marcines 38 #3676 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Ja zaryzykowałem zakup butów z venezi na ostatniej promocji. Zależało mi na otwartej przyszwie i zdobieniach. Przekonałem się do noszenia po ostatnich deszczach ze śniegiem kiedy stopa w ogóle nie zmarzła za sprawą dosyć grubej podeszwy. Idealne na jesień zimę. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez marcines 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3677 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Dam znać, no worries. Chociaż nie chciałbym przyjmować roli arbitra, bo - jak to często bywa z takimi "sieciówkami" - jedna para może być ok, a druga już niekoniecznie... Tym bardziej każda opinia jest cenna. Ja dziś młodszemu synowi kupowałem w CCC kapcie do przedszkola, bo on po prostu ma jakiś talent do ich darcia, przecierania itp. i przy okazji znowu butom Lasockiego się przyglądałem, choć wiadomo jak to jest z 5 latkiem u nogi, gdy małżonki nie ma. Na szczęście po powrocie do domu okazało się, że małżonka trochę pierników upiekła, więc pachnie już u mnie Świętami :-) Edytowane 17 Grudnia 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gąssi_gąsqi 22 #3678 Napisano 17 Grudnia 2017 Ja właśnie, póki co, też do Wojasa po buty chodzę, ew. Gino Rossi... O Martensach nie wspomnę, bo to jak dla mnie osobna kategoria. W wyższe półki nie celuję i raczej nie będę tego zmieniał, a z Wojasa jestem bardzo zadowolony!Ja nigdy nie kupowałem butów gino rossi, dużo negatywnych opinii można znaleźć na temat butów tej marki, tak samo dużo jak w Lasockim...mówisz, że jesteś zadowolony to może się skuszę, nie raz widziałem ciekawe buty ale z racji wielu negatywnych opinii nigdy nie kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3679 Napisano 17 Grudnia 2017 Coż, ja negatywnych doświadczeń z Gino Rossi nie mam, więc mój głos jest na TAK :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja21184 0 #3680 Napisano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Ja dzisiaj zakupiłem w TK Maxie buty Chippewa za relatywnie niskie pieniądze i jestem w szoku jak na tak twardą skórę jest tak wygodnie od początku. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w tej dziedzinie ale po wpisach tutaj przy okazji zmierzyłem i zakupiłem. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaJaka cena w TK ? Edytowane 19 Grudnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3681 Napisano 18 Grudnia 2017 Widziałem je po 202 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3682 Napisano 18 Grudnia 2017 To ciekawe, chyba, że obniżyli gdzieniegdzie, bo u mnie nadal 349zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3683 Napisano 18 Grudnia 2017 W Wałbrzychu były niebieskie. 202 zł. Za 200 coś widziałem też w Renomie, ale to z 2 miesiące temu. Gdybym miał choppera - to były genialne wysokie na motocykl za 149 zł. Ale nie mam, a bez niego wyglądałbym w nich jak idiota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8700 #3684 Napisano 19 Grudnia 2017 Takie Chippewy (TK Maxx w Warszawie za 230zł) I takie Martensy jeszcze (też TK Maxx) 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #3685 Napisano 19 Grudnia 2017 W którym TK Maxx w Warszawie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8700 #3686 Napisano 20 Grudnia 2017 W którym TK Maxx w Warszawie?Wola Park 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #3687 Napisano 20 Grudnia 2017 Jak wyżej były po 202 zł w Magnolii we Wrocławiu. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3688 Napisano 20 Grudnia 2017 A jakie to były rozmiary ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85318 #3689 Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) A ja dzisiaj podjąłem (pierwszy raz w życiu) ryzyko zakupienia butów Lasocki. Nie, żebym się w temat jakoś wgłębiał - jestem tylko użytkownikiem obuwia, a nie jakimś tam pasjonatem, czy znawcą, ale parę razy spotkałem się z negatywnymi ocenami. Ale zdecydowałem, że za 2 stówy zaryzykuję, bo wizualnie mi przypasowały - a po przymierzeniu, na nodze czułem, że jest całkiem komfortowo. Zobaczymy, jak szybko się "zjadą". Daj znak jak się noszą kupiłem je z miesiąc temu tylko póki co dwa razy na nodze.Były w promocji na otwarcie drugiego sklepu w BP. Moje pierwsze Lasocki A takie drugie na początku grudnia też w promocji. A dzisiaj udało mi się znaleźć bardzo fajne lotniki. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3690 Napisano 21 Grudnia 2017 Lotniki całkiem, całkiem. W Massiko Dutti widziałem nawet, nawet warte uwagi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85318 #3691 Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Ten lotnik bardzo budżetowy ale mi się spodobał. Ciężko znaleźć było coś takiego więc jestem bardzo zadowolony. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3692 Napisano 22 Grudnia 2017 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #3693 Napisano 22 Grudnia 2017 Nie jestem butofobem, ale może kogoś zainteresuje te wyprzedaż: https://www.cheaney.co.uk/sale-c85 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3694 Napisano 22 Grudnia 2017 Świetne buty, polecam Cheaneya 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73260 #3695 Napisano 22 Grudnia 2017 Nie jestem butofobemCałe szczęście - musiałbyś popierdzielać w skarpetkach, kapciach albo boso. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3696 Napisano 23 Grudnia 2017 Szczególnie jeśli by był kapciofilem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egonax 2 #3697 Napisano 23 Grudnia 2017 cccccccccccccccccccccccc.jpgLink do strony z mnóstwem propozycji wiązania butów: https://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #3698 Napisano 23 Grudnia 2017 A jakie to były rozmiary ?41 42 44.5 i 45 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3699 Napisano 23 Grudnia 2017 Kurde, 42 mój rozmiar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10808 #3700 Napisano 29 Grudnia 2017 Witajcie - mam takie pytanie o Timberlandy Premium 6inch - robie juz ktoras przymiarke i mam wrazenie, ze stopa lata mi w nim na boki (przod). Nie mozna ich mocniej zwiazac z przodu a skarpeta rowniez nie byla z tych cienkich. Nie ma mozliwosci zwrotu a cena rowniez nie jest zbyt niska a bez dluzszego pochodzenia to moze byc loteria. Czy ktos z Was moze sie spotkal z podobnym spostrzezeniem luz nosi i pomimo tego wszystko jest wygodne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach