Bartosz 86 45 #2301 Napisano 24 Sierpnia 2016 Gino Rossi - ta marka mi utkwiła w pamięci, kupione za 399 w promocji nie wytrzymały tych 6 miesięcy. Najmniej wytrzymałe półbuty jakie miałem. Raz kupiłem buty w GR - podobnie jak u ciebie - cena po promocji niecałe 400zł i niecałe 6 miesięcy przydatności do użytkowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2302 Napisano 24 Sierpnia 2016 Miałem kilka par GR, nigdy z żadnymi nie miałem kompletnie problemów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72111 #2303 Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja mam sztyblety GR i, chociaż przetrwały już kilka jesieni i zim, wciąż są ok. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2304 Napisano 28 Sierpnia 2016 Ja dziś kliknąłem swoje pierwsze Vansy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24427 #2305 Napisano 29 Sierpnia 2016 To się spozniles Jacek o jakies 20 lat pamiętam vansy jak się zniszczyly poszły do jazdy na deskę a do lansu na mieście zakupiłem etniesy - w 1997 roku za ponad 300zł.. To było coś 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2306 Napisano 29 Sierpnia 2016 Etniesy, DC, Osirisy nosiłem jakieś 20 lat temu. Vansow po prostu nigdy nie miałem i tak mnie jakoś wzielo Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2307 Napisano 29 Sierpnia 2016 To się spozniles Jacek o jakies 20 lat pamiętam vansy jak się zniszczyly poszły do jazdy na deskę a do lansu na mieście zakupiłem etniesy - w 1997 roku za ponad 300zł.. To było coś haha ja byłem w podstawówce ale pamiętam jeszcze modę na Vansy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szro 1 #2308 Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Wspolczuje , tego właśnie chciałem uniknac A to bedzie moja nastepna para Wspolczuje , tego właśnie chciałem uniknac A to bedzie moja nastepna para Co to za buty, jesli mozna wiedziec? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #2309 Napisano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Fryekultowa firma ,mam jedna parę ale nie akurat tych Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #2310 Napisano 29 Sierpnia 2016 Te irkowe buty to były Dayton-y chyba jak dobrze pamietamtylko USA szyte na miarę Pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2311 Napisano 29 Sierpnia 2016 Te akurat, to Frye Prison Boot 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szro 1 #2312 Napisano 31 Sierpnia 2016 Te akurat, to Frye Prison BootPodziekowal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2313 Napisano 31 Sierpnia 2016 Gdzie kupowaliscie dc i osirisy 20 lat temu ? Vansy byly w stacjonarkach nawet tanie ale dc? 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2314 Napisano 31 Sierpnia 2016 W skateshopach, a gdzie. We Wrocławiu było tego zatrzęsienie. Wysiadając z tramwaju i idąc na uczelnię mijałem chyba z pięć sklepów. Miałem swój ulubiony w Rynku, gdzie kupowałem tez moje ulubione spodnie firmy Rekord (jak dobrze pamiętam). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2315 Napisano 31 Sierpnia 2016 Ja ze wsi jestem, to sie dziwie i pytam zwyczajnie. Kilkanascie lat temu pytali w miesjscowym sportowym gdzie kupil and1'y zdziwieni. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2316 Napisano 1 Września 2016 Dzisiaj wyjściowe RW Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2317 Napisano 1 Września 2016 Czym pastujesz Irku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2318 Napisano 1 Września 2016 Jacek, to jest taka specjalna pasta, głównie składa się z betonu,wody i odrobiny błota 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2319 Napisano 1 Września 2016 2 na 3 składniki naturalne. To lepiej niż w kosmetykach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #2320 Napisano 1 Września 2016 No a jak, o dobre buty trzeba dbać , żeby długo elegancko wyglądały, bo to daje szyku posiadaczowi takiego obuwia 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfee 300 #2321 Napisano 4 Września 2016 solidne skórzane trzewiki to podstawa , poniżej moje ulubione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72111 #2322 Napisano 4 Września 2016 Jakiś pomysł, Panowie, na sensowne Derby Brogues, w brązie - naturalnie - idealnie, w śmiesznej cenie - najlepiej <700...? Ktoś coś zechce podpowiedzieć...? Będę wdzięczny. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2323 Napisano 4 Września 2016 Partenope ale nie są szyte GYW, nie wiem czy w tej chwili będą mieli jakieś bo widzę wyprzedaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2324 Napisano 4 Września 2016 Jakiś pomysł, Panowie, na sensowne Derby Brogues, w brązie - naturalnie - idealnie, w śmiesznej cenie - najlepiej <700...? Ktoś coś zechce podpowiedzieć...? Będę wdzięczny. Może Berwick? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72111 #2325 Napisano 4 Września 2016 Myślę o nich (tzn. między innymi o nich), dzięki za pomysł. Co do Partenope - zajrzałem na www, ale wybór cieniutki, a w moim nr - supercieniutki. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach