eye_lip 24666 #3076 Napisano 24 Czerwca 2017 Tak, można je sprzedać za 3k więc jest to dobra inwestycja. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3077 Napisano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Tak, można je sprzedać za 3k więc jest to dobra inwestycja.O to minwłaśnie chodziło - Niektóre modele z czasem zyskują na wartości... Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal911 5 #3078 Napisano 25 Czerwca 2017 Koledzy. Na naszym forum wielu z Was oprócz zegarków ma duża wiedzę na temat obuwia. Potrzebuje kupic klasyczne Oxfordy i mam do Was pytanie czy wysokość jaka ma obcas jest standardem i we wszystkich butach będzie podobny czy np w klasycznych oxfordach powiedzmy Crockett & Jones obcas może być mniejszy niż Yanko. Prosze również o polecenie stron na których można trafić na jakieś fajne wyprzedaże. Polskie sklepy raczej znam ale przeceny bywają niestety nie często. Z góry dziękuje za Wasza pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3079 Napisano 25 Czerwca 2017 Będzie podobny, różnica może być symboliczna np. 3mm. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal911 5 #3080 Napisano 25 Czerwca 2017 Dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3081 Napisano 25 Czerwca 2017 Co do sklepów polecam herringshoes, afinepairofshoes. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3082 Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Powieko ile się czeka na buty z tego sklepu ??? Edit modKosma, zlikwiduj te taptalki kjm Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Master Yoda 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3083 Napisano 25 Czerwca 2017 Z dnia na dzień. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3084 Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Z dnia na dzien z uk do pl??? Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Master Yoda 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3085 Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Tak, z herringa. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3086 Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Wow. A jaką powinienem przyjąć długość wkładki w tym rozmiarze i modelu ?? O ile się oczywiście orientujesz http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=11580 Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Master Yoda 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3087 Napisano 25 Czerwca 2017 Z tego co widzę są wyprzedane poza 12. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3088 Napisano 25 Czerwca 2017 No ten rozmiar.mnie właśnie interesuje, tęgości tez, chyba 196cm/117kg Ta tabela rozmiarów nic mi kompletnie nie mówi :/ Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #3089 Napisano 25 Czerwca 2017 Tak, można je sprzedać za 3k więc jest to dobra inwestycja. Widziałem dzisiaj w Arkadii jednego Leszcza w tych butach. Powiem szczerze, d**y nie urywa. Ale w końcu każdy sam decyduje na co wydaje cieżko zarobione pieniądze. I de gustibus non est disputandum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3090 Napisano 25 Czerwca 2017 Tak, można je sprzedać za 3k więc jest to dobra inwestycja.Filip, ty sie znasz, czy te szmaciaki są warte tych pieniędzy, czy jak ja uwazam, ludziom w d*pach sie przewraca? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3091 Napisano 25 Czerwca 2017 Nie znam się na tzw snikersach, dla mnie bez sensu płacić tyle za te szmaciaki, ale to wolny kraj. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3092 Napisano 25 Czerwca 2017 Nigdzie nie moge znalesc rozmiarowki Herringa w centymetrach. I jak to panie dobrac rozmiar Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3093 Napisano 25 Czerwca 2017 Tak myslalem, rozbestwione bachory . 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24666 #3094 Napisano 25 Czerwca 2017 Kosma wyślij im maila. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3095 Napisano 26 Czerwca 2017 @KosmaObmierz sobie stopę, wyślij im zapytanie. Równolegle poszukaj na forum but w butonierce może ktoś ma podobne wymiary. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3096 Napisano 26 Czerwca 2017 Panowie. Jakby był ktoś zainteresowany mam do oddania, nowe, nieużywane double monki Ramsey od AS, http://www.herringshoes.co.uk/alfred-sargent/ramsey_double-monk-shoe/oak-calf oraz Cheaney Freeman https://www.cheaney.co.uk/mens-c48/130th-anniversary-c70/cheaney-freeman-burnished-double-buckle-boot-in-black-calf-leather-p440 Rozm. 42. Fotki i szczegóły na pw. Zapraszam, górna pólka jeżeli chodiz o buty GYW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3097 Napisano 26 Czerwca 2017 Napisalem mail i czekam. Buty kupuje sportowe na 29.5 a pantofle na 30cm. Mowie oczywiście sytuacji braku możliwości przymierzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3098 Napisano 26 Czerwca 2017 (edytowane) W miejsce tych Freeman proponowałbym triple monki od Septieme Languer.Robią wrażenie.To marka wyżej od Markowskiego. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3099 Napisano 26 Czerwca 2017 Napisalem mail i czekam. Buty kupuje sportowe na 29.5 a pantofle na 30cm. Mowie oczywiście sytuacji braku możliwości przymierzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Bardzo szybko odpisali, w zasadzie po 15 minutach. Facet poprosił żebym podał rozmiar i markę butów, które noszę na codzień, to mi powie jaki rozmiar powinienem wybrać od Herring'a. Hmmmm, na codzień jako aktywny 30latek latam w adidasach. Jak jestem na lądzie, to spędzam od wiosny do jesienni przynajmniej 8h na dobę w plenerze (rower czy piechotka), a na statku Lasocki od paru lat. Ciekawe czy mi faktycznie pomoże, na podstawie marek butów przeze mnie noszonych 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3100 Napisano 26 Czerwca 2017 Bardzo szybko odpisali, w zasadzie po 15 minutach. Facet poprosił żebym podał rozmiar i markę butów, które noszę na codzień, to mi powie jaki rozmiar powinienem wybrać od Herring'a. Hmmmm, na codzień jako aktywny 30latek latam w adidasach. Jak jestem na lądzie, to spędzam od wiosny do jesienni przynajmniej 8h na dobę w plenerze (rower czy piechotka), a na statku Lasocki od paru lat. Ciekawe czy mi faktycznie pomoże, na podstawie marek butów przeze mnie noszonych Zwykle mierzy się stopę wg określonego wzorca i na podstawie tych wymiarów, rodzaju kopyta proponują rozmiar.Ja korzystam ze wskazówek/doświadczeń innych użytkowników z forum BWB, i dwa razy były lepiej się sprawdziły niż propozycje producenta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach