Gość fidelio #4826 Napisano 8 Listopada 2019 Piękny klasyk :-) No to jeszcze jeden klasyk z czasów, gdy koszykówka była grą dla prawdziwych twardaieli ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #4827 Napisano 8 Listopada 2019 Te tez pamietam ale nie było mi dane ich nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4828 Napisano 8 Listopada 2019 A mi się kiedyś udało nabyć - czerwone ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4829 Napisano 8 Listopada 2019 Jako, że byłem byłem biedny jak mysz to miałem rude Wałbrzychy. Z racji paskudnego koloru były zawsze przeceniane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4830 Napisano 9 Listopada 2019 ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4831 Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) Piękny klasyk :-)No to jeszcze jeden klasyk z czasów, gdy koszykówka była grą dla prawdziwych twardaieli ;-)Tak , ładne były , ale było na nie mnóstwo reklamacji. Te tworzywo , z którego były wykonane nie wytrzymywało obciążeń , głownie w okolicach śródstopia i pękało. No i to już lata po 2000 roku. Edytowane 9 Listopada 2019 przez gruby2000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4832 Napisano 9 Listopada 2019 Tak , ładne były , ale było na nie mnóstwo reklamacji. Te tworzywo , z którego były wykonane nie wytrzymywało obciążeń , głownie w okolicach śródstopia i pękało. No i to już lata po 2000 roku.Ok, pewnie z tą datą masz rację :-) Ja swoich nie reklamowałem, ale to pewnie dlatego, że ja swoich nie mosiłem, o graniu w nich nawet nie wspominając ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #4833 Napisano 9 Listopada 2019 Rafał, luksusową Omegę katujesz a sneakersy trzymałeś w sejfie ;-)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4834 Napisano 9 Listopada 2019 Rafał, luksusową Omegę katujesz a sneakersy trzymałeś w sejfie ;-)?Tak to Robert mniej więcej wyglądało :-) W końcu żona się zbuntowała i kazała mi na coś się zdecydować - albo zaczynam nosić te buty, albo je sprzedaję. Więc ...sprzedałem. Zostało mi kilka par, które ...noszę ;-) A Omega, wiadomo, jest do noszenia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #4835 Napisano 10 Listopada 2019 Przez te pokazane wyżej buty naszło mnie na wspominki. Cofnijmy się więc w czasie, do lat 90tych XX wieku, wprost na parkiety NBA. Pięciu wspaniałych koszykarzy (jeden SG, dwóch SF, jeden PF i jeden środkowy) oraz pięć kojarzonych z nimi, ikonicznych modeli butów. Kto zgadnie wszystkich?Pierwsze z napisem air takie same ukradli mi na siłowni w uk.Fila Granta HillaReebok Shaqa miałem,bardzo wytrzymałe były.AJ 12 mam biało czarne,bardzo fajne.Piękny klasyk :-)No to jeszcze jeden klasyk z czasów, gdy koszykówka była grą dla prawdziwych twardaieli ;-)Te buty nie nadają się do kosza.Ciężkie,twarde,bardzo nie wygone.Tak to Robert mniej więcej wyglądało :-) W końcu żona się zbuntowała i kazała mi na coś się zdecydować - albo zaczynam nosić te buty, albo je sprzedaję. Więc ...sprzedałem. Zostało mi kilka par, które ...noszę ;-) A Omega, wiadomo, jest do noszenia :-)Rozumiem Cię.Jeszcze kilka lat temu miałem około 60 par sneakersów.Głównie AJ i Nike.Część sprzedałem,kilka par rozdałem i zostało z 30 par a noszę może z 5. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4836 Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Lata 90te i początek XX wieku to właśnie takie buty, teochę ciężkie, dobrze stabilizujące staw skokowy. Lekkie materiały i "low topy" w koszykówce to stosunkowo młody pomysł :-) Edytowane 10 Listopada 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #4837 Napisano 10 Listopada 2019 Ja to raczej taki "obuw" preferuje Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4838 Napisano 10 Listopada 2019 ;-)Jak dbasz o to, aby żółte pszeszycia pozostały... żółte? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4839 Napisano 10 Listopada 2019 Jak dbasz o to, aby żółte pszeszycia pozostały... żółte? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaPasta bezbarwna :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4840 Napisano 10 Listopada 2019 Ja moje martensy traktuję czarną pastą, hm Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4841 Napisano 10 Listopada 2019 Ja moje martensy traktuję czarną pastą, hm Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaA mi w momencie zakupu polecono pastę bezbarwną, właśnie z uwagi na te przeszycia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4842 Napisano 10 Listopada 2019 Obawiam się, że u mnie już za późno na to Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4843 Napisano 10 Listopada 2019 Pewnie jeszcze nie pastował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4844 Napisano 11 Listopada 2019 Pastujemy czarną, a żółtą nitkę czyścimy szczoteczką do zębów z mydłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4845 Napisano 11 Listopada 2019 Dzięki Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #4846 Napisano 12 Listopada 2019 I odwieczne pytanie które założyć... Część jeszcze w pudełkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4847 Napisano 12 Listopada 2019 Ładne sztuki Kolega ma :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #4848 Napisano 12 Listopada 2019 Ładne sztuki Kolega ma :-)Dzięki.Kiedyś miałem dużo więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4849 Napisano 12 Listopada 2019 Po prostu każdego dnia bierz kolejne z brzegu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #4850 Napisano 12 Listopada 2019 Pozwólcie że się pochwalę moimi nowymi Hanwagami - już po pierwszym spacerze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach