Adi 4744 #851 Napisano 22 Maja 2014 A ja uważam że chińskie trampki to jest właśnie to.Kosztują tyle ile są warte, nikt mi nie wmawia że mam w nich bliżej do np. Ronaldo no i najważniejsze - nie reklamuję żadnego logo kiedy je zakładam.KJJest tylko jedna ale istotną wada. Śmierdzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #852 Napisano 22 Maja 2014 Szukam czegoś podobnego do Ecco Biom Lite. Nie za ciężkie, sportowe, ażurowe...Zna ktoś coś z Kolegów? Miałem Ecco Biarritz, bardzo dobre buty, jednak przy budżecie około 500zł, polecam Timberland. Mam już 3 pary i każda jest bardzo komfortowa + doskonale się starzeją - brak jakichkolwiek oznak zużycia, nawet w parze noszonej przez 3 zimowe sezony. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4427 #853 Napisano 22 Maja 2014 Fajne. gdzie kupiłeś i w jakiej cenie oraz jak zweryfikować czy model jest brytyjski lub amerykański czy tez chiński? Będzie napisane made in....? czy patrzeć po konkretnych modelach i ich oznaczeniach? Muszę przyznać, że są bardzo fajne : )Tak jak już Jacek napisał masz to wszyte na języku.Poza tym wersje UK czy USA kosztują swoje (niestety). Swoje kupiłem na stronie NB ponieważ nie było rozmiaru w salonach ale dostaniesz je w salonach NB. Jedyny ich minus to cena : / Za modele UK trzeba zapłacić 550 pln a za USA nawet 700 pln. Wersja UK i USA mają to wyszyte na języku. Piotrek 576 - zarąbiste! No są kozackie. Dziękuję. To Ty mnie zainspirowałeś : ) Kupiłem też 373 i muszę przyznać, że różnica w materiałach użytych w 373 a w modelu UK jest miażdżąca (na korzyść modelu UK). Zamsz i jego jakość to zupełnie inna liga. Komfort chodzenia chyba jeden z lepszych jakie kiedykolwiek w butach doświadczyłem!! Ciekawi mnie czy ktoś używa NB i Nike AirMax i jak ma się porównanie tych dwóch?? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #854 Napisano 23 Maja 2014 Miałem Ecco Biarritz, bardzo dobre buty, jednak przy budżecie około 500zł, polecam Timberland. Mam już 3 pary i każda jest bardzo komfortowa + doskonale się starzeją - brak jakichkolwiek oznak zużycia, nawet w parze noszonej przez 3 zimowe sezony. Ecco Biarritz nie mają nic wspólnego z tym co szukam 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74591 #855 Napisano 27 Maja 2014 Mniam...... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #856 Napisano 30 Maja 2014 Pewnie zaraz zostanę zjechany za te buty, trudno . Dzisiaj mi je znajomy przywiózł, jestem w siódmym niebie 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #857 Napisano 30 Maja 2014 Nawet fajne te buty Co to takiego ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #858 Napisano 30 Maja 2014 Zanotti Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #859 Napisano 30 Maja 2014 Pewnie zaraz zostanę zjechany za te buty, trudno . Dzisiaj mi je znajomy przywiózł, jestem w siódmym niebie Niezłe...takie "depeszowe" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #860 Napisano 31 Maja 2014 Cook, nie lubisz depeszów? a buty fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #861 Napisano 31 Maja 2014 Cook, nie lubisz depeszów? a buty fajne.Jestem fanem.:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #862 Napisano 31 Maja 2014 Niestety dostaję hopla na punkcie tych butów i zaraz pewnie kupię drugą parę... A do najtańszych niestety nie należą. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74591 #863 Napisano 1 Czerwca 2014 Niezłe...takie "depeszowe" No właśnie miałem to samo skojarzenie - ale po lekkiej penetracji tematu, zorientowałem się, że może i depeszowe, ale chyba średnio Gahanowe : http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=19791 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #864 Napisano 1 Czerwca 2014 A czy ktoś z Was używa(ł) butów Cat (Caterpillar)?Jak z jakością/wytrzymałością?Bardzo mi się spodobało kilka modeli i pytanie czy są warte około 300PLN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #865 Napisano 1 Czerwca 2014 A to się wypowiem bo jestem fanem catów Mam aktualnie z chyba 10 par ( zarówno na lato jak i na zimę ) i złego słowa nie mogę powiedziećAni jedna para jeszcze mi się nie popsuła - wiadomo jak ma się większą ilość butów to ciężko je zajechać ale niektóre sztuki mam z 5 lat i nadal trzymają się kupyJa polecam - są wartę swojej ceny Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #866 Napisano 1 Czerwca 2014 Dzięki. W takim razie się zdecyduje.A jak z rozmiarówką wg Ciebie? Ja zazwyczaj noszę 43, a Caty które mierzyłem w tym rozmiarze były dla mnie jak kajaki.Niestety nie mieli rozmiaru 42 dlatego ich jeszcze nie kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #867 Napisano 1 Czerwca 2014 Ja mam wielką stopę i mi pasuję zawszę 41 - dlatego łatwo mi się kupuje buty przez neta ( bo zawsze pasują ) , porównując do np lacoste jest troszkę różnicy u nich 41 jest troszkę chyba większe ,Generalnie 41 podaję Cat że to 26 cm wkładka a jak mierzyłem wkładkę to pokazuję 27 cm Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74591 #868 Napisano 1 Czerwca 2014 Ja też polecam Cats'y. Od wielu lat używam i nigdy nie natknąłem się na jakąkolwiek niedoróbę, czy, że tak poetycko to określę, "zbyt wczesny rozjeb". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #869 Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem fanem.:-) coraz bardziej Cię lubię co do tematu butów: policzyłam swoje i mam 54 pary butów. Ostatnio kupiłam 2 pary Conversów, stare przeszły na emeryturę po zasłużonych 5ciu latach ( znudziły mi się, a nie rozwaliły), tak więc Conversy polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #870 Napisano 1 Czerwca 2014 Też Cię lubię ,tylko ciekawe co na to mąż? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #871 Napisano 2 Czerwca 2014 Też Cię lubię ,tylko ciekawe co na to mąż? przyzwyczajony chyba ( po latach studiów z samymi mężczyznami, mieszkaniu w akademiku Polibudy- chyba się już przyzwyczaił ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #872 Napisano 2 Czerwca 2014 Ktoś z Was nosi może męskie buty Louboutina? Jest kilka par które mnie interesuje, niestety jedyne buty tej firmy z którymi obcowałem to szpilki mojej kobiety . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #873 Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) W tej kasie nie ma sensu. Nie znam jego butów, prócz tego, że oglądałem film dokumentalny z procesu produkcji z jego pracowni i nie umywa się do Crockett&Jones Handgrade z cordovanu, John Lobb William I, Church's Grafton, Church's Perth, Jan Kielman bespoke, George Cleverley semi-bespoke, Edward Green Berkeley, Januszkiewicz bespoke - wszystkie te buty kupisz w granicach 1800-3200zł, a będziesz miał buty na LATA, czyli jakieś 6 lat przy intensywnym, a 20 lat przy mało intensywnym użytkownaiu W dodatku, gdy już się trochę zfatygują za 100£ wymienią Ci wszystko co trzeba by buty były znów jak nowe i tak kilka razy. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klik Klak 14 #874 Napisano 2 Czerwca 2014 Jan Kielman bespoke, Januszkiewicz bespoke Patrząc po ostatnich prezentowanych tu zakupach panowie szewcy prędzej przeszyją mu serce szydłem niż zrobią buty jakie lubi. KJ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #875 Napisano 2 Czerwca 2014 Ja chciałbym coś w stylu Zanotti które powyżej wstawiłem . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach