Remy 305 #3326 Napisano 27 Września 2017 Ja mam tak że na zimę spodnie mam krótsze (chino) Jeansy nie wyglądają dobrze po skróceniu.Tak to wygląda z Norwegian Split Toe Boot (Meermin). Bardzo ładne Meerminy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3327 Napisano 27 Września 2017 No to ja mam inny problem, na ogół jestem dosyć wysoki bo ponad 190 i raczej szczupły. A większość spodni jest szyta z założeniem, że jak ktoś ma ponad 190 wzrostu to ma przynajmniej 130 w pasie... ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3328 Napisano 27 Września 2017 Mam odwrotny problem- uda ciut powyżej średniej powodują że chino np. z Massimo Dutti to dla mnie leginsy. Wchodzę i pytam ile mają na dole. Jak 17-19 cm to dziękuję...Ze względu na brak brzucha kupienie spodni najczęściej daje taki efekt że jeżeli w udach są ok, to w pasie mam tyle miejsca że pięść wchodzi.No ja jakoś specjalnie zapasiony nie jestem, ale chinosy z MD to mogę nosić jak Ty jako legginsy. Od lat kupuję tylko Jack & Jones. Odpowiednio dużo miejsca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #3329 Napisano 27 Września 2017 Wrzucam w kategoriach ciekawostek przyrodniczych a może raczej obuwniczych buty do gry w golfa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #3330 Napisano 27 Września 2017 (edytowane) Wrzucam w kategoriach ciekawostek przyrodniczych a może raczej obuwniczych buty do gry w golfa Miałem kiedyś białe w stylu saddle shoes, ale znudziło mi się ich malowanie.Później czarne.Mam też białe szmaciane ale to też zabawa tym razem w pranie. O ile gładkie przody będzie łatwo pokryć białą pastą o tyle wypukłe części tyłu już nie bardzo... Generalnie pomysłowe.Co do spike-ów- znajomy miał takie z duża ilością wypustek (coś jak tenisiści na trawę) i mówił że też jest ok. Edytowane 27 Września 2017 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #3331 Napisano 28 Września 2017 Z chinosami (fajny krój) jest "problem" jak z damskimi legginsami , noszenie to przywilej, nie obowiązek , komicznie wyglądają panowie na ulicach - chude nogi, rubensowskie biodra , brzuch wystający i za mała o rozmiar marynarka.Mnóstwo takich widać na ulicach.... takie Timberland Jest w tym dużo prawdy, aczkolwiek taka obecnie jest promowana moda...Chodzi o za krótkie marynarki, które wygadają jak damskie żakiety i to nie tylko w tanich sieciówkach ale nawet w Vistuli czy Próchniku można spotkać... Takie ubranie zamiast maskować pewne mankamenty figury jeszcze bardziej je uwypukla.Do tego za wąskie klapy, za małe wyłogi kołnierzyków w koszulach i koszmar gotowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #3332 Napisano 28 Września 2017 Jest w tym dużo prawdy, aczkolwiek taka obecnie jest promowana moda...Chodzi o za krótkie marynarki, które wygadają jak damskie żakiety i to nie tylko w tanich sieciówkach ale nawet w Vistuli czy Próchniku można spotkać... Takie ubranie zamiast maskować pewne mankamenty figury jeszcze bardziej je uwypukla.Do tego za wąskie klapy, za małe wyłogi kołnierzyków w koszulach i koszmar gotowy.To jest moda- ze skrajności w skrajność.Jak będą modne szersze spodnie to slim fit wyrzucisz i kupisz te "modne".Co do sylwetek to prawie każdy może schudnąć ale to wymaga wysiłku.Lepiej przykryć to rzeczami lub wydziarać się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3333 Napisano 28 Września 2017 A ja zakupiłem na jesień Geoxy do codziennego zdzierania - zdjęcie z netu:Trochę mi się skojarzyły z Sandersami które nosił McQueen w Bullicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #3334 Napisano 28 Września 2017 A ja zakupiłem na jesień Geoxy do codziennego zdzierania - zdjęcie z netu:Trochę mi się skojarzyły z Sandersami które nosił McQueen w Bullicie Faktycznie podobne. OD RAZU JE ZAIMPREGNUJ, JESZCZE ZANIM WYJDZIESZ NA DWÓR! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3335 Napisano 28 Września 2017 Faktycznie podobne. OD RAZU JE ZAIMPREGNUJ, JESZCZE ZANIM WYJDZIESZ NA DWÓR! Tak własnie zrobię - impregnat już zakupiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #3336 Napisano 28 Września 2017 Impregnację trzeba powtarzać co jakiś czas. Sprawdziłem u siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18771 #3337 Napisano 29 Września 2017 Panowie czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie i mógłby wypowiedzieć się na temat firmy Conhpol? W internecie spotkałem negatywne opinie, a obuwie sprawia (no, te które chce kupić przynajmniej) pozytywne wrażenie i już sam nie wiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3338 Napisano 29 Września 2017 Ja słyszałem, że podobną są trwałe i OK, ale sam nie miałem bo moim zdaniem mają okropnie brzydkie wzory jak zresztą większość polskich popularnych marek obuwniczych (dlaczego oni nie mogą wzorować się na producentach którzy umieją to robić???). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3339 Napisano 29 Września 2017 (edytowane) Jeden z moich klientów nosi i bardzo sobie chwali. Ma kilka par z regularnej kolekcji i kilka z kolekcji Gold. Tyle, że tam wzorniczo tak sobie, trochę klasyczniej, ale abstrahując od jakości to za 1300-1400zł to buty są po prostu brzydkie. Wiem że szyją też na wymiar. Edytowane 29 Września 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18771 #3340 Napisano 29 Września 2017 (edytowane) Może trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi o obuwie do codziennego użytku. Pozytywne dla mnie bo ja lubię zgrabne buty, a te dla mnie takimi są: https://conhpolelite.pl/k-001902.html No, przynajmniej bez obejrzenia na żywo. Dzięki za opinie. Edytowane 29 Września 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3341 Napisano 29 Września 2017 Mam z cohnpol, pilpol od jakiegoś czasu. Super wygodne, przede wszystkim skórzane od środka, na zewnątrz z licowej skóry obuwie za śmieszne 300zł. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #3342 Napisano 29 Września 2017 Może trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi o obuwie do codziennego użytku. Pozytywne dla mnie bo ja lubię zgrabne buty, a te dla mnie takimi są: https://conhpolelite.pl/k-001902.html No, przynajmniej bez obejrzenia na żywo. Dzięki za opinie.Mam podobne i niestety moje są strasznie nie wygodne. Twarde i długo się rozchodziły. Muszę zaznaczyć, że kopyto też jest wąskie, więc lepiej zmierzyć je na stopie, o ile jest taka możliwość. Plusem jest ich wytrzymałość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3343 Napisano 3 Października 2017 Mam pytanie, bo mam ochotę wyrzucić buty w kosz jak na nie patrzę... Buty ze skóry licowej, kolor z postu 3388.Założyłem raz, na wesele i je porysowałem podczas chyba tańca. Czym mogę te rysy zniwelować, zamaskować o ile da się? S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #3344 Napisano 3 Października 2017 pierwsze co to szczotka i krem z odpowiednio dobranym kolorem. Zależy co masz na myśli pisząc "porysowane". Jak skóra jest ostro draśnięta to może być problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3345 Napisano 3 Października 2017 Nie jest zdarta, ma widoczne rysy. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #3346 Napisano 3 Października 2017 Nie jest zdarta, ma widoczne rysy. S7Chodzić i nie przejmować się. Wkrótce przestaniesz zwracać na nie uwagę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #3347 Napisano 3 Października 2017 Mam pytanie, bo mam ochotę wyrzucić buty w kosz jak na nie patrzę... Buty ze skóry licowej, kolor z postu 3388.Założyłem raz, na wesele i je porysowałem podczas chyba tańca. Czym mogę te rysy zniwelować, zamaskować o ile da się? S7 https://www.wbutach.pl/topic/1351-rysy-zadrapania-i-co-z-tym-zrobić-renowacja-lica-odnowienie-koloru-skór/https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3231-mała-renowacja/?page=14 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #3348 Napisano 4 Października 2017 Dziękuję, będę miał co robić:-) S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #3349 Napisano 4 Października 2017 Z tego typu obuwia polecam jeszcze buty typu Oxfordy. Zaleta? Pasują niemal do wszystkiego. Tutaj przykład: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matikk 1 #3350 Napisano 7 Października 2017 Koledzy Klubowicze, mam pytanie odnośnie obuwia firmy LOAKE. Czy ktoś z Was posiada, używa?Jakie opinie?Przymierzam się do zakupu Loake Burford i z chęcią posłuchałbym opinii czy warte swojej ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach