Mati13u 1 #3176 Napisano 31 Sierpnia 2017 @Jash jakie buty możesz polecić z dobrym/bardzo dobrym trzymaniem pięty? Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3177 Napisano 31 Sierpnia 2017 Sportowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati13u 1 #3178 Napisano 1 Września 2017 Tak, tak. Mam ten problem, że większość raczej słabo trzyma. Ostatnio pomykam w nike roshe, czy vansach, ale nawet bez specjalnego porównania mogę stwierdzić, że nie są w czołówce pod tym względem. Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3179 Napisano 1 Września 2017 To chyba wszystko co nie ma tkanej góry od toeboxa po piętę powinno być OK. Jeśli chodzi o mnie to już pisałem kilka stron wstecz, że ideałem jeśli chodzi o trzymanie stopy jest New Balance M997. zapiętek jest wysoki i głęboki, zarazem wąski. Dla mnie ten model to jak garnitur od krawca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati13u 1 #3180 Napisano 1 Września 2017 Dzięki, przy najbliższej okazji przymierzę i obejrzę.No, niestety nie wszystkie- większość reeboków, czy 410 z nb wypadają przeciętnie w tym towarzystwie. Jak mierzył 996, to całkiem nieźle leżały, ale z piętą różnie było. Wiem, że czasem trochę oceniam 0-1, ale taki to ,,urok"posiadania płaskich stóp, niestety :/ Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3181 Napisano 1 Września 2017 Dlatego ja piszę o konkretnym modelu. Najlepszym dowodem perfekcyjnego trzymania pięty jest fakt z w prawie dwuletnich butach nie mam ani mm przetarcia na pięcie od środka. Kupione 3 może 4 miechy temu Reeboki 8500, które noszę od czasu do czasu mają już wytarte dziury na materiale w środku. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3182 Napisano 2 Września 2017 Dlatego ja piszę o konkretnym modelu. Najlepszym dowodem perfekcyjnego trzymania pięty jest fakt z w prawie dwuletnich butach nie mam ani mm przetarcia na pięcie od środka. Kupione 3 może 4 miechy temu Reeboki 8500, które noszę od czasu do czasu mają już wytarte dziury na materiale w środku. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Z jednej strony to argument, z drugiej jak założyłem Nike Air Max 90, to amortyzacja pięty była na tyle duża że poruszała się ona góra-dół z wyraźnym czuciem tarcia na pięcie od środka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3183 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Mnie się nigdy ani w Air Max 90, Air max 1, Lightach czy mierzonych niedawno Air Max Zero nie udało poczuć tej amortyzacji. Czułem delikatnie jak miałem Pegasusy i Max Airy z poduszką na całej pięcie - takie jak te - http://image.sneakerhead.com/is/image/sneakerhead/snusa-detail_20_zoom?$2356$&$img=sneakerhead/nike-air-max-ltd-3-687977011-4 Edytowane 2 Września 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3184 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Mnie się nigdy ani w Air Max 90, Air max 1, Lightach czy mierzonych niedawno Air Max Zero nie udało poczuć tej amortyzacji. Czułem delikatnie jak miałem Pegasusy i Max Airy z poduszką na całej pięcie - takie jak te - http://image.sneakerhead.com/is/image/sneakerhead/snusa-detail_20_zoom?$2356$&$img=sneakerhead/nike-air-max-ltd-3-687977011-4 Dziwne. Mi wbijało piętę w podeszwę dość głęboko.Miałem kiedyś podobny do tego z linku- podeszwa identyczna, ale zmieniła ona kolor a później gdzie złapałem "kapcia" przez dziurę z boku. Efekt- but do kosza. Zagadka. Co to za buty?Znalazłem takie zdjęcie butów któregoś z naszych piłkarzy i się zastanawiam. Edytowane 2 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3185 Napisano 2 Września 2017 Mizernej jakości to zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3186 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Mizernej jakości to zdjęcie.Niestety. Ale byłoby za łatwo ;-)Zastanawiam się na jakim forum to podwiesić. Edytowane 2 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #3187 Napisano 2 Września 2017 http://www.hype5.pl/viewtopic.php?f=13&t=83 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3188 Napisano 2 Września 2017 Ewentualnie SHC. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3189 Napisano 2 Września 2017 @Pawel 29@JashDzięki za info.WW wolnej chwili podwieszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 48 #3190 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Pany, szukam wygodnych półbutów.W pracy dress code to business casual.Ostatnie Lasockiego rozlazly się po 2 dniachMysle wydac okolo 300plnMożecie coś polecić? Nie wiem jak obecnie z jakością Badury. Kiedyś mialem i były okTakie wpadły mi w oko http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6826259512 Edytowane 3 Września 2017 przez ralfbutton 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #3191 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Pany, szukam wygodnych półbutów.W pracy dress code to business casual.Ostatnie Lasockiego rozlazly się po 2 dniachMysle wydac okolo 300plnMożecie coś polecić? Nie wiem jak obecnie z jakością Badury. Kiedyś mialem i były okTakie wpadły mi w oko http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6826259512 Mi się wydaje że one mają napompowane czubki, jak się załamią w miejscu zgięcia efekt może się nasilić.Co by nie być gołosłownym, moje Badury:Długo szukałem takich casualowych butów.Coś w ten deseń widziałem w Ecco, ale cena razy dwa.Ten model wyprzedał się bardzo szybko na stronie.Na żywo ma patynowane czubki.Napisałem do bok z tym zdjęciem i okazało się że na magazynie jest mój rozmiar w cenie bodaj 280zł. Edytowane 3 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #3192 Napisano 3 Września 2017 Panowie, co powiecie nt. marki Meka? Miałem dziś w rękach kilkanaście par tych butów, rzekomo wykonane tradycyjnymi metodami, szyte bez klejenia, skórzane podeszwy. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3193 Napisano 3 Września 2017 Miałem kiedyś Piotrek z Norda buty z linii Doberman. Całe skórzane łącznie z podeszwą. Szyte metoda Blake. Ma je do dziś mój teść. Mają ponad 8 lat. Nie do zajechania. Tyle że teraz w cenie Meki pewnie znajdziesz lepsze marki. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #3194 Napisano 3 Września 2017 Dzięki Jacek za opinię. Na jakie lepsze jakosciowo marki w podobnej cenie i na jakie porównywalne jakościowo ale tańsze od Meki zwrócić uwagę? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24181 #3195 Napisano 3 Września 2017 Piotrek, meke odpuść. Lepiej kupić jakieś Loake, Yanko itp. Popatrz sobie też np. na strone herringshoes uk. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #3196 Napisano 3 Września 2017 Chłopaki a gdyby odrzucić zagraniczne i obstawać przy polskich butów? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24181 #3197 Napisano 3 Września 2017 To zostaniesz bez butów. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #3198 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Powaga? A ta rzeczona Meka? I nic poza tą marką z rodzimych butów? Dziś mogłem kupić Double Monki Meki przecenione z 1100 na 450 ale rozmiar nie podszedł. Edytowane 3 Września 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tbn #3199 Napisano 3 Września 2017 Ha, ile w tym prawdy. Ogólnie dobrych polskich butów nie ma. Z tańszych marek mogę polecić Berwick, mam brogsy tej firmy. Jakość imo bardzo zbliżona do takich marek jak Loake. Loaki to akurat moja ulubiona firma, chociaż raz nie trafiłem z kopytem, ale to moja wina. Fajne buty i w dobrej cenie ponoć robią Niemcy z Gordon&Bros. Miałem kiedyś ale odesłałem ze względu na rozmiar, więc nie chodziłęm. Robiły dobre wrażenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Friedrich 2 #3200 Napisano 3 Września 2017 Ma ktoś może doświadczenie z tymi butami? https://www.crownhillshoes.com/pl/mezczyzna/buty-monki-brazowy-the-new-turin 0 "Tick Tick Tick, that's the sound of your life running out..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach