmiar 41Church's rozmiar 7G Edward Green rozmiar 8FCrockett&Jones 7.5John Lobb 8FTimberland 43 lub 43.5Nike 43 Laszlo Vass 42 czyli każda firma w innym rozmiarze… Edytowane 19 Marca 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #695 Napisano 19 Marca 2014 Jakubie, o ile w lepszych butach klasycznych typu Church's, czy Edward Green producent podaje tęgość to w sportowych już nie. Ewenementem jest tutaj chyba tylko NB. W innych, które miałem nie spotkałem się z tym parametrem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #696 Napisano 19 Marca 2014 Szczerze to nigdy nie miałem problemu z rozmiarem butów sportowych czy to adidasów, czy korków, halówek czy turfów czy nawet snowboardowych Zawsze po rozmiarze w CM było wszystko ok natomiast jeśli jest możliwość zmierzyć buta to cud miód 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #697 Napisano 19 Marca 2014 Ja na Reebokach się przejechałam, bo miałam już jedną parę na te 24,5 cm i kupując kolejne na tę długość wkładki powinny być dobre. Ale niestety. Teraz staram się przymierzać przed zakupem lub kupować tam, gdzie jest darmowy i bezproblemowy zwrot w razie jakby jednak coś mi nie pasowało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #698 Napisano 19 Marca 2014 To zależy jakie. Angielki i USA zazwyczaj bierze się mniejsze, zwłaszcza takie np. 1500 (UK) Masz rację, do tej pory kupowałem głównie 410 i ostatnio 420. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #699 Napisano 20 Marca 2014 takie sobie nabyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #700 Napisano 20 Marca 2014 Ładnie się świecą, więc pewnie dobre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach